Волейболните ни национали (Тема 15)- Фенове' без граници!!!

• 46 230
  • 373
  •   1
Отговори
# 150
по нес 7 може и да го дават, иначе нашия е от 3

# 151
  • MJF
Ей неприятно с нашите 2 мача от 3 часа наше време  Thinking. Днес първия ще го гледам. Но втория  Confused.

# 152
  • у дома
Предполагам по News7.
Попринцип мачовете с нашите момчета ги дават по ТВ7, а другите мачове - по news7
Е да,ама в програмата им го няма  newsm78
Иначе и аз се интересувам къде ще го дават....

# 153
Мисля, че TV 7 ще предават само мачовете на нашите, плюс полуфиналите и финала. Мачове от другата група явно няма да дават.
програмата по ТВ 7

# 154
А дали ще дават повторение на мачовете? Със САЩ като играха ги повтаряха от 10 часа сутринта по Нюз 7, но сега в програмата им не виждам да има повторение.

# 155
А дали ще дават повторение на мачовете? Със САЩ като играха ги повтаряха от 10 часа сутринта по Нюз 7, но сега в програмата им не виждам да има повторение.
Виж линка по-горе. Ще повтарят мачовете от 16.00 пак по ТВ 7.

# 156
  • у дома
Някъде в нета дават ли мача Бразилия-Русия  newsm78

# 157
  • MJF
http://www.sportcategory.com/c-11.html

Онлайн всички мачове ще се дават разбира се. Започва мача и се надявам на качествен волей. Така и не намерих време да гледам Русия в някой мач до сега , но чух че играли с резерви, така че сега ще ги видя за първи път тази година.

# 158
гледате ли newsm78

# 159
ПОБЕДААААААААААААА bg bg bg

Напук на съдиите, напук на картоните!
Хак да им е на аржентинците.

# 160
а така. Честита победа и от мен. Който не е успял да гледа ще го повтарят в 16 часа бг време по твто

# 161
  • София
Аз ще гледам непременно! Радвам се за победата!

# 162
  • MJF
  bg
Party eee каква новина сутринта. Браво. Като ви чета значи е имало нерви. Днес непременно ще погледна запис. Като гледам точките инфарктен първи гейм и останалите все оспорвани.  Crazy чак и картони,  Close дано да са на аржентинците, като знам предварително ще се подготвя да гледам "театър".
Аз гледах първите 2,5 гейма на Бразилия-Русия. От руския коментатор обстойно разбрах колко са обезкръвени/контузени и т.н. Качеството на играта като за тези 2 отбора не бе на очакваната висота, не че играха лошо но очаквах друго. Хе, хе, не знам кой точно бе съдията но и този нещо предупреждаваше за реплики, макар че аз видях повече странни прояви от руския отбор. Руския гигант по едно време ме  Thinking, ще бие сервис, пауза е , няма сигнал за разрешение, нещо се разправяха по полетата а метна топката в полето на бразилците, и няколко други подобни прояви  Thinking. Бразилците пък показаха някои от техните "номера". Така че съдията уж се правеше на сериозен пък .....

Алексиев
моменти от четвъртия гейм
 Praynig който попадне на запис на нашия мач да сподели линк.
Петия гейм на Русия-Бразилия

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 09:56 от 6o6ul4o

# 163
Eто запис на нашия мач
http://DMCA-removal-from-Google/torrents/fivb-argentina-bulgaria … ip-isuspm/349596/

И при нас съдията даде червен картон на Цецо Соколов, също заради разпри..което си беше нечестно предвид отсъжданията на съдията.
Преди това даде и на Тошко Алексиев и Де Чеко по 1 жълт картон защото имаше някакви реплики между отборите и пак разправяне със съдията..
Искам да ви кажа, че организацията и публиката им е под всякакво ниво!
Доста пъти имаше грешки в резултата - естествено в полза на Аржентина!
На нашите момчета сервиса не им вървеше изобщо вчера - много грешки, много..и все пак победихме. Ако изчистим тези грешки, ще сме нещо страшно.

# 164
Скримов и Соколов са секси . не мислите ли?

Общи условия

Активация на акаунт