Волейболните ни национали (Тема 15)- Фенове' без граници!!!

• 46 218
  • 373
  •   1
Отговори
# 105
Mисля че ТВ7 ( Sick ) взе правата да излъчва волейболните мачове..

# 106
  • MJF
 Joy Blush объркване в дните при мен. А се чудая защо го няма в тв програмата. Мерси  Hug.

# 107
  • Пловдив
Благодаря!  Hug

# 108
  • MJF
Вие в залата но аз тук гледам мача  Laughing. Гледам с полски и американски коментар и не се оплаквам. Дизайна на гащетата ни не го харесвам.
Салпаров е на линия но тез темерути и нерваци на полето продължават с негативния език на тялото, тим не виждам хич.
Аржентинците виждам и познати муцуни.
Видях че Франция била Полша с 3-2, не го очаквах но не съм изненадана. До тук тез французи опънаха нервичките на тези с които са играли.
Първия сет за нас  bg  но очаквам аржентинците да се събудят  Thinking.

Втория гейм с тези обрати в резултата драматичен ми дойде. Блоковете в края на гейма ми харесаха мноооого  Mr. Green.  bg. Имам нерви само за още 1 гейм  Naughty Laughing.
Третия гейм по-спокойно се гледа. Във втората половина видях няколко добри неща в центъра, които обичам да виждам но реалност са много рядко за съжаление. В случая бяха изпълнени от Йосифов.
Браво за резултата! Браво че не допуснаха излишен гейм. По-добре от първите 2 мача бе положението днес, дано тенденцията е такава.
 bg честито 3-0
Очаквам впечатления от залата да споделите. Камерата хвана и достатъчно малки фенчета, сладури. При 18 за нас в третия гейм какво се обясняваше съдията с човек от публиката и Теди се включи като посредник? Не разбрах от полския коментар  newsm78.

Последна редакция: сб, 22 юни 2013, 21:42 от 6o6ul4o

# 109
Много се радвам аз..Браво !!!
Не можах да го гледам, но разбрах..Някой знае ли къде мога да гледам мача на запис? Praynig

# 110
  • MJF
Memento Mori , ето записа с американски коментар

# 111
Коментара ми от залата е, че не ни пускаха с плакати, защото така им били наредили,устно. Имаше външно наети охрани д апазят 'негодницте' и въобще беше галимация, която по безЦЕНЗУРНОТО ТВ7 едва ли са излъчили. Все пак вкарахме и развявахме плакати, които пак не са се видяли много.
Иначе честито на момчетата, поне те ни зарадваха.

# 112
tinki_15, разбира се, че ние по телевизията не видяхме плакати. Аз поне, колкото и да се зверих, не видях, даже бях малко разочарована Simple Smile. Добре че после влязох в групата във фейсбук и видях снимките и коментарите.

# 113
Memento Mori , ето записа с американски коментар
Мерси много. Аз намерих запис от ТВ7 в Арена. Simple Smile

# 114
  • MJF
Липсата на каквито и да е надписи в кадрите от публиката се набиваше  моооого на очи. Жалки дребни души са масово нашите медии. Признавам че няма да изтърпя и минута да гледам нашия отбор с български тв коментатор. Дузпа съм им била отдавна.

Франция взе първия гейм  Thinking.

# 115
Франция пак ни направи услуга, 3:2 Simple Smile. Дано и нашите си свършат работата тази вечер.

# 116
Не ми е сладка такава победа  Naughty

# 117
  • MJF
 ooooh! добре че не играхме 5-и сет, четвъртия като емоции/нерви ми бе достатъчен. Днес имаше комуникация в отбора на полето.
 bg 4 мача-4 победи, изненадана съм приятно.

В нашата група няма много "изненади" но във втората Иран ме  Crazy. Куба явно пак са "всеки играе за себе си". Това от първите 3 седмици наблюдения. Русия и Италия са си разменили по 1 победа.
Другата седмица се задават американците.

# 118
Малко трудна победа, но я взехме. Party

# 119
tinki_15, разбира се, че ние по телевизията не видяхме плакати. Аз поне, колкото и да се зверих, не видях, даже бях малко разочарована Simple Smile. Добре че после влязох в групата във фейсбук и видях снимките и коментарите.
Днес има повече, снимки де Sunglasses за тВ-то едва ли, днес ще гледам и запис от там.
Добре, че дойдоха от Спортал,Канал 3 иии Евроспорт та влезнахме почти без проблеми.Развявахе плакати на воля Whistling
Честита победа. В събота ви искам в 5,30 на линия за мача Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт