Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 389
  • 806
  •   1
Отговори
# 225
  • Стара Загора

Ивче, много си сладка на снимките. А за блекберито, ако приемаш още съвети, ще споделя и моята тактика. Нанасям първо на горния клепач, без опашката, и започвам да опушвам с четката на Есенс за опушен грим, като изтеглям към края. после правя и опашката и нея опушвам. Чак тогава правя на другото око горния клепач, и след това долните клепачи. Всеки за себе си, иначе молива изсъхва. Просто е трудно, защото молива е много мек, и лесно се омазваш подобаващо. Но начина на Жаки, да се сложи на четката предварително, ми харесва и ще го пробвам.
А и на водната линия, не си сложила нищо, или поне така виждам и се откроява много линията на долния клепач. Скосената четка на Есенс, я пробвах веднъж за тази цел, ама много ми боде. За гел линия се ядва, ама за молива не.

Ето как стои при мен.

Скрит текст:

Благодаря за съвета.   bouquet
При теб стои в пъти по-добре, но клепача ти не е като моя - паднал. А и цвета на кожата сякаш има роля. Laughing

# 226
Жаки, грима е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 227
И аз имам "паднал" клепач и нямам много място за рисуване и експерименти. Confused

# 228
Благодаря Ви момичета за отговорите . Hug Flutter
Лепи и Жаки - страхотни гримове . Crazy Flutter

# 229
  • в 1001-та нощ
Плачи  Peace ползваш ли Одисей  Rolling Eyes Heart Eyes

# 230
  • София
Ох страхотни гримове сте показали Heart Eyes
И това разнообразие от синьо, то се е видяло че новогодишно ще съм синя, НО Naughty само като акцент в комбинация с много черно Mr. Green

Ивче, виждам че споделяш моята мания по ярки червила, много ти отиват.
Без да ми се обиждаш но не ми допадаш с точно тези сенки, споделям мнението на Жаки да пробваш с няколко идеи по-тъмничко Wink

Нямам търпение за снимки със синьото червило Mr. Green

# 231
  • Стара Загора
Задължително ще се потъмня само да се прибера и всички сенки да са при мен. Laughing
Тук взех само 2 кутийки и нямам с какво да експериментирам. Mr. Green

# 232
Ел, визията е страхотна!  Heart Eyes Разбирам добре чувството да не желаеш да си обект на нежелано внимание, но според мен в случая не са те зяпали с лошо око, а по-скоро са се възхищавали на изпълнението ти. Малко жени могат сами да постигнат подобен резултат, а коя не би желала да блести така?!  Hug Много ти благодаря за отговора за марките - полезно ми беше   bouquet

Мис Нели, усетих, че е много общ въпросът и се извинявам. Може би имам предвид по-скоро марки от Европа, тъй като идеята ми е да експериментирам с интересни неща при пътуванията си, а до САЩ за съжаление по-трудно ще стигна (поне в близко бъдеще). Определено съм фен на качествената козметика в по-високия ценови клас (не бих подминала и качествени продукти в по-ниския клас само от снобария, но като цяло съм на принципа, че евтиното излиза скъпо)... А за конкретни видове продукти ми е наистина трудно да кажа, понеже знам, че никоя марка не е перфектна във всичко и ми се иска именно чрез съветите ви да се насоча кое е най-доброто за вас от дадена марка. Но да речем, че става дума за по-базови продукти - коректори/кънсийлъри, пудри, ружове, сенки...не някакви глезотии, които ще ползвам веднъж годишно.

Ивче, определено изглеждаш различно с очертани очи. По принцип си с нежен грим на очите и акцентът пада върху устните ти, но в случая очите някак изпъкват и на мен лично ми допада това и ми се иска да видя повече от теб в тази посока. Но и аз съм на мнение като останалите, че ще ти стои по-добре опушен тъмен цвят около окото. Не е задължително да е много тъмен - може да вземеш молив в любим цвят, да го опушиш, за да е по-мека визията и просто отгоре да минеш с един тон по-светли сенки, дори не е нужно да стигаш чак "до горе" със сенките, както си писала ... иначе все си си прекрасна, просто да видим едно по-различно Ивче Hug

# 233
Аз се включвам само да си кажа, че много си харесвам новите сенки на Catrice. Гримирах се с тях към 14 часа и още не са мръднали. Не съм сложила база за сенки, само малко фдт. Блестят си много хубаво.

# 234
  • в 1001-та нощ
Elle-même  Heart Eyes този грим ми е сред топ 3 от твоите Heart Eyes съмнявам се някой да е имал време да се зазяпва, хората просто си гледат и ти като се притесняваш - ти се струва, че се вглеждат  Peace

Имаш ли и снимки с отворено око? Имаше ли мигли, много хубаво хрумване за черната линия в триъгълника и после златната на линия  Peace

# 235
Жаки, коя е тази четворка- сините и зелените сенки? Много ми харесаха! Последните ти снимки също са очарователни-меко казано ! ГЛитърът също ми харесва- какъв е?

# 236
  • София
Много сте мили, момичета, благодаря ви  Hug  Embarassed
Алена, сигурно си права. Като се притеснявам наистина още повече имам чувството, че ме зяпат.
Нямам на отворено око - исках да снимам очната линия, не грима  Embarassed И мигли сложих, да  Flutter

# 237
  • Sofia
По-притеснително е да не те зяпат.  Grinning

# 238
  • в 1001-та нощ
Ха ха, Karen  Peace права си  Peace  Joy hahaha

# 239
  • София, Лагера
А... мммм?
Как.. може някой да каже, ме тук се губи цвета на очите  Simple Smile 
Скрит текст:

Общи условия