Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 325
  • 806
  •   1
Отговори
# 540
Mila, Честит Рожден Ден! newsm67

А това чудо на ГР само за водната линия ли е? Както си слагат арабките очна линии на затворено око и изтеглят? Аз хич не нося такива неща, но поне да го пробвам, защото много ми е мерак.

# 541
  • в 1001-та нощ
Честит празник  Blush много хубава дата си си избрала  Heart Eyes

Самсара, повечето неща, които имам - много ми харесват  Heart Eyes , моите са от теракота линията, за другите нямам идея, имам една тюркоазена единичка, която ми е прекалено наситена, дори ми идва тъмна и може би ще върви към размените, коя е твоята сянка?

Мерси, Боби  Hug    bouquet

Сега за костта ще се раздвоявам сиво ли да ползвам или кафяво  Joy hahaha до сега имах само кафяво и карах само с него.

Замислям се - ако реша да опуша костта с лилаво, за да има контраст на клепача - на него не трябва да е пак лилаво, както правех преди, ама какво да е  newsm78 освен да опитам със сиво  Rolling Eyes ще стане обратния ефект  Rolling Eyes

# 542
  • София

Въобще ГР имат ли продукт, който да си заслужава  Rolling Eyes

Аз харесвам новата им спирала, пигментите, черният им молив кхол и ружовете Стардъст, но само един цвят, другите са много тъмни. Това са нещата, които наистина много харесвам и поставям наред с продукти от доста по-висок клас. Очните линии и глосовете не са лоши, но не са и нещо невиждано.
Сенките им не ми харесват, моливите за устни и вежди също, червилата им ми миришат много гадно, иначе са трайни.

Mila Farfalla, честит рожден ден!

# 543
Бяло, ванилия, розово....много неща седят добре на лилаво. Да не забравяме и златно Heart Eyes
Зелено за по-смелите. Зелено и лилаво е убиец. Ще правя скоро такъв грим.

# 544
  • В центъра на Вселената...

Аз харесвам новата им спирала, пигментите, черният им молив кхол и ружовете Стардъст, но само един цвят, другите са много тъмни. Това са нещата, които наистина много харесвам и поставям наред с продукти от доста по-висок клас. Очните линии и глосовете не са лоши, но не са и нещо невиждано.
Сенките им не ми харесват, моливите за устни и вежди също, червилата им ми миришат много гадно, иначе са трайни.

Пигменти на ГР? Не знаех, че имат. Като цяло не съм очарована от марката. Но черният им молив - кхола е номер едно за водната линия. Не мръдва Simple Smile Най-много харесвам лаковете им, но дотам...Представителката им ми се обиди, когато коментирах спиралата им в златната опаковка, че не ми харесва...

Mila, честит рожден ден!

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 13:33 от SilvaZone

# 545
  • София
Mila, честит рожден ден   party023

Аз много харесвам комбинацията зелено и лилаво, но все си го представям в пастелни тонове. Така че, Жаки, много ще ми е интересно да видя такъв грим от теб (помня, че не се харесваш с пастелни цветове)  Heart Eyes

# 546
  • в 1001-та нощ

Пигменти на ГР? Не знаех, че имат. Като цяло не съм очарована от марката. Но черният им молив - кхола е номер едно за водната линия. Не мръдва Simple Smile Най-много харесвам лаковете им, но дотам...Представителката им ми се обиди, когато коментирах спиралата им в златната опаковка, че не ми харесва...

имат, имат  Blush в едни бурканчета, има и златно   bouquet

Бяло, ванилия, розово....много неща седят добре на лилаво. Да не забравяме и златно Heart Eyes
Зелено за по-смелите. Зелено и лилаво е убиец. Ще правя скоро такъв грим.

и аз за зелено си помислих, да не говорим, че са ми в новата YSL палитра  Blush

зеленото и лилавото по диагонал  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes макар, че бих опитала и с малко по-ярко зелено  Peace

# 547
  • Пловдив
Mila,честит рожден ден! Да ти е хубаво,цветно и щастливо!   bouquet

За кохл на герлен някъде бях чела ,че трудно се нанася, иска опитна ръка - така ли е? Хич не мога да се гримирам, а все към черно ме влече.Луда работа  Sunglasses

# 548
  • в 1001-та нощ
и за очната линия може да се каже същото - никой не се ражда научен  Heart Eyes

до колкото знам - прахчето - провокира сълзене и окото изглежда влажно, което е част от ефекта при арабите, дали и с тези продукти става така - не знам, да му мислят чувствителните очи  Rolling Eyes

# 549
  • София
Силве, те се водят прахообразни сенки, но за мен са си чисти пигменти (толкова ми разбира главата  Laughing )

Скрит текст:

Имам 3 цвята и са много добре пигментирани, блестящи и трайни  Peace Със сигурност ще взема още. В пъти по-добри са от боклуците на Есенс

# 550
  • В центъра на Вселената...
Силве, те се водят прахообразни сенки, но за мен са си чисти пигменти (толкова ми разбира главата  Laughing )

Скрит текст:

Имам 3 цвята и са много добре пигментирани, блестящи и трайни  Peace Със сигурност ще взема още. В пъти по-добри са от боклуците на Есенс

Ааааа, тези лииии Simple Smile и аз от тях имам няколко цвята и ми харесват  Flutter

# 551
Mila, честит рожден ден   party023

Аз много харесвам комбинацията зелено и лилаво, но все си го представям в пастелни тонове. Така че, Жаки, много ще ми е интересно да видя такъв грим от теб (помня, че не се харесваш с пастелни цветове)  Heart Eyes

Аз няма да го правя пастелно обаче Simple Smile Ще си е с хубаво наситено зелено и лилаво.

Голкото до ГР....ами вече не ми харесват. Не, че са боклуци, а просто очакванията ми към грим и отделни продукти са вече много високи. Преди като си знаех само розово, бяло и гланцове за устни си ги купувах.

И не ми казахте дали този "конус" става и за нормални очни линии Flutter

# 552
  • София
О, знам, знам Simple Smile Затова ми е толкова интересно - не мога да си го представя добре. Нямам търпение  smile3508

# 553
  • в 1001-та нощ
аз мисля да го направя в 2 варианта = по ярък - пролетен и по-нежен - като за петък в офиса  Whistling Whistling Whistling

единствено ми е дилема с какво да очертавам  Rolling Eyes

# 554
  • София
Ооо, ще чакам и твоите варианти, Алена  Hug
Обожавам всичко, в което има лилаво  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт