Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 173
  • 806
  •   1
Отговори
# 780
  • София
топ продукти за мен през 2012 са:
 корейските ББ-та
и Мак whisper of guilt

# 781
  • в 1001-та нощ
за мен най-голямата изненада са сенките на ланком - просто никак не очаквах да ми харесат  Heart Eyes

открих любимия си цвят, който за момента най-много ми пасва - искрящо небесно синьо

открих белия молив, който е бетон на водната линия - NYX и трябва да взема и още цветове

преоткрих как да ползвам черния молив под водната линия - не на цялото око със затихване

намерих удачна комбинация за грим на моето око и ползването на контрастни цветове

успях да ползвам брокати и вече за мене голямо удоволствие  Heart Eyes

започнах да ползвам UD

започнах да контурирам и да намирам различни приложения на един продукт

изобщо - започнах да виждам приключение и предизвикателство, гъдел на въображението  Heart Eyes

и в този кръг - имам толкова много още да уча и е такова удоволствие  Heart Eyes

Благодаря Ви, Дами  newsm51 newsm03

# 782
  • София
Момичета, знаете ли дали Мис Нели ще пусне нова тема? Никога не закъснява, но не съм я виждала онлайн от 2 дни и е възможно да пътува или да има ангажименти  Thinking
Ако до утре сутрин не се появи дали има някоя от вас желание да пусне нова тема?

Алена, караш ме да се замисля да пробвам черния Джъмбо на NYX във водната линия  Thinking

# 783
  • в 1001-та нощ
Пусни я или, който има желание, то и аз мога де, ама не се бутам, сигурно има по-мераклии  Heart Eyes , тя мисля на 2-3 идва тук и може да не й е до форум, до нет и т.н. - да си види близките, любими места и т.н.  Peace

на мен не ми дразни никак този молив - и ако има пак съвместно мероприятие в КМ ще се включа за още цветове  Peace то и сама мога  Heart Eyes

# 784
Аз съм от тази категория, която Жаки спомена - едва от година цамбурнах в морето от козметични продукти и не мога да посоча еднозначно най-голямото си откритие.
Може би бляскавата многоцветна палитра без име, която ползвам ежедневно и от време на време ме кара да си отпускам въображението. И татутата на Мейбълин. Също мицеларната вода, която сваля всичко, наплескано по очите ми, без грам търкане.
Засега няма друг продукт, от който да съм във възторг.. Но се оглеждам постоянно за такъв Flutter

# 785
Aз най-много се радвам, че Алена започна да носи различни цветове.
Помниш ли как ми казваше, че кафяви и неутрални тонове никога няма да харесаш Flutter

# 786
  • в 1001-та нощ
кафяво и сиво за мен бяха асоциация за пълна грозота  Mr. Green

# 787
  • София
О, човек много променя мисленето си относно макиажа, четейки тази тема Simple Smile Казвам ви го от личен опит  Mr. Green

# 788
Нямам абсолютен козметичен продукт-фаворит за тази година. Но открих най-прекрасната четка, в случая за руж, за чиято покупка изобщо не съжалявам - независимо от високата цена. Усещането, което ми дава е райска наслада!
Скрит текст:

# 789
  • София
Ниана, снимката не излиза, а аз вече настръхнах от любопитство с това описание  Mr. Green

# 790
Копирай линка и ще я видиш Simple Smile не ги знам тези SUQQU

# 791
  • София

открих белия молив, който е бетон на водната линия - NYX и трябва да взема и още цветове

Алена, за тези моливи ли става въпрос?

# 792
  • в 1001-та нощ
Ниана, снимката не излиза, а аз вече настръхнах от любопитство с това описание  Mr. Green

# 793
Моля някой да поеме новата тема ако може, пътувам и нямам възможност.  Hug

# 794
  • в 1001-та нощ

Алена, за тези моливи ли става въпрос?

моят изглежда малко по-различен, но тези трябва да са  Peace имената бяха такива, мисля, че на водната линия с по-телесно розов цвят ще е по-добре  Peace

сега ще намеря точна снимка - няма такова къдраво и пише, че е за очи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт