На море в Гърция 2013 - 1

• 124 009
  • 765
  •   1
Отговори
# 510
Не мога да се сетя, имаше един хотел в района на плажа Амолофи, дали не беше Ocean View.
Какво ще кажеш, Anna bel, там ли се намира хотела?

Значи пътувахме от Кавала за Солун по магистралата, някъде около Неа Ираклица отбихме и преминахме на стария Републикански път. На около 10-15 км е хотелът в ляво. Амолфи не зная точно къде е.

# 511
  • Пловдив
да, страхотен изглежда....както казах ни го препоръчаха, иначе едва ли бих попаднала на него. споделиха ни същото нашите познати - бутиков, романтичен, изолиран...абе не е идеалното място за малки деца, но пък е идеално място за почивка от шума и ежедневието физиономии пред очите ни.

цената със закуска е 80 евро дневно (Юни), което ни е ок в бюджета, но ако добавят и вечеря...няма да се сърдим  Mr. Green

някой ми писа, че трудно е 80 евро на ден за ХБ, ами хич не е трудно, хотели бол в планет.бг, та даже и ОЛ ин,но...все кусури им намирам или в отзиви, или в плажа (което е основно за море) или откъм шум...

# 512
Ocean view и аз съм му хвърлила око  Wink писах им за оферта, но засега ни вест, ни кост  Rolling Eyes ще споделя ако получа отговор.
Може ли някой да препоръча нещо в този район  Praynig
Много ми се иска хубав плаж на ръка разстояние и чудна морска гледка от терасата  Grinning

# 513
  • Пловдив
Ocean view и аз съм му хвърлила око  Wink писах им за оферта, но засега ни вест, ни кост  Rolling Eyes ще споделя ако получа отговор.
Може ли някой да препоръча нещо в този район  Praynig
Много ми се иска хубав плаж на ръка разстояние и чудна морска гледка от терасата  Grinning

по-горе съм писала моята цена. за юни. бавно отговарят...но, отговориха!

и аз искам в този район, ама оушън вю ми се струва единствен бисер там!
от Пловдив Кавала ни е по-близо, през Гоце делчев!

# 514
  • гр.Варна
Момичета,здравейте Hug
Запалихме се по идеята през Юли да отскочим до Скиатос или Скопелос.
В момента в букингс и други сайтове намирам доста изгодни студия и много ми се иска да запазим местенце.
Стреснах се обаче от цените на ферибота.Намерих малко инфо в други сайтове,където излиза,че за трима ни трябва да платим по около 160-70 Евро за фери в едната посока....това така ли е?
Моля,дайте малко повече инфо,ако може;)

# 515
  • София
Ако сте с кола на ферибота е горе долу толкова. От Волос до Скиатос за голяма кола беше 79 евро в едната посока, за възрастен не помня точно цената, но беше около 25 евро.

# 516
  • гр.Варна
 dechy , Благодаря!
А за децата пак толкова ли се плаща? Rolling Eyes
А има ли къде да се остави колата във Волос,ако решим да я оставим?

# 517
  • Пловдив
За Тасос гледам разписания на фериботи - по-удачния и евтиния вариант да се хване от Керамоти ли е? Виждам, че има на гъсто часове за ферибота, докато от Кавала има 5-6 пъти дневно с големи паузи и повече път по вода?

# 518
Ние сме пътували от Керамоти, мисля, че оттам е по-удобно = хем по-близо, хем по на често, като изпуснеш единия след малко се приготвяш за следващия  Wink

# 519
  • София
dechy , Благодаря!
А за децата пак толкова ли се плаща? Rolling Eyes
А има ли къде да се остави колата във Волос,ако решим да я оставим?
За децата зависи от възрастта - до 5 год. са безплатно, от 6 до 10 год. на половин цена.
Има паркинг на пристанището, но вероятно има такса за престоя там. На улицата сигурно е рисковано да се остави колата за по-дълго време.

# 520
  • София
А някой дали знае карта на плажовете на Ситония? Миналата година не успяхме да намерим нито Кариди бич (хем знаехме, че е до Вурвуро), нито Портокали бич, ното пък разбрахме кои са плажовете които обиколихме.

А, сега виждам, че тук са дадени плажовете (но не всички) и местоположението им Simple Smile : http://www.feelgreece.com/bg/sithonia/beachs

# 521
  • Варна
Нямахме нищо нарочено за майските празници , ама като видяхме това доста се замислихме - 10 евро на ден/човек със закуска и вечеря???? Познава ли го някой?:
http://vsichkioferti.bg/offer/108658/procent.bg-lyato-na-halkidi … mpaign=newsletter

Hotel Xenios Plaza *** се намира на п-в Касандра, в центъра на селището Ханиоти, в близост до ресторанти и кафенета, на първа линия до плажа. В хотела: Хотелът е напълно реновиран и разполага с кафе-бар, таверна Thalassa - една от най-добрите в Ханиоти. В стаите: Стаите са с директен или страничен изглед към морето и разполагат с балкон, баня, климатик, ТВ.
нощувки + закуски + вечери в хотел Xenios Plaza*** 97 лв.на човек, настанен в двойна стая (при двама пълноплащащи)
период5 нощувки  - 04.2013 - 19.05.2013- 09.10.2013 - 15.10.2013 - 97 лв.
7 нощувки - 136 лв.

# 522
Малко помощ от ветераните из Гърция Praynig
Дали има корабче от Сарти до Амулиани или някъде в околността. Решили сме да отидем до Амулиани,  въпроса е по суша или по вода.

# 523
  • Пловдив
Специално за Ocean view по добре по телефона, много бавно отговарят,казват,че имат проблеми с нета. И на мен ми го хвалят приятели.
За Атина палас - бяхме преди 2-3 години,изкарахме си екстра.Платихме за двойна, но ни настаниха в сюит. Храната беше ок, но бяхме само със закуска. Плажът е много малък, но наоколо има страхотни плажчета. Имат детска стая,която за съжаление открихме последния ден. Според мен хотела е ок,но не е 5 звезди. Интернета се заплаща.

# 524
  • Пловдив
Нямахме нищо нарочено за майските празници , ама като видяхме това доста се замислихме - 10 евро на ден/човек със закуска и вечеря???? Познава ли го някой?:
http://vsichkioferti.bg/offer/108658/procent.bg-lyato-na-halkidi … mpaign=newsletter

Hotel Xenios Plaza *** се намира на п-в Касандра, в центъра на селището Ханиоти, в близост до ресторанти и кафенета, на първа линия до плажа. В хотела: Хотелът е напълно реновиран и разполага с кафе-бар, таверна Thalassa - една от най-добрите в Ханиоти. В стаите: Стаите са с директен или страничен изглед към морето и разполагат с балкон, баня, климатик, ТВ.
нощувки + закуски + вечери в хотел Xenios Plaza*** 97 лв.на човек, настанен в двойна стая (при двама пълноплащащи)
период5 нощувки  - 04.2013 - 19.05.2013- 09.10.2013 - 15.10.2013 - 97 лв.
7 нощувки - 136 лв.

Не съм била, но виж цените и тук:
http://www.reyma.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=495
 същите са без оферта, т.е има си минус 20 процента за ранни резервации, на ден е 25 евро за стая с двама възрастни и като махнеш се получава точно 20 евро на ден - 100 евро за 5 дни. същото като 97+97 за 5 дни по офертата.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт