iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 41-ва тема

• 44 541
  • 762
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Здравейте,
търся съвет за следния проблем - кожата на ръцете ми става много суха през зимата, започва да се цепи по сгъвките на кокалчетата, много е неприятно, грозно, но от нищо не се повлиява. Всъщност единствено затоплянето на времето оправя нещата. пробвала съм и продължавам най-различни видове крем за ръце (направо мога да отворя магазин вкъщи), масла, маски, предполагам че може би нещо вътрешно ако приемам би имало евентуален ефект. Приемам идеи какво да пробвам.

За вътрешно приемане всички добавки, които подобряват състоянието на кожа са добре дошли. Омега-3 е задължителна в този случай, можеш да добавиш и Омега 7. Мултивитамини с вит. Ц,Е,А,Б и цинк...
За външно приложение  наблегни на чист ланолин, кокосово масло, жожоба, какаово масло и масло от ший.
Добре е да избягва честото миене на ръцете , ако можеш върши домакинските работи с ръкавици , избери си от сайта натурален течен сапун, който няма да е толкова агресивен.

Код за отстъпка при първа поръчка:    LAV475

# 301
  • София
...........
Имам проблем с щетовидната жлеза (хипофункция) заради което качих доста килца. Много трудно свалям килограми, надявам се тези дне добавки да ми помогнат. Някой ползвал ли ги е? Какво е вашето мнение за тях?

......................

Изследвай се за ИР /Инсулинова резистентност/, тя  върви заено с Хипофункцията на ЩЖ - ако се установи, че имаш, подхода за сваляне на кг е друг,  по различен - иначе каквото и да правиш много трудно може да свалиш кг.
Стандартните добавки за сваляне на кг. няма да ти помогнат

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

# 302
  • София и наоколо
Здравейте, последната поръчка я пуснах за 17,55$ и с доставката ми написа естествено 23,55$, само че никъде в поръчката не ми пише Total before tax, та сега се притеснявам да не отиде на митница.
Да похваля http://www.iherb.com/Source-Naturals-Wellness-Herbal-Kids-4-fl-oz-118-28-ml/1493.
Давам го на синът ми (6 години),  само когато ми се струва, че почва да се разболява за няколко дни(не повече от 10, защото има Ехинацея) и резултате е, че тази зима дори не е имал хрема. Разбира се всеки ден давам коластра, рибено масло и вит. Д.

# 303
  • София
bendi, не би трябвало поръчката да отиде в Митницата, макар че има изключения.Важното е какво пише върху кашончето, което е общата сума на добавките без доставката.
Раздвам се за детето!   Grinning

Код за отстъпка при първа поръчка:    LAV475

# 304
  • някъде там
благодарности на всички,vaflichka ами например Q10,  vit E добри ли са?

# 305
  • някъде там
а за saw palmeto какво ви е мнението-за мъжкото здраве,на now foods?

# 306
Нуждая се от кленов сироп висок...примерно С клас.Виждам в сайта има на Naw B http://www.iherb.com/Now-Foods-Maple-Syrup-64-fl-oz-1-89-l/12592
Откривам и някакъв на гранули  с много малко въглехидрати вътре но не е ясно откакво е неговото качество -фирмата производител ми е непозната http://www.iherb.com/Frontier-Natural-Products-Organic-Granulate … 16-oz-453-g/31143
Тук е безбожно скъп този клас С и ми се искаше да си намеря от сайта за да продължа една диетка с прочисване  Blush

# 307
Здравейте,
търся съвет за следния проблем - кожата на ръцете ми става много суха през зимата, започва да се цепи по сгъвките на кокалчетата, много е неприятно, грозно, но от нищо не се повлиява. Всъщност единствено затоплянето на времето оправя нещата. пробвала съм и продължавам най-различни видове крем за ръце (направо мога да отворя магазин вкъщи), масла, маски, предполагам че може би нещо вътрешно ако приемам би имало евентуален ефект. Приемам идеи какво да пробвам.

Пробвай да се мажеш с нещо много мазно вечер и дори ако имаш възможност може да си слагаш ръкавици след мазното и така да спиш. На мен много ми помага ланолина, прилагам същата тактика и на краката дори целогодишно, защото много ми изсъхват петите.

Сега чакам този

# 308
  • София
а за saw palmeto какво ви е мнението-за мъжкото здраве,на now foods?

Моят мъж изпи една опаковка Sow Palmeto на Now foods, но не беше доволен и затова премина на този:

http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Saw-Palmetto-Standardize … mg-60-Softgels/24

Доволен е, има подобрение от този на Доктор Бест. Ако избираш друг продукт, гледай да пише, че е получен чрез екстракция с използване на карбон диоксит.

# 309
Здравейте,

Пробвай да се мажеш с нещо много мазно вечер и дори ако имаш възможност може да си слагаш ръкавици след мазното и така да спиш. На мен много ми помага ланолина, прилагам същата тактика и на краката дори целогодишно, защото много ми изсъхват петите.

Сега чакам този

Yoghurt , подкрепям тази препоръка на red shoe с две ръце Peace! Имам абсолютно същия проблем като теб и през зимата ме спасява единствено един крем, който обаче не е от сайта и затова ще ти пиша на лични, за да не спамя. Масов е и е евтин. Мажа само вечер обилно, защото ненавиждам да са ми мазни ръцете и дори от най-хидратиращия и бързо попиващ крем, с който съм пробвала денем да мажа, пак ги усещам мазни. До сутринта нацепените до кръв участъци по кокалчетата буквално регенерират при мен от този крем! Ако положението е по-тежко, нещата се оправят не за една, а за две последователни нощи! Дано да помогне и на теб, защото е наистина много неприятно и болезнено Praynig.

И аз имам молба, ако може, да ми препоръчате изпробван хубав вит. Д от сайта, подходящ за 3-годишно дете и колко трябва да е дозата за тази възраст? Мисля да го давам само сега през зимата и евентуално пролетта.

# 310
  • Пловдив
А да питам има ли уловка при първо пазаруване и ползване на някой код newsm78 Т.е. ако ползвам написан от вас тук код,това обвързва ли ме по някакъв н-н?

И нали поръчка под 20$ ще иде в пощата?

# 311
tandonova, ти избираш на кого да използваш кода. Всеки път когато пазаруваш, на човека на който си ползвала кода ще се трупат като награда някаква стойност пари. Като тези пари не се взимат от теб и не те ощетяват по никакъв начин.  Като направиш и ти първа поръчка си даваш кода на някого и така като ти го използват пък на теб ще се трупат парички. Дано не разбра)  Peace

CUG302 - код за 5$ отстъпка при първа поръчка
10$ отстъпка при поръчка над 40$

# 312
  • някъде там
dobra_jena Hug а за профилактика как се приема?

# 313
  • Пловдив
tandonova, ти избираш на кого да използваш кода. Всеки път когато пазаруваш, на човека на който си ползвала кода ще се трупат като награда някаква стойност пари. Като тези пари не се взимат от теб и не те ощетяват по никакъв начин.  Като направиш и ти първа поръчка си даваш кода на някого и така като ти го използват пък на теб ще се трупат парички. Дано не разбра)  Peace

Мерси! Peace А така ли е за поръчка до 20$ поръчката да отиде в пощата?

# 314
tandonova, да - до 20 долара отиват в пощата. Над тази сума - на митница. Като сумата за доставка не я слагаш към тези 20 долара.

Общи условия

Активация на акаунт