На море в Гърция 2013 - 1

• 123 998
  • 765
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, някакви впечатления около тази оферта http://bg.kolektiva.net/travel/kassandra-bay-kriopigi.html

# 526
  • Пловдив
единствено от букинг, много много слаба оценка...аз разчитам на тях, като гледам оферти по бг сайтове...явно нашите сайтове подбират "разочароващи" хотели за офертите си!
http://www.booking.com/hotel/gr/kassandra-bay-village.en-gb.html … b26bdbe8e4;dcid=1

# 527
  • с/у ОколоМръсТното
А някой дали знае карта на плажовете на Ситония?

Има ги на 1-ва страница:  Hug
http://kolovostravel.com/halkidiki/index.php?option=com_content& … d=124&lang=ro

http://gr-beaches.com/

# 528
  • Варна
[Не съм била, но виж цените и тук:
http://www.reyma.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=495
 същите са без оферта, т.е има си минус 20 процента за ранни резервации, на ден е 25 евро за стая с двама възрастни и като махнеш се получава точно 20 евро на ден - 100 евро за 5 дни. същото като 97+97 за 5 дни по офертата.  Mr. Green
[/quote]

е да де 20 евро на ден за двойна стая ама без храна
излиза че двете закуски + вечери са бонус
мога да опиша вечерите миналата година с подобен ваучер в Лутра
Ето ви и менюто:основни- печено пиле с пържени картофи,панирана риба,яхния с печен салам,кебапчета с доматен  сос,печено свинско филе,задължително салата,предястия-макарони на фурна ,мусака ,булгурена супа,лозови сарми,пълнена пиперка,пълнена тиквичка,за десерт плодове,грис халва,кейк,сладолед,плод.Проблема е че сервират късно,около 9 и докато се хапне с узо,биричка или винце отива към 11 и като добри деца си изявахме всичко ,а и то много вкусно и обилно и мога да гарантирам че и тримата преяждахме и петте вечери.Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 529
  • Варна
единствено от букинг, много много слаба оценка...аз разчитам на тях, като гледам оферти по бг сайтове...явно нашите сайтове подбират "разочароващи" хотели за офертите си!
http://www.booking.com/hotel/gr/kassandra-bay-village.en-gb.html … b26bdbe8e4;dcid=1

според мен много погрешно мнение.Досега сме ползвали десетина ваучера (два в Гърция,Елена,Хисар,Априлци,Банско,Добринище,Банско ,Велинград..................)и винаги сме оставали доволни.Разбира се трябва да си знаеш какво да очакваш долу горе според цената.Дори от Сватовете в Априлци и Лутра сме получили доста повече отколкото очаквахме Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 530
  • Пловдив
Петерки, не бързай толкова и чети:

Цените са за помещение, на база HB (ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ)

не са ти бонус яденетата, пише го на две места и отгоре и отдолу. 20 евро си е.

Относно оферти - не казвам, че не си заслужават офертите, аз също съм потребител на оферти, най-вече за България, това, което казвам е, че за чуждите хотели нямат нашите агенции тази сила и влияние, взимат каквото им предложат (на супер оферта имам предвид, то иначе останалите неща си ги имат, но на високите им цени), а то най-често е с негативни коментари, старо, далече от плажа, лоша храна и т.н. Доста време тези дни съм отделила да чета коментари, всичко което предлагат процент на добра оферта е с лоши отзиви, дори сега последния ИЛИО маре на тасос, както и Атена и прочие хотели над 4 звезди!

Съгласна съм, че някои хора прекаляват в оценката си, базирана на това, че имало слаб интернет или неразнообразна храна, все пак каквото си платил, това ти сервират, но аз говоря за по-сериозните коментари - плажа мръсен, влиза се направо на дълбоко, има мравки, шумно е и т.н, това ме спира мен да не съм купила оферта досега, както и съвпадащите мнение на нашите отзивчиви съфорумки!   bouquet

# 531
Дали има корабче от Сарти до Амулиани или някъде в околността. Решили сме да отидем до Амулиани,  въпроса е по суша или по вода.
Редовните корабчета са от Трипити - през 1 час. От Ситония може и да има ваканционни корабчета. За лодките, които се наемат и си ги управляваш ти, ми се струва далече.

