Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 356
  • 806
  •   1
Отговори
# 285
Същата база, да. Когато сложа повече пигмент и малко база, става гъста смес, на окото стои точно зърнесто Peace
Като каза 7-10 дни ме подсети, че имам някакво специално лепило, което задържало снопчетата до две седмици. Може би такова си ползвала. Но май няма да го пробвам въобще, щом съсипва миглите. Naughty

# 286
  • в 1001-та нощ
да, гримьорката беше в драма, че специалното лепило не е доставено, но дойде  Mr. Green някакво специално е  Peace

не съм сигурна, но мисля, че ли лепеше за или до моите мигли  newsm78 не на кожата, както е с другите мигли  newsm78

# 287
  • Пловдив
 Praynig Не мога да открия къде съм завряла лепилото за мигли на Дуо.
Имам и самозалепващи се мигли на Ардел, но не са изпробвани. Някой тествал ли ги е  Rolling Eyes дали ще издържат  ooooh!

# 288
Напоследък виждам в клипчета, чета във форуми, че масово се ползва базата за сенки на Есенс. Хубава ли е?  Rolling Eyes

# 289
  • София, Лагера
Извинете, че така нахълтвам, но страшно много ми харесаха тези сенки Heart Eyes. Някой има ли идея с какви цветове и марка гримове мога да постигна този грим? newsm78
medissa, аз си правя такъв грим с ето тази палитра на ИсаДора:

# 290
  • София, Лагера
Хм, докато търсих да покажа на девойката сенките, намерих тази палитра. Не съм я срещала досега, някой да я е виждал по магазините?  Rolling Eyes

# 291
  • София
Да не би да е нова?
Като гледам е точно в цветовете на 2013 Simple Smile

# 292
  • София, Лагера
Може и да е нова, но като гледам много не внасят цветни техни сенки. Ето тази е от колекция 2010, не съм я виждала. А е невероятна!
Скрит текст:

Не знам защо така наблягат на кафявите и сивите им тонове  Confused

# 293
Много ми харесват цветовете на Isadora  Heart Eyes

Аз съм готова с очите Grinning

Лака тази година ще го пропусна - не ми останах нокти за лак  Rolling Eyes Другата година сигурно ще си сложа гел  Rolling Eyes
Сега остана само червилото да го измисля, но може и някой гланц да си сложа.

През 2013 ще си купя синя палитра на МАС  Heart Eyes Grinning

# 294
  • София, Лагера
...от сутринта се каня да напиша, че много ми харесва новия ти аватар  Flutter
Според мен това синьо е много нежно и поне на снимките идеално ти стои на кожата!

# 295
  • в 1001-та нощ
B & C, на последните снимки ми харесва как си направила веждите  Peace

май за първи път виждам как си обогатила с кафяво  Peace според мен ще ти отива и с по-тъмно и студено  Peace

# 296
...от сутринта се каня да напиша, че много ми харесва новия ти аватар  Flutter
Според мен това синьо е много нежно и поне на снимките идеално ти стои на кожата!
Благодаря!   bouquet
На живо също ми стои многоооо добре  Heart Eyes Grinning
А ти кога ще задоволиш любопитството ни, като ни покажеш синьото червило?  Mr. Green  Crazy Grinning

a.l.e.n.a, цяла сутрин ги скубах  ooooh! Laughing

# 297
Ноеми,
палитрите на Isadora са от тази година, продават се Simple Smile тройката е от лятна колекция  “Papagayo” , a двете четворки мисля, че са от пролетна колекция.

Последна редакция: пн, 31 дек 2012, 18:34 от LOSHKA

# 298
Весело посрещане на 2013, мили момичета
  Hug

Нямах време много да чета назад, само видях някое и друго гримче.
Ел, последният ти грим е просто Т-Р-Е-П-А-Ч  Heart Eyes Все си мисля, че няма как да направиш по-голяма красота, но ти всеки път ме опровергаваш  Flutter

B & C, и твоят синьо-кафяв грим много ми харесва  Flutter Каня се от сума време да направя такава комбинация и вече е крайно време.

# 299
Базата за сенки на Есенс ми хареса, залепват добре, но само когато са смесени с пигмента или броката предварително.
Може да има и по добри, но не съм пробвала други.

Сенките на Изадора са от лятната колекция 2012 Papagayo
Много ми бяха харесали моливите и червилата.
Скрит текст:

http://www.coralandmauve.at/2012/05/isadora-papagayo-summer-2012.html

Исках да покажа броката на Инглот 82, но фотоапарата ми изяде цветовете и линиите, все пак се вижда нещо.
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 31 дек 2012, 22:58 от rosafee

Общи условия

Активация на акаунт