Евтините неща, от които сме доволни - 15

• 65 991
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря за отговора, ще потърся в ДМ дано да имат.

Нямат. Те продават продукти, които сами внасят или са произведени за тях. И в другите големи, чужди вериги ги няма по същата причина.

# 196
  • София
Утре ще го посетя.

# 197
Здравейте! Дали можете да ми дадете съвет за борбата с черните точки...пробвала съм какво ли не, но ефект почти никакъв  Sad
Радвам се и на препоръки какво да НЕ купувам  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 15:41 от Gorgeous95

# 198
Здравейте! Дали можете да ми дадете съвет за борбата с черните точки...пробвала съм какво ли не, но ефект почти никакъв  Sad

Тоалетни трици от кестен, пилинг маски, парни маски с етерични масла и може да си вземеш от онези копринени ръкавици за лице. Не знам на Гарниер гела за почистване на лице, който е с четката върши ли работа, но идеята за самата четка мисля, че ще бъде полезна в твоя случай. Това е, което се сещам.

# 199
  • София

Тоалетни трици от кестен, пилинг маски, парни маски с етерични масла и може да си вземеш от онези копринени ръкавици за лице. Не знам на Гарниер гела за почистване на лице, който е с четката върши ли работа, но идеята за самата четка мисля, че ще бъде полезна в твоя случай. Това е, което се сещам.

Може да се включи и някой подходящ продукт на БИОТРЕЙД. Добре действат.

# 200
На гарниер с четките имах и двата, 2рия който си е специално за черни точки още се седи (най-вероятно защото много действа)  Grinning... мисля да потърся пилинг маски и ексфолианти за лице  newsm10
а на биотрейд сега се сещам че дерматолог ми изписва техен продукт преди години и останах много доволна, ще погледна обстойно какво предлагат  Simple Smile

# 201
  • София
Не трябва да подценяваме българската дерматологична козметика!

# 202
Аз пък съм доволна от Гарниер, но не този с четката, а другия:

# 203
Ако говорим за по-високо бюджетни решения, определено Биотрейд имат такива. И от бг медицинска козметика спокойно може да съперничи на чуждите марки от тези сегмент.

# 204
  • София
На "Талодерма" всичките продукти са много добри. И я е разработена от български дерматолог.

# 205

От тези френски маски за лице МИНСЕР  съм мн доволна. Пакетчето, което съдържа 2 маски, струва около 1.30 лв.
Имат различни варианти. Аз лично най-често използвам тази с кайсия. Много фин, мек пилинг има, кожата става мн мека, гладка и подхранена. С краставица също е мн тонизираща.

Е, то тук има и други техни продукти. http://www.torba.bg/105_mincer-pharma

Тези маски много ги обичам, ефектът от тях е буквално "налице", да не говорим за аромата... Simple Smile Ползвала съм и тази, която е с череша, която също е добра. Аз си ги купувам от Била Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 22:49 от bubanka

# 206
Мисля и аз да ги ползвам тези маски  newsm78, както една съфорумка се изрази по-горе не трябва да подценяваме българската козметика.  Peace

# 207
Искам да Ви похваля една марка, която не срещнах в темичката - Farmasi. На морето 2011г. си купих техен лак за нокти - едно нанасяне е напълно достатъчно, много траен, а освен това шишенцето ми е все още наполовина пълно и си е течен като нов. Цената е около 1.50-2 лв.
Поради тази причина тази година като ходих на море си взех няколко лака, три червила и една очна линия и всичко ми хареса. Така че, ако срещнете тази марка не се чудете Simple Smile
А също така, понеже съм от Русе ми  се иска да помоля, ако някой е срещал техни продукти в нашия град да ми сподели къде, че аз никъде не намирам, а не ми се иска пак да чакам да стане време за море.

# 208
Farmasi и аз съм използвала - лека консистенция, а плътен цвят от едно нанасяне, идеални са за такива като мен, които не могат да изтраят да изсъхне един слой, че втори и трети  Peace

# 209
pupppa, има онлайн магазин, от който можеш да си поръчаш от тези лакове, ако не намериш в Русе

http://farmasi.bg/product/34/lak-za-nokti.html

Общи условия

Активация на акаунт