Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 344
  • 806
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Момичета, честита нова година!  Hug

Прекрасни гримове сте показали  Crazy Бъдете все така красиви и креативни  Hug

# 331
  • София
Като стана дума за празнични блясъци- ако някой иска блестящата пудра Liu- тук е на невероятна цена сегаOnly: £25.25

http://www.escentual.com/guerlain/guerlainmakeup063/

Аз влязох, защото реших, че искам драконовите метеорити, но са изчерпани. Така става човек като се чуди, сега ги няма никъде. Rolling Eyes
Аз вече я поръчах Mr. Green А бях се зарекла, че няма да купувам вече блескулки ooooh! Поне ще ми влезе в употреба  Wink

Честито  Simple Smile И аз бих я купила, но знам, че няма да я ползвам. Стига вече музейни експонати  Laughing

Драконовите метеорити ги търсих във всички Дъглас и БЗ в София, но ги нямаше. Момичето в единия магазин каза, че и в магазините им в Бургас, Варна, Русе също са изчерпани дните преди коледа. Може пък пролетните да ми харесат на живо, макар че се съмнявам.

# 332
ЧНГ на всички! Бъдете здрави, още по-красиви и обичани!

Изкарах вчера 18 часа с мигли, синият грим + глитерите отгоре. Не мръдна, просто бетон!
Трябваше да се гримирам още преди обяд, защото бях на РД и не ми се правеха 2 грима.
Днес съм с абсолютно голичко лице за почивка Simple Smile

Колкото до блещукалките беше нещо страшно Joy няколко пъти пудрата на Chanel, Метеорити, Караджи, Скинфиниши, 3 пласта Шими Шими. След 2 душа още блестя Crazy кеф

# 333
Колкото до блещукалките беше нещо страшно Joy няколко пъти пудрата на Chanel, Метеорити, Караджи, Скинфиниши, 3 пласта Шими Шими. След 2 душа още блестя Crazy кеф

Уау, Жаки   Joy  Звучи страхотно!!!  Mr. Green

# 334
  • София
Ето и грима ми от снощи, обаче снимането не е моето призвание, на различна светлина изглежда мноооого различно синьото.

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 08:00 от ~Étoile~

# 335
  • София
Е на това му се вика фатално синьо! Mr. Green Laughing

Честита Нова година момичета!
Да е успешна, здрава и късметлийска!
Hug Peace  bouquet

# 336
Etoile, много харесвам жени с твоя тип красота, какви устни, какви очи и какви уникааалниии мигли Heart Eyes Много ми харесва грима ти! А какво е червилото ?

# 337
И аз снимах вчера малко от грима....малко е шити качество, ама поне се вижда за какво става дума

# 338
ЧНГ, красавици!  Да сте здрави и обичани.  Hug

И аз блестях, като тиган снощи. Брокат до броката по очи, лице, навсякъде.  Crazy

Жаки, страхотен е този грим.  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 20:48 от Анонимен

# 339
Жаки, избиваш рибата. Heart Eyes Hug Няма човек в нета, вк. и в чужбина, който да ми харесва и да се гримира по-добре от теб. Too mach ми е почти винаги за моите очи, особено миглите, но умееш момиче. Не не просто умееш, талантлива си!

Пробвах сега пренаситена от блясъци, новата ми палитра Бон бонс на Too Faced, за партито на моите мили Василовци, Heart Eyes много ми харесва. Нюд се прави трудно на очите, така че е да е качествено изпипан, тук се получава с три сенки само. Е разбира се нюд на очите, Гага розова на устата и Шанел блестяща, но малко този път по лицето! Whistling

# 340
Денси, много ти благодаря за хубавите думи! Hug
Както се казва You Made My Day Hug

# 341
  • София
Честита нова 2013 година! Желая ви още по-хубави козметични похождения тази година и много приятни емоции в личен и професионален план!

момичета, страхотни гримове сте показали. Ноеми, много ми хареса синята ти визия Peace

Жаки, невероятна какво винаги.

Алена, останаха ми очите в червените боти. Сподели моля те от къде са, че от много време съм в търсене на червени боти или ботуши  ooooh!

# 342
  • Пловдив
Жаки, както казва моят племенник -''Къртиш мивки!"  Grinning Този грим е убиец! Аз нямам такава смелост,нито талант,но това не ми пречи да ти се радвам на теб!  Hug

Денси,една приятелка ще си идва от Холандия и взе, че ме пита искам ли нещо козметично да ми донесе  Mr. Green Искам ,искам  Mr. Green Единственото нещо по което въздишам е Гарденията на Герлен,според теб заслужава ли си? Виждала съм я само на снимка...

# 343
  • USA, Steak State
Да покажа мои любими сини сенки за опушен грим или самостоятелно ползване. Не съм сигурна дали са черни със сини частички или просто сини, но са много стари от една младежка колекция на Ейвън. Обожавам ги и бих се радвала ако ми препоръчате подобен цвят на друга марка, защото тези избягвам да ги ползвам именно защото са стари.
http://s524.beta.photobucket.com/user/OkovanaNejnost/media/IMAG1370-1.jpg.html

# 344
  • София
Честита Нова Година ! Много здраве желая на вас и семействата ви! И бъдете ослепително красиви през новата 2013 година!

Аз не съм Денси, но да кажа за Гарденията - прекрасна е , дано успее да я намери, защото тя беше лимитка, която се изчерпа за часове в България и за една седмица в европейските сайтове.  Satisfied

Много красиви сте били, прекрасни гримове!  Grinning

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 22:04 от Courage

Общи условия

Активация на акаунт