iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 41-ва тема

• 44 485
  • 762
  •   1
Отговори
# 525
  • София
 Малкият ми син е със суха кожа. Имаше точно такива места по кожата като описаните в горния пост. Преди доста време поръчах ето това масажно олио http://www.iherb.com/Lafe-s-Natural-Body-Care-Baby-Massage-Oil-F … 4-oz-118-ml/36189. Къпем ги през ден и го мажа след баня. Изчисти се, но не знам ако спра да го мажа дали няма да се появят отново.

# 526
Feli4e, към всичко писано добавям и къпане не всеки ден и с негореща вода за кратко-не повече от 5-10мин. Да не се ползват измивни продукти по цялото тяло.
Ако решиш ад лекуваш детето си с хомеопатия, се свържи с класически хомеопат, но не давай на своя глава хомеопатични мехлеми или л-ва.

# 527
StanislavaKoeva

За Морската краставиза, която търсиш
Няма  я в сайта под никаква форма - това е ендемит за Европа.

Морска краставиза или Луда краставица - Ecbalium еlaterium

Разпространение: Родината му е Средиземноморието, но се среща и в Мала Азия и Европа. В България расте покрай пътища, по песъчливи места, изкопи, край огради. Обичат топлите райони.

Внимание: Лудата краставица е отровна! Пресният сок в доза над 0,6гр приет вътрешно може да се окаже смъртоносен!

Потърси я по билковите аптеки и при билкарите
Ето: http://www.zdravnitza.com/shop/product.php?ProductID=1

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

Много благодаря за информацията.   bouquet  След като прочетохме инфото което си написала решихме да потърсим друг начин да се справим. 

kokona24 благодаря и на теб.    bouquet

Код за 10$ отстъпка при поръчка над 40$ - AVA527

# 528
  • София
Привет на всички! Има ли някой, който е получил поръчка от 7-ми януари, шипната на 8-ми?

# 529
Здравейте,

Вие имате ли забавяне на поръчки, направени около Коледа/Нова година (може би сте писали вече за това). Поръчката ми е от 26.12. (shipped) и още нямам известие, а винаги е пристигала за 10-14 дни...? А случвало ли ви се е да нямате известие, а да е пристигнала?

Още нещо – някой да е ползвал NutriBiotic, GSE Grapefruit Seed Extract, Liquid Concentrate, 4 fl oz (118 ml) . Последната опаковка, която получих през ноември и отворих януари (валидност до 2017 г.), няма нищо общо с горчивия познат продукт (у нас се продаваше като Цитросепт). Директно го опитахме без никакво разреждане с вода и всъщност е като чиста водица.  А  иначе "истинският" горчи ужасно дори и разтворен в чаша вода... Не знам проблемът дали е в тях или около месец съм съхранявала неправилно неотворената опаковка (но не виждам нищо необичайно в съхранението в шкаф в коридора както винаги)...

Писах на i-herb, но ме препратиха към производителя (от тях нямам отговор още).

# 530
  • гр. Пловдив
Един многократно задаван въпрос, но понеже преди не ме е вълнувало и не съм зачитала отговора, но сега опрях до него.
Това на поща има ли шанс да отиде:

Subtotal (4 items)       $21.19
Savings                      -$2.01
Estimated Shipping     $6.00
Rewards                      $0.31

Estimated Order Total $24.87

Благодаря предварително!   bouquet

Код за отстъпка при първа поръчка UFO599   от    www.iherb.com

# 531
  • Бургас/Пз
Здравейте!
Изпих една опаковка Макси Хеър и една Омега 7
Сега си мисля да продължа с тези и с Колагена
Дали мога веднага да ги почна или трябва някаква почивка след Максито и Омегата?? Изобщо дали да пия Солгара след Максихеъра?? newsm78

# 532
  • София
Здравейте!
Дали мога веднага да ги почна или трябва някаква почивка след Максито и Омегата?? Изобщо дали да пия Солгара след Максихеъра?? newsm78

Може да ги пиеш, няма проблем, допълват се много добре
Пий повече вода. Колагенът се приема на гладно

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 533
  • София
zwetellina   

Колко ти е Total Before Tax   - от ордера в сайта?

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 534
  • гр. Пловдив
Нямам ордер, понеже не съм пуснала поръчката. Иначе за тотал ми излиза $18.87 - сумата минус отстъпките преди таксата за доставка. Т.е. в тези 18.87 нямам доставка.

# 535
  • София
Нямам ордер, понеже не съм пуснала поръчката. Иначе за тотал ми излиза $18.87 - сумата минус отстъпките преди таксата за доставка. Т.е. в тези 18.87 нямам доставка.

Ако, това е Сумата без доставката - ще отиде в пощата / най-вероятно/

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 536
  • Варна
Привет на всички! Има ли някой, който е получил поръчка от 7-ми януари, шипната на 8-ми?

Аз също очаквам поръчка изпратена на 8-ми. Мисля, че е рано за притеснения.

Код за отстъпка при първа поръчка:  VOZ435

# 537
  • Сливен
с риск да се повторя пак ще си  задам въпроса http://www.iherb.com/Home-Health-Antifungal-Lotion-4-fl-oz-118-ml/6443
някой има  ли наблюдения  от този лосион за гъбички за деца или пък тещо друго подходящо

# 538
  • София

Аз също очаквам поръчка изпратена на 8-ми. Мисля, че е рано за притеснения.

Код за отстъпка при първа поръчка:  VOZ435

Благодаря ти! Предният път дойде за по-малко от две седмици и затова се вълнувам вече  Crazy

# 539
  • Бургас/Пз
Здравейте!

Може да ги пиеш, няма проблем, допълват се много добре
Пий повече вода. Колагенът се приема на гладно

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Денис, гледам , че Колагена пише че се взима по 6 капсули, ама не са ли множко ?? А и всичките наведнъж ли трябва да ги пия?  newsm78 newsm78

КОД ЗА ОТСТЪПКА DUY189

Общи условия

Активация на акаунт