Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 168
  • 806
  •   1
Отговори
# 30
Да, точно с нещата от 2-3 лева се събират големите суми. Аз лятото като хвърлих няколко торби с евтина козметика пак се беше насъбрало едно малко състояние.

# 31
  • Стара Загора
Аз се радвам, че поизчистих сенките, което ни ползвам. Преди 3-4 години бях натрупала сума ти и "кутийки", които и с основа бяха супер бледи. Големи боклуци има. Хубаво, че много оглеждам вече и не купувам веднага. Понякога с месеци съм отлагала покупка, та и тогава е имало гафове.  Confused

Някоя, която има тези сенки да каже нещо, че ги загледах  Mr. Green

# 32
Прегледах ги тези сенки на Лореал в предната тема, Адри като даде линк... харесаха ми много няколко цвята, но като знам колко бавно свършват и директно се отказвам и затварям.

Тези за които Адри даде линк май ги няма в Европа. Имената им също не са като тукашните. Наистина са големички, но аз като гледам по-бавно ми свършват сенките на Инглот, за пигментите им да не говоря.  Crazy Не разбирам каква е идеята на тези големи грамажи, освен ако не гримираш по 15-20 модела на ден с тях.

# 33
  • Стара Загора
Прегледах ги тези сенки на Лореал в предната тема, Адри като даде линк... харесаха ми много няколко цвята, но като знам колко бавно свършват и директно се отказвам и затварям.

Тези за които Адри даде линк май ги няма в Европа. Имената им също не са като тукашните. Наистина са големички, но аз като гледам май по-бавно ми свършват сенките на Инглот, за пигментите им да не говоря.  Crazy Не разбирам каква е идеята на тези големи грамажи, освен ако не гримираш по 15-20 модела на ден с тях.

Изобщо не ги и загледах подробно. Просто като видя в такива кутийки и бягам като дявол от тамян. Буркани не ми трябват, не съм вампир.  Joy

# 34
И аз четох за изумрудения цвят, че ще бъде на мода тази пролет/лято и докато търсех как е изумрудено на английски попаднах на това: Heart Eyes
Направо ме удари в сърцето, мисля че много добре ще ми стои и утре ще ходя да потърся пигмент Emerald Green в Мак. Ще пробвам и атлантик блу въпреки, че съм малко предубедена към сините цветове, но ще се пробва на място.  Crazy

# 35
Просто като видя в такива кутийки и бягам като дявол от тамян. Буркани не ми трябват, не съм вампир.  Joy

Не съм гледала точно грамажа, но ми се струва, че количеството е като на един рефил на Инглот. А и по-бързо свършват, просто консистенцията им е по-мазна и тежка.

# 36
  • Стара Загора
Просто като видя в такива кутийки и бягам като дявол от тамян. Буркани не ми трябват, не съм вампир.  Joy

Не съм гледала точно грамажа, но ми се струва, че количеството е като на един рефил на Инглот. А и по-бързо свършват, просто консистенцията им е по-мазна и тежка.

Тц, няма да ме убедиш да си купя.  Joy Така се пазя от сенки от онези години, че само на снимки им се радвам. Нищо не може да ме накара да започна да трупам пак.  Whistling
Имам достатъчно за близките 3-4 години, харесвам си ги и ползвам с удоволствие.  Laughing

# 37
Емералд грийн е про пигмент. Ако не си го намериш да знаеш, че Инглот имат много подобен цвят (414 и още едно толкова блестящо, но не се сещам за номера) Peace

Някоя от вас да има това чудо? http://www.sigmabeauty.com/product_p/bch01.htm

Последна редакция: сб, 29 дек 2012, 00:09 от Жаки°

# 38
Тц, няма да ме убедиш да си купя.  Joy Така се пазя от сенки от онези години, че само на снимки им се радвам. Нищо не може да ме накара да започна да трупам пак.  Whistling
Имам достатъчно за близките 3-4 години, харесвам си ги и ползвам с удоволствие.  Laughing

Ами, не те убеждавам. И аз за едно лято се запасих като за 5 години напред, след което явно ще изхвърлям.  Laughing Въртях, суках, в грима не са ми приоритет сенките и това е. Но пусто че има много козметични магазини до нас и като видя някое предизвикателство в темата краката ми сами вървят натам.

