На пазар в Лозенград и Одрин - 5

• 205 828
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Даааа, в Кипа дават Улудаг Laughing от всички модели.

# 631
  • София
Да, в Кипа има лимонада. Но в края на октомври ми се стори с малко завишени цени - 1,70-1,80 лири беше (купена от Реал в Истанбул). Наскоро писах в Истанбулската тема, но тук май не съм споменавала. В Халите в София има щанд с турски сандвичи и кумпири. Продават и лимонада за 2,30 лева. Надценката ѝ е голяма, но за опитване става.  Grinning  Имаше и малки шишенца, които не разбрах по колко са.

# 632
  • у нас
За баклавата - може и да сте прави, че се слага глюкоза, нямам представа. Вземали сме и от центъра, поне за мен не ми се стори да има разлика, все сладко и вкусно си е. А от там от където писах, че купуваме, я правят предполагам някъде наоколо, защото съм ги виждала да носят тавите на ръка. Баклавата е прясна, прясна, не се залежава, все пак там минава много народ. Ама следващия път, ако не забравя ще питам къде я правят и с какво.

Кливия, аз си помислих за теб, че може да си на пазара по това време, може неволно да сме се видяли.  Grinning

# 633
  • Пловдив
Кливия, моля те дай инфо за хотела в Одрин. По-конкретно ме интересува паркинга. Далече ли е от хотела?, охраняем ли е?, оставяш ли си ключовете, за да ти местят колата?. 

# 634
Макак, мислила съм си за теб тази сутрин  Grinning Колко си знаеща за Одрин и колко полезна би могла да ми/ни бъдеш   bouquet

Разсмя ме искрено с въпросите за паркинга- специално съм направила снимки  Mr. Green

Сребристата кола е нашата и накарах мъжът ми да я премести, да не би точно тази вечер да се срути тази сграда  Laughing Вдясно е хотелът ни.

Та, паркира се пред хотела, няма охрана, не си оставяме ключовете на никой.

Това е изглед от стаята ни/Селимие/. Поискайте си стая с изглед  Simple Smile

Този хотел е точно на 2-3 минути от главната улица. А ако тръгнеш по уличката срещу входа му, излизаш за 2-3 минути на Кервансарая на Рюстем паша  Peace

# 635
Здравейте момичета, имам запитване към вас, тази седмица колата ми навърши 20години Simple Smile пък ние искаме да ходим до одрин другата седмица, имаме ли шанс да ни пуснат в Турция или ще ни върнат със сигурност. И в одрин имали магазин НМ  Praynig

# 636
  • София
Здравейте момичета, имам запитване към вас, тази седмица колата ми навърши 20години Simple Smile пък ние искаме да ходим до одрин другата седмица, имаме ли шанс да ни пуснат в Турция или ще ни върнат със сигурност. И в одрин имали магазин НМ  Praynig

Нашата кола е производство 92-ра. Миналата година 3 пъти ходихме до Турция и не сме имали проблеми. Мисля, че ограничението е за автомобили с цел превози и търговия, а не за обикновените туристи.

# 637
  Таня, и аз те цитирах пред мъжа ми по този повод, защото той си написал пълномощното за колата само до 2020 г. да важи, защото изчислил, че тогава колата ще е на 20 години и вече няма да можем да пътуваме с нея в Турция  Laughing

# 638
  • София
  Таня, и аз те цитирах пред мъжа ми по този повод, защото той си написал пълномощното за колата само до 2020 г. да важи, защото изчислил, че тогава колата ще е на 20 години и вече няма да можем да пътуваме с нея в Турция  Laughing

Да ви имам проблема.  hahaha hahaha hahaha

# 639
  • Пловдив
Благодаря, Кливия. Питах, защото ние ползваме все един и същ хотел, който е малко /10лв./ по-скъп, но все продължавам да си го избирам, защото има паркинг в затворен двор. А пък те, мъжете за колата.....няма смисъл да продължавам. Веднъж, в Турция пак видимо нямаше никакво място на паркинга, а едно момче разместваше колите и пъхаше нови и нови коли, обаче искаше да му оставим ключовете за да може да ги мести- и така шопът се запъна, че ключове няма да остави ......................... та голям смях на няколко езика. Аз съм резервирала за 9 май, но мога да го променям, затова сондирах мнение.

# 640
Къде се намира вашият хотел, на хубаво място ли е?

# 641
  • Пловдив
Ами не е на лошо място
http://www.booking.com/hotel/tr/balkan.bg.html?aid=376395;label= … 1748d560ef438bX1- Балкан хотел.
Одрин не е толкова голям, че да кажеш, че нещо е далече.

# 642

Нашата кола е производство 92-ра. Миналата година 3 пъти ходихме до Турция и не сме имали проблеми. Мисля, че ограничението е за автомобили с цел превози и търговия, а не за обикновените туристи.
Благодаря ви много за отговора, значи ще пробваме и ние да минем Simple Smile

# 643
Макак, мерси за хотела

Мисля, че другия път ще предпочетем вашия  Peace

Паркет силно ме изкушава пред мокет  Mr. Green

# 644
Здравейте, искам да попитам някой ходил ли на хамам /турска баня/ в Одрин и какви са му впечатленията?

Общи условия

Активация на акаунт