Волейболните ни национали (Тема 15)- Фенове' без граници!!!

• 46 231
  • 373
  •   1
Отговори
# 165
# 166
От 16:00 по Тв7 - повторение на мача. Simple Smile

# 167
  • MJF
 Joy охх, гледам първия гейм и точно паузата за грешна ротация на аржентинците , всичкия театър на хората от масата, двамата съдии, ...  Whistling и в същото време камерата улавя спокойното, каменно изражение на Плачи а след това и Алексиев облегнат на спълба на мрежата, под носа на главния съдия, който пък разиграва театър с аржентински играч а Тошко ги гледа и им се чуди на акъла  Joy Joy. "Циганията" е започвала още първия гейм.  Whistling добре че не съм гледала мача в 3-5 през нощта, защото на съдиите не само муцуните ами и имената щях да запомня  Mr. Green, директно са в черния ни списък  Mr. Green  tooth

# 168
Привет!

Включвам се в темата, за съжаление, с лоша новина - паднахме 3:1 от Италия. Гледах мача, но просто не ми се коментира сега - толкова ми е криво.... Cry

Ако това е някакво успокоение - все още имаме шансове да излезем от групата , но вече всичко е в ръцете на Италия и Аржентина.

Русия пада сензационно с 2:3 от Канада - това щеше да ме радва, ако не бяха загубили нашите...

# 169
  • MJF
Русия-Канада снощи гледах първите 2 гейма и реших че мача горе долу се вижда накъде върви и съня зове. Изненадана не съм.
България-Италия изгледах записа. Показно как сам си губиш мача. Даже след третия сет спрях записа и след пауза изгледах четвъртия. То какво да коментирам?!
В отбора има конкретни индивиди, които нямат първите 7 години буквално и преносно, а не считам че националния отбор е място за превъзпитание/възпитание, а и не говорим за тийнове. Тези индивиди са "дремещи бомби" и в този мач си "избухнаха".  Stop не познавам нито един от волистите ни, камо ли като характери, но това са ми впечатленията отстрани с натрупване, не ги гледам от вчера  Peace.

Съдиите като цяло са гола вода и на нашите 2 мача и на другите 2 докато ги гледах. Абсолютни лайци по направление ред и респект. Видях че главия от първия ни мач, беше втори съдия на втория ни. Ама да беше само той  ooooh!.

# 170
И аз мисля, че сами се бихме ...Италианците след мача са споделили, че са спечелили "с характер и сърце" - глупости - спечелиха , защото ние се бихме сами. Особено в третия гейм....

Иначе, момчетата се бориха  - според мен с едно изключение - Тошко Скримов, който беше на приливи и отливи, като за съжаление, отливите дойдоха в най-решаващите моменти в края на трети и четвърти гейм - още се чудя защо Плачи не го смени или просто не го пускаше само за сервиси / с Аржентина смяната с В. Братоев свърши чудесна работа/. Всички сервиси на италианците го търсеха него и съответно или минаваха или бяха лошо посрещани...

# 171
  • MJF
Чух и аз интервюто с Травица след мача. В края на  записа http://www.laola1.tv/en/int/volleyball/fivb-/bulgaria-italy/vide … -3286-126130.html  е. Смях ми докара, но му прощавам след като поне той казва името на държавата ни правилно.
Американския коментатор и той весели. На вчерашния ни мач горкия бе в голямо недоумение какви полиглоти сме. Ръси и той "бисери" но не му се дразня. Поне ги ръси за всички отбори.
Аз след като вече Жеков и Алексиев -двамата ми обичайно заподозрени дълго време, вече не са това което бяха, първия вече не играе а втория прогресира, към момента съм се "прехвърлила" на Г. Братоев. На първия мач даже аз като зрител се уморих от ниските топки подавани на нападателите ни и то не такива поети от затруднение, та да го оправдая, а съвсем лесни топки, които само трябва да пренасочи и дигне добре за нападение.  Tired ooooh!. И за редица други работи ми е крив.
Към Скримов големи забележки нямам, мултифункционален и когато му спори играта е страхотен в отбора.
ellis , в целия калабалък извинявай че не ти казах привет. 

# 172
И сега какво - пак ще чакаме друг да ни свърши работата... Много ме е яд, че все нещо малко не ни достига - не знам дух ли е, воля ли е, или просто концентрация в най-важните моменти от мача... Аржентина и Италия като нищо ще сътворят някое театро. И двата отбора го владеят добре това изкуство Simple Smile.

# 173
  • MJF
Честно казано точно  заради театралните им заложби хич не ми се гледа този мач. Имам надежди от една страна домакините все пак да се напънат от срам пред родна публика а италианците да са по-уморени а и да ги подценят.  Mr. Green пълна съм с надежди.
Интригата се запази до последните мачове този път. За спецовете по сметките е сложно  Mr. Green.

# 174
За нас май е най-добре Италия да бие. Тук са обяснени всички варианти, при които отпадаме или се класираме:
цък

# 175
 Аз съм по- голям оптимист и си мисля, че чак такива комбинации са малко вероятни  - да бият аржентинците с 3:1, пък и да го докарат до точното точково съотношение.... #Crazy

По- скоро залагам на 3:2 за Адзурите или 3:1 за тях, защото и те нямат интерес да паднат с 3:1  и да се натресат на втория от другата група - най-вероятно Русия...

# 176
  • MJF
Мда, мен петсетов мач ме устройва напълно и 3/0, 3/1 за Италия.
Русия съм си я избрала за наш опонент, не ги давам на адзурите  Naughty  Mr. Green.
Мързи ме да погледна като как канадците след първите 2 гейма са обърнали мача или по-вероятно как руснаците са си загубили мача. Не ми се гледа и втори тим дето сам си е загубил мача днес.

# 177
Ами гледах ги Русия и Канада - страхотен мач. Руснаците подцениха съперника, някакво самочувствие и превъзходство демонстрираха,  играта им беше силна,но еднообразна.
Канадците - страхотно мотивирани, надъхани, страхотна игра в защита и блокади...и сервисът им вървеше. Руснаците се ошашавиха в третия и четвъртия гейм, просто не можеха да повярват какво им се случва и последваха грешки и лоши сервиси...
В петия гейм се биха сами братушките или по-скоро канадците играха като за последно - сърцато и организирано в защита. Много им се радвам, надявам се тази вечер да обърнат и Бразилия или поне да падднат с 3:2 . При този резултат ще се получи изравняване  като в нашата група при 3:1 и канадците ще имат реални шансове....

# 178
Много ми е едно такова тегаво и гадно.
Сами си го направиха..особено в 3-я гейм, но не мисля, че заслужават италианците и аржентинците да прецакат нашите и участието им в Св. лига да спре до тук.
Заслужават да продължат напред.
Надявам се италианците да не се излигавят.. Sad
Дано те бият и Аржентина да са аут.

# 179
Някой знае ли в колко часа е тази нощ Италия-Аржентина и къде ще го дават?

Общи условия

Активация на акаунт