С какво ви дразнят свекървите- 22

• 55 455
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
За съжаление, в постовете се пише много неграмотно. Не само тук в този форум. И не е от бързане в повечето случаи, а именно от слаба грамотност.

# 631
И много различни работи се пишат -веднъж опикавала, после - е, само един път се случи.
Иначе за мен единственото решение е Светла да говори с мъжа си  да й помагат и той и свекървата.
Другото е да стиска зъби и да чака по-добрите дни.

# 632
  • планетата Земя

Shocked   Само ми е интересно в кой час на денонощието се развива това събитие? Ако е към полунощ, това означава , че тази майка евентуално е приела какво може да се случва и е неуместно влизането! Но ако е през деня или привечер, нахалните сте вие!

През деня,представяш ли си само?  Joy
Не правихме секс,а просто се натискахме.Все пак трябва да се чука на вратата,според мен.Нашите винаги са чукали,когато двамата сме в моята стая,дори и през деня.
И таз мръсница нИедна й стана снаха.Жива да я ожалиш свекървата  Laughing

# 633
Да не чукаш е кофти, аз винаги чукам и ми се  смеят. Но да се чукаш в съседната стая, също не го разбирам. Слава Богу, възпитала съм си децата да не го правят.

# 634
  • София
ако живеят заедно, кога младите да се натискат! Кога да си консимурат връзката! После старите започват да опяват "искаме внуциии, закога чакатееее, хайде, че остаряхмееее"!

# 635
  • София
Да не чукаш е кофти, аз винаги чукам и ми се  смеят. Но да се чукаш в съседната стая, също не го разбирам. Слава Богу, възпитала съм си децата да не го правят.

Joy

И нас свеки не е хващала на калъп, тамън се бяхме оженили.
Бяхме си легнали вече в късните часове на вечерта и тя решила да пита нещо.
Ама чука, влизайки. А мъжо не заключил.
Та я посрещна голият ми задник насреща Joy
Изхвърча с 300, аз не помня да съм се сконфузила особено, то си беше направо смешно.

# 636
Ба, как ще се сконфузиш, това изобщо  познато ли ти е? Да живееш в нейната къща , ок, ама да се съобразиш нещо...

# 637
Ба, как ще се сконфузиш, това изобщо  познато ли ти е? Да живееш в нейната къща , ок, ама да се съобразиш нещо...

Щом е в къщата на свеки не трябва да прави секс с мъжа си?

# 638
  • планетата Земя
. Слава Богу, възпитала съм си децата да не го правят.

Да,бе,гледат се на разстояние от 1 м и си разказват приказки.  Joy Вярваш ли си?

# 639
  • София
Трещи, сексът не е нито мръсно, нито срамно занимание. И предпочитам дъщеря ми да го практикува вкъщи, под носа ми дет се вика, вместо по храсти и паланки.  Peace

# 640
Аз чукам на вратата на стаята на 12 годишната ми дъщеря и то по навик, макар да съм била там преди минута. Правото на усамотение е неприкосновено за мен, пък ако ще да живея не с една, а с две свекърви  Laughing
Малко неща биха ме провокирали да се озъбя на майката на мъжа ми, но да не чука на вратата на спалнята ми (не живеем заедно, но докато сме и на гости си имаме наша спалня, все пак), би могло да ме накара да реагирам първосигнално и мигновено  Crazy.

# 641
  • София

Aми бяхме си легнали вече и казали лека нощ.
Де да я знам, че ще реши да влиза в 23,30 да пита нещо си.
Пък и можеше да почука преди това.
И бяхме на гости, а не живеехме там.
Не че има някакво значение в случая.

# 642
Трещи, сексът не е нито мръсно, нито срамно занимание. И предпочитам дъщеря ми да го практикува вкъщи, под носа ми дет се вика, вместо по храсти и паланки.  Peace

Разбира се, че не е . Правите ли го пред дъщеря си?

# 643
  • планетата Земя
Разбира се, че не е . Правите ли го пред дъщеря си?

Разбира се,че не.
Наистина ли не правиш разликата между секс в другата стая и секс пред други хора.Или така ти  е удобно?  Laughing

# 644
Аз казвам, че в една къща с майка му да правиш секс си е най-нечистото занимание на света и резултат от отсъстващо възпитание.

Общи условия

Активация на акаунт