ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 16

• 68 229
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
densi,
мерси за отговора.Загледах се в снимката в началото на тази тема..и ми се стори различна.

# 16
И аз да се разпиша по въпроса с ревлонската база. Страхотна е! Имам чувството, че фдт-на ми не мръдва цял ден.   Crazy   Heart Eyes

# 17
  • Sofia
Записвам се да следя и да споделя, че съм много доволна от този фон дьо тен:
http://www.feelunique.com/p/Clarins-Everlasting-Foundation-SPF15-30ml

С проблемна, но НЕмладежка кожа съм, петна имам доста, покрива добре, не омазнява и стои дълго.

# 18
Има ли хубаво покритие новия Фдт 3в1, от години съм с Lasting performance и ми се ще да го сменя.
С мазна кожа съм, имам доста петна за прикриване.

За мен е идеален със смесена кожа съм....най-добре е да пробваш, за да усетиш разликата между двата продукта.И двата продукта са трайни.Новия Фдт на Max Factor 3в1 е по-лек като усещане, траен и матиращ.Кой номер ползваш от Lasting Performance?

# 19
Зимата съм съм със 105, но май не ми пасва особено добре, въпреки, че вече доста време съм с него. Лятото съм със 109 и ми пасва идеално. И друг въпрос- 3в1, да слагам ли база под него или поне матиращ крем? От него ще погледна 50 и 55 beige и натурала. Слагам и прозрачната прахообразна пудра пак на Макс фактор. Доволна съм много и от нея.

# 20
  • варна
Да се разпиша първа в темичката и да кажа, че съм много доволна от новия фдт на Максфактор 3в1-страхотен е, както и от коректора на Буржоа Хелти микс.
mari6a, поздравления за хубавото оформление на темата.

Има ли хубаво покритие новия Фдт 3в1, от години съм с Lasting performance и ми се ще да го сменя.
С мазна кожа съм, имам доста петна за прикриване.
       Мики, 3в1 е два пъти по-покривен от Ластинг перформънс.А щом си с мазна кожа ще останеш очарована!Всъщност доста наподобява Еверластинг на Кларинс,но е малко по-фин като консистенция,по-гладък...Ох,влюбена съм в този фдт!Също и в базата на Ревлон!Как да кажа,че ми харесва базата на Кларинс,като тази я бие по всички показатели!Да не забравяме,че всеки си има свое виждане как точно да изглежда нанесения фдт.Всяка кожа е различна и  един продукт стои различно, за това първо пробвай.Извинявам се,ако вече ставам банална с хвалебствията за този фдт и тази база,но след тоооооолкова много разочарования най-после открих това,което търсех! Grinning   Искам да попитам дали може да слагам базата без кремче преди това?Може би само около очите,че там ме е страх да не слагам?На базата пише (доколкото мога да преведа),,върху чиста кожа.. newsm78  Благодаря предварително.

# 21
109 е много специфичен цвят, поне от това което съм разглеждала.Погледни цветовете 75,77 и 80. Аз слагам ежедневния си крем и върху него фдт.Нямаш нужда от база се има предвид база за грим......защото самия продукт е дълготраен.Аз си взех да пробвам базата на Ревлон от любопитство и да се загладя тук там, но с този фдт тя ми е излишна и не се съвместяват.Ще я пробвам с друг фдт на Макс Фактор, за да видя има ли разлика.

# 22
Момичета, много ви благодаря за отговорите. Hug
LOSHKA, аз 109 само лятото го ползвам, а сега ще трябва да си взема някой от светлите. Сега и разни избелващи маски и кремове ползвам заради петната.109 вече като имам малко тен го слагам.  Мога само да кажа, че след поста на Звезделина още повече нямам търпение да го купя и да го пробвам.
А по-принцип базата на Ревлон подходяща ли е за мазна кожа?

# 23
Mики,
значи може и 75 да ти пасне, пробвай.Simple Smile В момента са намалени в ДМ 19 лв.

# 24
  • София

каква пудра ще ми препоръчате за Т-зоната?Искам да не изглежда много пудрена и да не розовее

Опитай Ben Nye - аз съм много, много доволна. Незабележима, матира перфектно и е толкова икономична, че би могла да стигне за години наред.

А тази пудра в Лондон може ли да се намери по магазините?

Има ли пробвали базата за очи на Ревлон?

# 25
Essence fix&matte има този брашнян ефект.
bebolinka82   bouquet тази показаната ли имаш?

Да, моята е в цвят Fair, леко розовее в буркана, но на кожата е абсолютно безцветна. Аз я ползвам предимно за фиксиране на коректора под очите затова взех и по-розовееща. Неутралната е подходяща от много светла до среден цвят кожа, банановата е подходяща за по-мургави и афро кожи. Имаше и някакви други, но не ги помня. Ако си светла до средно-светла неутралната ще ти е добре.  Peace

# 26

каква пудра ще ми препоръчате за Т-зоната?Искам да не изглежда много пудрена и да не розовее

Опитай Ben Nye - аз съм много, много доволна. Незабележима, матира перфектно и е толкова икономична, че би могла да стигне за години наред.

А тази пудра в Лондон може ли да се намери по магазините?

Има ли пробвали базата за очи на Ревлон?

Не и по масовите магазини, Бен Най е професионален бранд и ги има само в професионални магазини, които са само няколко в Лондон.  Peace По-удобно е да се поръча онлайн.  Peace

# 27
  • Отвъд алеята зад шкафа
Запис.

Аз ползвам Макс Фактор, само че по-старият вариант - 2 in 1, доволна съм от марката. Пробвах и ВВ на Гарние, също е добър продукт, добре изравнява тена. И за двата продукта обаче препоръчвам пудра за финиш, защото специално при мен стоят мазни и кожата ми лъщи, а аз съм с нормална кожа, в никакъв случай мазна.

# 28
  • Бургас / София
От кой световен сайт купувате ФДТ Ревлон с всички цветове ?

# 29
  • Велико Търново
Аз си купих мусът на Ревлон от ибей Peace
Има ли ползвали базата за очи на Колистар Thinking Вчера една продавачка ме убеждаваше колко по-добра била от тази,на Артдеко....

Общи условия

Активация на акаунт