# 39
  • Стара Загора

Ами, не те убеждавам. И аз за едно лято се запасих като за 5 години напред, след което явно ще изхвърлям.  Laughing Въртях, суках, в грима не са ми приоритет сенките и това е. Но пусто че има много козметични магазини до нас и като видя някое предизвикателство в темата краката ми сами вървят натам.

О, аз си правя майтап. Но наистина не е хубаво да се трупат продукти, които няма да се ползват.
Сега се плаша да не ми отмине мерака да нося червила, че натрупах 15 за 2-3 месеца, както имах 5...

Жаки, виждала съм подобно, но беше с инструменти за маникюр. На мен ми изглежда много малко това.
Иначе имам едно от този тип на Ейвън, но се отваря хоризонтално с 2 тик-так "копченца". Събира 5-6 четки... беше в комплект с 4 вътре като го взех, но аз заради самия калъф...  Blush

# 40
To става на 2 държача. Аз сега разкарах всички и си търся нов, по възможност черен. Искам нещо хем изчистено, хем готино. Но не намирам нищо за сега

# 41
Ей, голямо писане тези дни  Grinning Едвам ви изчетох.

Благодаря за новата темичка  Hug

Гледам коментирате сенките последните страници. Аз последно време много внимавам какво купувам. Вече имам доста цветове и вече гледам да се ограничавам. Има много цветове, които ми харесват, но няма смисъл да ги трупам и килограми  Crazy
Сенките на МОДА аз много ги харесвам. Нанасят се супер и мокри и сухи  Flutter Имам 5 техни цвята, всичките ги обожавам. При тях най-после си намерих това жълто злато, като на Голдън Ай на ОПИ  Party Липсваха ми само блестящите частици. За тоав днес се сдобих с минерална сянка на Караджа - мнооого красива  Heart Eyes Мисля да ги комбинирам двете  Flutter

Аз тези дни се разнасям по гости, а като съм в къщи пренареждам всичко по секции и чекмеджета  Crazy Така, че ходя абсолютно натурална и нямам нищо за показване.

Аз гласувах за Зимната приказка. Другите не са ми особено интересни  Rolling Eyes

To става на 2 държача. Аз сега разкарах всички и си търся нов, по възможност черен. Искам нещо хем изчистено, хем готино. Но не намирам нищо за сега

Жаки, има същите имитации в и-бей  Wink Ще потърся линк.
Ето:
http://www.ebay.com/itm/300757288458?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT … p3984.m1436.l2649

Последна редакция: сб, 29 дек 2012, 00:34 от veselina_s_p

# 42
  • Стара Загора
Сега се сетих, че и Орифлейм бяха пуснали такъв по едно време, но четките в него не струват.

http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=18779

Сега не е на промоция, но и да е, няма да е по-малко от 20 лв.

http://softsweetandgentle.blogspot.com/2011/08/oriflame-makeup-b … h-kit-review.html

# 43
Жаки мерси, не знаех че е про. Ще пробвам да поръчам по телефона от про магазин.
Инглот при нас са много зле, нямат магазини, сайта им е много беден и разбира се 414 го няма, а и веднъж бях поръчала 2 сенки които на снимката са в кутийка, но дойдоха рефили при това кръгли, аз от форума знам, че са квадратни и ми се видяха тези кръглите малко шано,  Thinking въпреки че цветовете са много хубави мат тоуп и мат кафяво, но не смея да поръчвам повече Инглот от тук.  Peace Евентуално може лятото като идвам в БГ да дойда на някоя от срещите и да се разходим до Инглот.  Hug

# 44
Жаки, сега отворих УК Ибей. Има такива същите, като има избор и на цветове. Китайчета са обаче. Laughing

И аз си търся нещо за четките, но нямам идея какво..
Може би ще взема едно такова китайско като за пробата. Мисля, че ще ми е удобно, защото не разполагам чак с такъв голям брой четки.
Кабукитата обаче остават проблем...

Общи условия

Активация на акаунт