Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 178
  • 806
  •   1
Отговори
# 15
И аз цоп в новата темичка  Crazy Мис Нели, благодарности и очаквам с нетърпение края на януари   bouquet

За да не е запис просто ей така, искам да ви питам от марките и продукти грим, които не са достъпни в България, кои бихте отличили като любими и достатъчно специални, че да си заслужават труда да се издирят от чужбина?  Rolling Eyes newsm78

# 16
  • Vienna
Казаха ми, че трябвало да се посрещне в тъмни тонове   Thinking
Цветовете на 2013 ще са изумрудено и кобалтово. Ако ги носите в нощта срещу 1-ви ще ви носят късмет! Сигурна информация Peace
Много ги харесвам и двата цвята. Можеш ли да ми дадеш предложение към коя марка да се насоча?

# 17
  • На острова
Вместо запис, да питам, каква точно е етимологията на pin up?

Гледах в Гугъл - най-общо казано очна линия, червено червило ли?  Laughing

# 18
  • София
По повод очната линия тип флумастер, потвърждавам, много лесно се нанася. Аз имам на Мейбълин  тази. Прави наистина ултра тънка линия. Само ме е яд, че не е водоустойчива. Не че се разтича нещо, но са ми по-мазни клепачите и въпреки базата на Артдеко на горния клепач от вътрешната страна ми се размазва леко в някакъв момент и гледам в огледалото нон стоп, за да корегирам навреме.

И в този ред на мисли, Аленка, кафявата очна линия на ГР от този вид имаш ти, нали? Тя дали прави като Мейбълинската. Размазва ли се лесно? И това е матовото кафяво или?

# 19
Казаха ми, че трябвало да се посрещне в тъмни тонове   Thinking
Цветовете на 2013 ще са изумрудено и кобалтово. Ако ги носите в нощта срещу 1-ви ще ви носят късмет! Сигурна информация Peace
Китайската нова година не идва с нашата, а Февруари и няма никакво значение какво точно ще се носи в Новогодишната нощ. Иначе препоръчват злато, черно и змийски работи, защото е годината на черната земна змия.
Жаки, да вадим змиите. Ние поне се запасихме сериозно. Mr. Green

# 20
  • София
Мис Нели   bouquet и те очакваме януари месец  Hug
Ивче страхотно излъчване.
Пух много ми харесаха сенките. Много хубаво се е получило.

# 21
Казаха ми, че трябвало да се посрещне в тъмни тонове   Thinking
Много ги харесвам и двата цвята. Можеш ли да ми дадеш предложение към коя марка да се насоча?
Inglot имат чудни изумрудени и маслени зелени цветове. Кобалтово, което ми харесва за сега е само Аtlantic Blue на МАC. Поне още не съм видяла по-добро.

Денси
, всички змии са извадени Mr. Green Чантата ми също е змия, черен питон ли е...не я знам Laughing....готова съм за 2013-та

Аз искам да ги нося тези цветове, защото така казвам "добре дошла" на новата година.
Вътрешно ми дава усещане, че започва нещо ново и за това винаги държа да имам някакъв
интересен нов цвят по мен.

и разбира се, който още не си е купил уникалните зелени минерални сенки да тича до MAC

Последна редакция: пт, 28 дек 2012, 22:50 от Жаки°

# 22
Между другото, Жаки, на щанда на ГР в Мола на Стамболийски имаше нелоши сини нюанси. Не чак като МАС-ското Atlantic Blue, но хващаха окото  Blush
Аз три пъти сменях идеята си за грим за Нова година  Laughing Накрая ще е нещо тотално различно от планираното  Joy
Освен за грима и за дрехите ми обясняваха, че трябва да са тъмни, явно заради това, което казваш ти Денси Simple Smile
В крайна сметка - важното е да е забавно  Mr. Green

# 23
Аз и без това съм винаги в тъмно. На бяла кожа и коса само това изпъква добре.
Иначе грима го мисля още....имам много идеи, но ще реша на момента. Но за сега клоня към кобалтовото. Дори грима ми да не е такъв, дрехите ми и аксесоарите са. Но пък може да съм в тотално различно настроение и да заложа на изумруденото. Там поне имам 1 милион сенки Mr. Green

# 24
  • Стара Загора
Оооо, ГР няма да задоволят Жаки. Имах 2 палитри и на мен, която нося светло ми бяха слабо пигментирани, а на Жаки ще й изглеждат супер мизерни. Изобщо не й ги предлагайте.  Mr. Green

# 25
  • Бургас
Благодаря за новата тема   bouquet
Аз благодарение на вас ставам все по-смела в грима,за предното предизвикателство не се включих,но вкъщи го направих и много се харесах със зелено,чак не мога да повярвам
Все по-често излизам и с по-черен грим,не знам как е на живо,но на снимки е супер,никога не се харесвам на снимки
Но въпреки новостите при мен ще кача малко стари снимки,защото фотоапарат ми отдавна е развален и разчитам на телефона на мъжът ми
Скрит текст:

# 26
 Joy Ивче, виж как си знаеш. Мене не ми пречи да ги суочна. Нищо, че няма да ги купя в крайна сметка.
Мене най-много от всичко ме дразни не толкова марката, а че са единични кутийки.

Нещо интересно за Денси Simple Smile Наскоро гледах пак Клеопатра с Елизабет Тейлър.  И ми направи впечатление, че Ричард Бъртън носи в една сцена един тюркоазен костюм с много злато. Едно към едно е с кутиите на Ана Дело Русо. Просто от там е взела идеята. Въпреки, че тя показа един шкаф...но и шкафа са го гепили от филма Grinning Утре ще гледам да покажа снимката. И този филм толкова много ме вдъхнови, че искам да изкопирам половината гримове.

Ако не сте го гледали си го свалете в най-доброто възможно качество и се насладете не само на една уникална кино класика, но и на майсторски изпипани гримове в почти всяка сцена.

Последна редакция: пт, 28 дек 2012, 23:24 от Жаки°

# 27
Като стана дума за синьо, това лореалското хич не е лошо.

Аз си го купих, както и тъмно синьото на ГР, с което се изчерпа мерака ми по син грим въобще, както и по зелен и лилав.  Crazy Laughing Твърдо минавам на нюд и разни бъри цветове. 

# 28
Да, това синьо е много добро. Абсолютно същото го имат Инглот и МАC Peace

Toва още вчера исках да ви го покажа, но забравих.

# 29
  • Стара Загора
Прегледах ги тези сенки на Лореал в предната тема, Адри като даде линк... харесаха ми много няколко цвята, но като знам колко бавно свършват и директно се отказвам и затварям.

Жаки, според мен не заслужават да им се обръща внимание ГР. Щом аз ги подминавам, няма смисъл от покупка на по-евтини за проба. Щом си сигурна, че ще носиш тези на МАК си вземи тях. По себе си знам колко ме е яд на нещо дори и от 2 лв, след като няма да го ползвам. Не обичам да хвърлям или да гледам нещо в шкафа, което само събира прах.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт