Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 182
  • 806
  •   1
Отговори
# 750
  • София
densi, провери и куфарите на Kryolan. Вече имат магазин на Солунска (ако не се лъжа). Много са хубави!

http://www.kryolan-bg.com/com/catalogue/view/category/22/%D0%90% … &limitstart=0

Само ценово не знам как са. Все пак са професионални. Моят е доста голям. Купих си го доооста отдавна от ebay. Доста ми тежи като го мъкна да гримирам. Сещам се, че Криоланския не тежеше толкова.  Peace

NovemberRain, не съм ползвала базата на Too Faced, но ползвам тази на MAC. Много съм доволна. Имам и Сефорския молив (също безцветен молив-база за устни)! Също е много хубав!  Peace

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 17:15 от Scintillia

# 751
О Scintillia, много ти благодаря. Heart Eyes Hug Знам го магазина.

п.п. Мда Еtoile, аз си знаех че ще са по-скъпи, но то е доста повече. Благодаря и на теб. Heart Eyes Hug

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 17:19 от densi

# 752
  • София
Стандартния беше около 250 лв. по последни спомени, а няма кой знае каква разлика с Инглотския като размери и разпределение.

# 753
B&C, не бързай да се отказваш от Инглот. Сенките им са много хубави. Аз нямам намерение да се отърва от тях защото са лоши, а защото може би са ми излишни. Моята палитра е 40ка, която е огромна и много тежка.
Вземи си някой цвят за проба, пък ако ти хареса чак тогава мисли за палитра  Peace
А защо не се отървеш от UD и не си оставиш Inglot?  Wink Ако проблемът е само в големината на палитрата, то винаги можеш да разделиш сенките и да замениш голямата палитра с други по-малки.  Wink
На мен много ми се иска нещо ново, но понеже и аз имам не малко сенки, ще се опитам да бъда по-внимателна.  Blush
Много ми се иска да си купя  палитра на Guerlain - като качество ми се видяха най-добри, но като цветове за сега не ми харесват  Rolling Eyes

# 754
  • София
kopche, ако не искаш да се затрупваш с моливи за всяко червило, можеш да вземеш безцветен ограничител, който пази червилото да не се разтича - поставя се по ръба на устните, по външния контур Peace
Като стана дума за моливи и червила, Too Faced имат безцветен молив за устни, който служи да предпазва червилото от разтичане, независимо от цвета му -
Мда, знаех си!
Благодаря ви момичета, ще го имам предвид да погледна следващият път.
Макар, че инвестицията едва ли си струва специално за едното ми червено червило.
Ще вида довечера на магазинчето на моята спирка, какво ще ми измислят по-бюджетно. Joy

# 755
  • София
За мен Инглот са страхотни сенки. Но аз като цяло нямам оплакване от към издръжливост - с базата на NYX всичко е бетон. А разпрашването не ми пречи. Имам сенки на MAC, които не са достатъчно пигментирани, имам на Инглот, които се разпрашват, някои на UD също се разпрашват прекалено  Naughty Общо взето за мен няма сенки, за които да кажа "Тези са най-добрите"  Peace

# 756
Да попитам- решила съм да си взема една четка на Саманта Чапман, но не съм сигурна коя- чудя се между stippling и all over face - коя според вас е по- добра?  newsm78

# 757
  • София
B&C, напоследък съм се запалила по UD и просто сега те са ми интересни, а и ми допада самият вид на палитрите им. Не мога да дам някакво логично обяснение  Laughing Догодина ще си харесам някоя друга марка и ще се чудя палитрите на UD къде да ги завра  hahaha

# 758
  • в 1001-та нощ
Адри я разбирам - инглот са й най-старите сенки, наситила им се е, за да са й удобни - трябва да купи малки палитри да ги прехвърля,

а UD са й нова тръпка, като ново гадже и са й мерак  Heart Eyes в малки подредени палитри  Heart Eyes

П.П - писали сме едновременно  Heart Eyes

# 759
  • София
Да попитам- решила съм да си взема една четка на Саманта Чапман, но не съм сигурна коя- чудя се между stippling и all over face - коя според вас е по- добра?  newsm78

На коя казваш all over face? Аз не знам за такава  Blush

# 760
Мили дами, благодаря ви много за прекрасните пожелания  Blush Аз не можах много да се порадвам на празника си, защото съм лепнала ужасна настинка, та едвам се завлачвам от работа до вкъщи, но  като отмине, ще ми дойде отново желание за разкрасяване cold Ill

Иначе ви чета и като обсъждате разни продукти на кой какво му допада, ми хрумна да ви питам, на вас кой ви е любимият козметичен продукт на 2012г? На мен май пигментът Naked на MAC - просто не мога да му се наситя как стои - щом го сложа, всеки път се влюбвам в него  Heart Eyes

Колкото до дискусията за излишествата....така ми се ще да можех да си позволя да натрупам толкова неща, които да изпробвам и да им се наситя достатъчно, за да искам да захвърля/подаря... Rolling Eyes ...но понеже все се точа на скъпи продукти, внимателно подбирам и правя проучване кое е за мен и кое не и кое ще използвам достатъчно, за да си струва и кое не, та...засега уишлиста е по-дълъг от излишествата  ooooh! Whistling Peace

# 761
Денси, нямаш проблеми за 10-те процента. Само казваш кога искаш да го купуваш куфара.
Ти как така реши да правиш палитра? Flutter За останалите сенки не се тревожи, ще ги нагласим и тях Hug

# 762
Elle-meme, ама и аз съм овца.. ooooh! Имам предвид expert face, не all over face.  Laughing

# 763
  • София
Иначе ви чета и като обсъждате разни продукти на кой какво му допада, ми хрумна да ви питам, на вас кой ви е любимият козметичен продукт на 2012г? На мен май пигментът Naked на MAC - просто не мога да му се наситя как стои - щом го сложа, всеки път се влюбвам в него  Heart Eyes

Да оздравяваш бързо Hug

Иначе и аз съм на Naked  но палитрата на UD, вече започвам да издълбавам някои от цветовете Whistling

# 764
Денси, нямаш проблеми за 10-те процента. Само казваш кога искаш да го купуваш куфара.
Ти как така реши да правиш палитра? Flutter За останалите сенки не се тревожи, ще ги нагласим и тях Hug
Много благодаря на всички предложили ми помощта си. Златни момичета! Обичам ви!:love: Hug  bouquet Ще се доуточим точно кога, как и дали от този бранд. Grinning
Ами Жаки, имах сянка без палитра синята и харесвах още няколко цвята отдавна. Реших да взема една по-голяма празна след дълги чудения каква точно и да я попълня с ексцентрични цветове, които нямам по другите палитри.

Общи условия

Активация на акаунт