Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 177
  • 806
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Stardust*, и двете четки са много добри. Лично аз предпочитам експерта, но всичко зависи от това за какво ще я използваш. Експертната е супер за контуриране и хайлайтър. Гледала съм клипчета, в които я използват за нанасяне на фдт - не съм пробвала. За руж и пудра по мое мнение не става.
Другата е добра за нанасяне на фдт (на мен ми идва малка, но други момичета са много доволни), кремообразни и пресовани ружове. Пробвах я за хайлайтър - разпрашва продукта прекалено много, особено макските скинфиниши.

# 766
на вас кой ви е любимият козметичен продукт на 2012г?
Аз не бих могла да избера само един  Rolling Eyes продуктите са много  Mr. Green Blush Grinning

През 2012 открих ББ крема на Clinique - всеки ден го ползвам и съм супер доволна от него  Heart Eyes ФДТ вече не ползвам и се презапасявам с бб крема  Grinning
Купих си метеоритите и едно кремче за очи на Guerlain - от тях също съм много доволна. Кремчето за очи ми свърши, но при първа възможност ще го подновя, а за метеоритите - с нетърпение очаквам да излезе нещо ново, различно и да се зарадва отново  Mr. Green В момента обмислям покупката на компактните  Thinking
През 2012 открих сенките, ружовете, червилата и скинфинишите на МАС - всички са ми любими! Едни повече, други по-малко, но с нито един продукт не бих искала да се раздела.
Щях да забравя четките - на МАС и тази за ФДТ на Dior  Heart Eyes

# 767
Имам един абсолютен любим, незаменим, номер 1 продукт за 2012: Еarthshine MSF
Най-доброто, което съм купила за цялата година

# 768
Аз също не мога да отделя само един конкретен продукт. Много харесвам ефекта от някои продукти, но в комбинация  Crazy Иначе ми се открояват зелените минерални сенки на МАС, сините блестящи сенки на Пупа, минералните сенки на ЕЛФ Socialite, МАС 217, Sigma F40 и естествено Lightscapate  Party

# 769
Имам един абсолютен любим, незаменим, номер 1 продукт за 2012:  Еarthshine MSF
Най-доброто, което съм купила за цялата година
По-добър от Метеоритите и пудрата на Chanel?  newsm78 Наистина ли толкова много те радва и за теб е номер 1? Тази колекция на МАС беше многооо хубава!  Heart Eyes Аз си купих руж - най-любимият ми от всички ружове.  Heart Eyes Трябваше да действам по-бързо и да си купя повече неща от тази колекция.  Rolling Eyes

# 770
Метеоритите могат пасти да ядат пред това космическо чудо Grinning
Ползвах го като сенки, като бронзант, руж, за контуриране....велик продукт. И с уникално красиви цветове Heart Eyes

# 771
  • София
През 2012 си купих много хубави неща, пробвах нови нюанси и грим, но продуктът, който ми донесе наистина голяма радост са Метеоритите  Blush Другите неща не ме радват дълго  Blush след няколко ползвания не са ми тръпка- харесвам ги, ползвам ги, но тръпката я няма. А на метеоритите се радвам всеки път- заради аромата, опаковката, усещането.

# 772
  • София
Хмм, мого ми е трудно да кажа кой ми е любимият продукт за 2012. Мога да кажа определено, че не е нито един от форумните хитове - метеоритите и кхола на Герлен.  Rolling Eyes

Може би това са моите топ:
* Червилото Creme Cup на MAC, което е първото червило изобщо, което съм успявала да свърша напълно (имам още малко в него)
* Парфюмът Black Orchid, на който не мога да се наситя
* ББ кремовете като цяло
* Лакът за нокти The Spy Who Loved Me
* Четката 217 на МАК
* Четката Ф80 на Сигма
* Перманентното извиване на мигли (не е продукт, а процедура, но го считам за голямо разкрасително откритие за моите, иначе прави като тояги, мигли Mr. Green )

И май са това. Имам и други продукти, които много харесвам, но съм убедена, че бих минала и без тях и не съм сигурна, че бих ги купила повторно.

# 773
Не може да изберете само 1, защото от скоро купувате толкова много неща и ви харесват.
Но аз от години трупам в хралупката и за това слагам планетата като победител Grinning
Метеоритите също са добро попадение, но имат само 1 приложение.

# 774
  • Стара Загора
Така като се замисля нямам топ продукт за годината. Има някои неща, които ползвам редовно, но не бих ги нарекла "топ". Може би яркото червило на Римел от Кейт Мос 09 номер и спиралата на Есте Симпшъс Екстрийм, но не се незаменими (както казва Адри).  Mr. Green

# 775
  • София
Не мога да се сетя за нищо сякаш, което толкова да ме е спечелило напоследък...
Има все пак 2 неща, които може би не бих заменила (лесно): Спиралата Hypnose Drama и една пудра на La Prairie  Heart Eyes

А, да, сетих се за едно откритие от тази година /поне за мен/ : Червилата от тази серия на Диор:
Мекички, с грижа за устните, прекрасно нанасяне и цветове  Peace

# 776
  • София
Да направим една тема за топ-продукти на 2012? (нямаше ли всъщност някаква тема за класации  Thinking )

# 777
Имаше и дадох много идеи, но после какво стана така и не разбрах. Щеше да е много интересно кои са най-популярните продукти в различни категории.

# 778
Топ продукт за мен са ББ кремовете - такова облекчение са за мен след години на лутане из между всевъзможни марки ФДТ (кремообразни, компактни, течни и т.н.), милиарди нюанси, марки и т.н. Супер съм доволна, че се появиха тези ББ кремове. В частност използвам този светла смесена кожа на Гарние и ми е много добре - кожата ми диша, нямам пъпки, черни точки и т.н. , имам си покритие, УВ защита  - абе, изобщо, да живеят ББ кремовете!  bowuu

Харесвам златната си пудра на Шанел, но чак топ продукт  Thinking

Много съм впечатлена от четката на Real Techniques Heart Eyes и с кеф си я използвам ежедневено.  Peace

За себе си открих две нови марки - Караджа и Радиант и преоткрих сенките на Севънтийн!  Heart Eyes

Изобщо, тази година имаше много нови като вид продукти - ББ кремове, СС кремове, дълготрайните сенки за очи (на които също съм фен, особено на Мейбълин - за без пари получава човек супер готин продукт).

Решила съм през новата година да купувам ограничено, защото вече съм натрупала промишлени запаси от най-любимите си продукти Peace  

# 779
  • София
Имаше и дадох много идеи, но после какво стана така и не разбрах. Щеше да е много интересно кои са най-популярните продукти в различни категории.

Ами да я възобновим нея може би   Thinking

Общи условия

Активация на акаунт