Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 360
  • 806
  •   1
Отговори
# 270
Извинете, че така нахълтвам, но страшно много ми харесаха тези сенки Heart Eyes. Някой има ли идея с какви цветове и марка гримове мога да постигна този грим? newsm78

# 271
  • София
Алена кой е глитъра или пигмента  Heart Eyes
от мен още едно гримче
с което ще остана
Скрит текст:

# 272
  • Sofia
Аз съм готова само с лака за новогодишния аутфит. Аленка  Heart Eyes

# 273
lepidopteria, много е красиво!  Heart Eyes
Какво си използвала?

# 274
  • София
Извинете, че така нахълтвам, но страшно много ми харесаха тези сенки Heart Eyes. Някой има ли идея с какви цветове и марка гримове мога да постигна този грим? newsm78
На мен пък ми хареса червилото  Mr. Green

е, аз имам преимуществото да не съм много висока  bowuu

Аз пък имам преимуществото да съм заобиколена от високи мъже( и жени също)
Висока съм 177 и 90% от обувките ми са с ток от 10см нагоре Whistling
Обаче естествено и често ми се случва да "стърча", но съм свикнала и не ми създава дискомфорт вече.

# 275
  • София
B & C благодаря ти
ето всички продукти
Скрит текст:
FACE:
Garnier BB cream
Concealer Fit Me
CHEEKS:
ELF Contouring set
Catrice highlighter
EYES:
MF 470 Star
UD Buck, Gunmetal & Virgin
Seventeen Silver glitter
Golden Rose Sexy Black & Rimmel Scandaleyes
LIPS:
Avon Tangerine
Avon Ruby Lustre

# 276
  • в 1001-та нощ
Ха ха, Karen, ти нали си позна лака  Joy hahaha  вече съм готова да го връщам (след празниците)  Heart Eyes

а Дебората е разкошен  Heart Eyes всичките им са разкошни  Heart Eyes днес ме помолиха за един тюркоазено-зелен и напипах един тъмно-кадифено зелен на Дебора Липман - не казвай на мама

мисля, че е безкрайно време да го понося  Heart Eyes

Лепи - брокат на инглот - розово-златен - номер 68 - супер траен и лесен за работа, вече дори не го разпрашавам около очите  Heart Eyes

ето го по-отдалеч, на последната грим среща бях с него  Heart Eyes

medissa  Peace на мен ми изглежда - бяло + сиво-черно - ако имаш такива цветове - пробвай се  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 31 дек 2012, 15:52 от a.l.e.n.a

# 277
  • София
Благодаря, момичета  Hug Аз още съм в чудене как да се гримирам за довечера  ooooh!

Юле, златното е пигмента на MAC - Golden Lemon.

B & C, имам наистина напредък с миглите. Вече слагам мигли на почти всеки грим и така се упражнявам  Hug Но има още доста работа, де  Tired

Алена, наистина вече са по-дълги  Peace И на мен ми харесва така повече. Но още не са израстнали добре, та се налага повече работа с пудрата за вежди.

Лепи, красота!  Heart Eyes

И аз съм готова с лака - хайверения Ciate в черно, синьо и зелено  Heart Eyes

# 278
  • в 1001-та нощ
давай снимка на лакчето  Heart Eyes

на очите какво ще ползваш  Rolling Eyes

# 279
  • София
Ето две стари снимки (зарежда ми се батерията на апарата):

За очите нямам никаква идея  ooooh!

# 280
Аххха, розово- златния брокат е невероятен, стои ти прелестно, Алена Peace Peace
Бях почти сигурна, че си с 82, който имам.
Подариха ми снопчета мигли, стоят много естествено, съвсем различно от целите миглички. Могат да се сложат там където има нужда, или просто две- три снопчета в края на клепача. А бях скептична преди да ги пробвам. Препоръчвам Peace слагането е много по лесно.

# 281
Ел, благодаря! Маникюрът е чуден. Heart Eyes
ЛепиHeart Eyes!

# 282
  • в 1001-та нощ
rosafee  Hug след последната среща - слязох в инглот и бях сигурна, че е друг номер - много близки цветове има  Heart Eyes

ти имаш ли снимки с твоя? върху какво го слагаш  Blush Rolling Eyes

на мен ефектът от снопчетата много ми харесва, но ми увреждат миглите, затова гледам да ги избягвам, а и падне ли едно  ooooh! ooooh! ooooh! зейва дупка, ти може би имаш по-малки  newsm78

едно една снимка със снопчета

Elle-même, помня предния път, като го показа  Blush колко издържа? Закача ли ти? Как го сваляш?

какви дрехи си придвидила  Blush

аз си те представям със нежно светещо розово - меко, не корал  Peace

# 283
Алена, 82 го смесвам с базата за сенки на Есенс, нанасям го като очна линия само на подвижния клепач. Много сладко стои, но не съм снимала, ще опитам обаче.
Снопчетата ми са с малък и среден размер, но ги слагам само по две или три в края на клепача Peace. До момента не ми се е случвало да падне снопче, лесно ги свалям с дегримьор.

# 284
  • в 1001-та нощ
е, ама то е защото ти ги сваляш  Mr. Green а аз си ги носех по 7-10 дни и после като започнат да падат - с по-мазен продукт - свалях всичко  Mr. Green

иначе си издържат много  Peace

базата на есенс я имам, но не съм я ползвала  newsm78 една в тубичка, нали  newsm78 идея е да се пробва така - да стои зърнесто  Rolling Eyes

иначе от златните линии - имам на ГР металната и на елф  Blush

много ми хареса очната линия (грима) на Elle-même, стои някак зърнесто и това много ми харесва, при теб така ли става?

Общи условия

Активация на акаунт