Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 350
  • 806
  •   1
Отговори
# 345
Жаки, както казва моят племенник -''Къртиш мивки!"  Grinning Този грим е убиец! Аз нямам такава смелост,нито талант,но това не ми пречи да ти се радвам на теб!  Hug

Денси,една приятелка ще си идва от Холандия и взе, че ме пита искам ли нещо козметично да ми донесе  Mr. Green Искам ,искам  Mr. Green Единственото нещо по което въздишам е Гарденията на Герлен,според теб заслужава ли си? Виждала съм я само на снимка...
Гарденията хайлайтър ли или парфюм? И двата продукта са много хубави, като Жестоката Гардения ексклузив на Герлен е просто уникален парфюм. Супер високо качество.
Хайлайтъра е страхотен, заскрежено, студено розов и доста прилича на Розата На Ланком. По-точно тя прилича на него. Разликите са доста малки. Той обаче беше супер лимитиран и във България е свършил за ден, за чужбина също четох такива отзиви. Имам предвид да не се настройваш, пък тя ако го намери не е за пропускане, според мен.

Сега ако искаш някаква голяма глезотия от чужбина, за мен това е декоративната козметиката на Том Форд. Поразгледай! Whistling Лакове, червила, ружове, сенки........ Не знам много са хубави, ама да не те вкарам в грях, пък да ме набиеш после! Heart Eyes Hug  bouquet

п.п. Ето Куражчето, която е горда притежателка на това съкровище Гарденията Герленска ти е написала, докато аз пиша чаршафа.

# 346
  • Пловдив
Ох,за хайлайтъра питам  Blush Много искам хайлайтър. Ще ми донесе каквото и кажа - стига да го има. Герлен ,Том Форд..хайлайтър да е. На кой да заложа? С тъмна кожа съм,ако това има значение!

Courage ,благодаря ти!  Ти с каква кожа си? Снимки показвала ли си тук как стои? Hug  bouquet

# 347
  • София
Много точно си я описала "заскрежено, студено розов".  Heart Eyes  На някоя от следващите срещи ( за прафюмните говоря) мога да я донеса и да я сравним с тази на Ланком и аз гледах ревюта, но друго си е да ги "наложим".  Grinning

Леле кога започна намалението в escentual , изкупили са ми пудрата.  Crossing Arms Явно не ни е било писано.
Нищо , ще има и други. Whistling

П.п. Не , не обичам да ме снимат и да показвам снимки. Blush  Ами мургава съм. Лятото нося 04 на Парюр екстрийм, сега съм с по светъл , ако това може да ти е ориентир.
П.п. Аз обаче и Лайтскапейд си нося, независимо ,че е толкова бял, но с лека ръка.

# 348
О да непременно ще ги сравним. Hug

Ти за пресованите Метеорити ли? Недей много са им парите, явно така е било писано и е по-добре. Hug Ще си купиш страхотни неща за тях, пък може някъде да ти попаднат и с още по-голямо намаление, знае ли човек.

# 349
  • Пловдив
Здравейте,искам да се влея във вашите редици,защото обожавам грима и уважавам всички,които умеят да боравят с него правилно!За съжаление към момента по една или друга причина не се гримирам често,но искам да поправя това и имам нужда от помощта ви  Praynig
Искам да си избера подходящи основа,ФДТ и пудра.Кожата ми е склонна към омазняване особено в Т-зоната,крем за лице ползвам на Есте Лаудер Деи Уеър с 15 -ти фактор.
В предишни теми,четох че харесвате на Chanel vitalumiere Aqua-дали е подходящ за моя тип кожа?  newsm78
Искам нещо едва забележимо и нежно   bouquet

# 350
  • Пловдив
Courage ,densi,благодаря ви! Розата на Ланком ми се вижда доста розова,по снимките двете не ми изглеждаха еднакво,но щом казвате значи е така.Ще помисля дали да е това  или нещо друго. Хвърлила съм око и новият хайлайтър на Шанел,но него мога да си го взема и от тук  Peace

# 351
  • Sofia
Идея за кутия за четки с 3 отделения , от изкуствена кожа.
При автомобилни аксесоари в Джъмбо.
Скрит текст:

# 352
  • София
Etoile, много харесвам жени с твоя тип красота, какви устни, какви очи и какви уникааалниии мигли Heart Eyes Много ми харесва грима ти! А какво е червилото ?
Много ти благодаря, успя да ме засрамиш Blush

На устните съм с лака на АртДеко номер 35, барок руж или нещо от сорта беше името на цвета Wink

# 353
  • София
Armira,виж тук, директно сравнение.

Денси, да за пресованите говоря, на мен други топчета не ми трябват, докато имам 02. Именно високата цена ме спираше, до сега.Обаче изглеждат прекрасно и са много по удобни за носене. Нищо де, ще спестявам за други глезотии.

mucko, за този ФДТ съм чела, че не издържа дълго време върху склонни към омазняване кожи. Peace

# 354
  • Пловдив
 Courage ,май ще отпадне Гарденията.Ще изчакам хайлайтъра на Шанел  Hug
Сега остава да измисля какво да си поискам Mr. Green

# 355
Moмичета, сещате ли се кои бяха вносителите на миглите Ардел и лаковете Зоя за България? Купих си от тях на Арената, но не им помня името или сайта и дори не мога да ги открия в нета

# 356
Жаки,
търсачката показва този сайт.Те ли са?
http://www.beauty1bg.com/

# 357
И аз сега гледам точно този. Не съм поръчвала от него, но друг не намирам...освен да са те Thinking

# 358
  • София
И аз сега гледам точно този. Не съм поръчвала от него, но друг не намирам...освен да са те Thinking

На моите мигли пише (купих ги от изложението): Beauty one, тел 02 483 7443, бул Сахаров 14, Метропол, офис 20

# 359
Значи са същите Hug Мерси много
Тези Зоя колко лакове имат....станах разногледа. И толкова много красиви сини лакове Heart Eyes какво ми става преди мразех син лак и грим Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт