Волейболните ни национали (Тема 15)- Фенове' без граници!!!

• 46 228
  • 373
  •   1
Отговори
# 135
  • MJF
Гледам Полша - САЩ. За сега добре върви за нас. Поляците вече са в добра форма в сравнение с първите им мачове с Бразилия, които гледах.

# 136
Да пожелаеме  на националите успех тази ве4ер и да се поздравиме с победа след ма4а. Praynig Simple Smile
откровенно завиждам на вси4ки, който ще бьдат в залата.
Мом4ета успех, вие сте най/добрите.

# 137
Мом4ето ми днес става на 10 години, ще е супер щастлив да се класираме...

# 138
Липсват ми коментарите в тази тема - какво става?
Осакати ни радостта този инженер, големи глупости каза тази вечер, трудни трудности, някакво нещо такова изръси - не можа да скалъпи едно свястно изречение - а колко му е мазен погледа, нямам думи. Яд ме е на Владо Николов и самодоволната му физиономия. Камерата все пак показа Радостин Стойчев. Не знам кога ще ми минат тези емоции и тази липса не само на Казийски, но и на някаква справедливост изобщо.
Радвам се за добрата игра днес, напълниха ми душата. Браво на Тошко, браво на Соколов, на Виктор - на всичките изобщо.
Надявам се да се  раздвижи темата, поне тук имаше толкова сродни души...

# 139
  • MJF
 Crazy bg повече слушах от колкото гледах но като поглеждах добри неща видях особео на фона на предишния ни мач.
Балкантурист , твойто раче късмет донесе, да е жив , здрав и щастлив.
Останаха американците конкурент. Да видим утре в първия им мач какво мислят бразилците.
Поляците, море, .... няма нужда от излишни напъни утре. Peace
Аз поглеждах екрана края на третия гейм и мярнах  Радостин Стойчев. Исках с полски коментар да гледам но в началото не си намерих такъв линк а после ме домързя. Добре че бе Константинов, анализите му се траеха но другите  Sick, ужасни направо, още преди реалното начало на мача, пошлост на квадрат.

# 140
Направо нямам думи!  bg

# 141
Честита победа! И то каква!

Много ви моля, ако някой има познати в ТВ 7 - кажете им  поне малко да млъкнат тия коментатори!
Направо отврат! Аз искам да усетя атмосферата на мача, а пък те не млъкват дори за миг! Не е за вярване, ама направо ми липсва Сашо Йовков, колкото и да не се търпеше и той. То големи анализи, големи чудесии!
Аз също видях Радо и ми стана едно хубаво..........

# 142
  • MJF
Гледам/слушам Бразилия-САЩ. Взеха първия гейм бразилците, дано имат желание за игра до края, поне за публиката им.  Wink така де, да им дам мотивация да ни свършат работата  Praynig.

# 143
Взеха и втория..а играят с няколко резерви. Simple Smile

# 144
  • MJF
 cheers за класирането ни за финалите на Световната лига. И аз подскочих накрая с бразилската публика, те доволни а аз....  Laughing също. Благодарност нна бразилците, честно казано очаквах днес да си "починат" а те взеха че ме изненадаха приятно. Излишен гейм , който излишно ме и сгорещи  Crossing Arms , но им прощавам заради резултата 0 точки за САЩ. Последните 2 мача в групата ни са напълно излишни.
В следващата фаза противниците ни са Аржентина и Италия.

# 145
Хайдеее, класирани сме! И въпреки добрата вест не ни пречи и днес да покажем на Полша  jump jump jump

# 146
Чистито класиране и от мен.

# 147
  • София
Хубав мач се получи снощи въпреки проспаните два гейма.  newsm18 Честито класиране на момчетата!   bg Дано да вземем медал  този път!

# 148
  • София-Младост
Някоя телевизия няма ли да се излъже довечера да дава мача между Бразилия и Русия?

# 149
Предполагам по News7.
Попринцип мачовете с нашите момчета ги дават по ТВ7, а другите мачове - по news7

Общи условия

Активация на акаунт