Стреснах се обаче от цените на ферибота.Намерих малко инфо в други сайтове,където излиза,че за трима ни трябва да платим по около 160-70 Евро за фери в едната посока....това така ли е?
Моля,дайте малко повече инфо,ако може;)
Писах ги преди 1 или 2 страници в този сайт, в тази тема, ама кой да чете  newsm78 Dechy виждам, ти е отговорила дори с малко актуализирана информация, тъй като моята е от предишната година.

Относно оставянето на колата - винаги има общински паркинг на пристанището. В някои градове той е безплатен, в други - платен. Във Волос е от втория вид.

# 532
Параход, благодаря! Междувременно намерихме информация за дневен круиз, който минава през Портокали, някакво друго островче и Амулиани. За четиримата ще излезе 60 евро, така че изглежда добра идея. Е, има много време до тогава, но е хубаво да помечтаеш!

# 533
Колкото повече сняг вали и температурите падат, толкова темата става по активна - топлим си душата с нея  Wink
За тези, които отиват за първи път и търсят оптимални условия искам да споделя моя опит от миналата година (даже ще се опитам да намеря снмимките).  Дадохме приоритет на хубав, популярен плаж и хотел близо до него - Тасос, Голдън бийч в частта на Хриси Амудия.  Но още първия ден морето беше бурно.....и ....всички следващи 5 дни водата беше пълна с частички от растения, нещо като трески и люспи от кора.  Като казвам пълна, беше просто плътен слой боклучета, през които детето отказваше да мине на каквато и да е цена. Нищо общо с кристално чистата вода, която всичките ми познати, а и съфорумци тук описват. Мъка.  Поствала съм снимки миналата година, вероятно в темата за Тасос, ще ги потърся.  По нататък, никой, ама никой не се оплака от подобно явление. Било е просто късмет, все пак природа, море...все фактори, които не можем да контролираме.  За сметка на това, обаче, нямаше оси. Да съм видяла 2 за цялата почивка. И почти никакви комари. А всички масово се оплакваха от осите и комарите тази година, почти  навсякъде.  Идеята ми е, че колкото и да се опитваме да се ориентираме в отзивите, снимките и препоръките - всичко може да се случи и изборът ни, да не е толкова оптимален, колкото ни се иска.
Ние , въпреки мръсното море, изкарахме великолепна почивка и бихме отишли отново на същото място. Въпрос на нагласа е.

# 534
  • София

Заплащането за трети възрастен в най-евтиния период е 212 лв.  Shocked  По-добре да се вземе втора стая и да се платят и двете легла - ще излезе 194 лв.  Laughing  При 7 нощувки се получава още по-голяма разлика - около 30 лева.

Май са разменили местата на цените за най-ранния и следващия период, но пак се получава същата сума както ако се плати още една стая.   Grinning

# 535

Заплащането за трети възрастен в най-евтиния период е 212 лв.  Shocked  По-добре да се вземе втора стая и да се платят и двете легла - ще излезе 194 лв.  Laughing  При 7 нощувки се получава още по-голяма разлика - около 30 лева.

Май са разменили местата на цените за най-ранния и следващия период, но пак се получава същата сума както ако се плати още една стая.   Grinning

На мен по фрапиращо ми е това:
Настаняване на първо дете до 11,99 год в стая с двама възрастни - 97 лв за 5 нощувки и 136 лв за 7 нощувки в периода (27.04.2013 - 19.05.2013 или 09.10.2013 - 15.10.2013), в останалите периоди е безплатно!

# 536
  • Пловдив
на този сайт имаме ли линк тук, има какво да се види:
http://www.greek-hotels.ltd.bg/

# 537
  • Младост 4
Момичета, с голямо удоволствие чета темата Simple Smile Имам един въпрос - до сега при резервация на Тасос или Халкидики винаги сме предплащали някакъв процент от цената, а останалите пари сме плащали на място. Нормално ли е за къща на Корфу да ни искат процент сега и цялата сума от 4 до 8 седмици преди датата на пътуване? Питахме на две места и на двете ни поискаха така. Дали е нещо специфично за Корфу или случайно сме попаднали на такива собственици?

# 538
  • София
Аз съм резервирала веднъж на Корфу без никакъв аванс, а за цяла сума за първи път чувам, но всеки си има различни изисквания.
Edit: при резервация в booking за някои оферти се изисква 100 % без право на отмяна на резервацията.

# 539
  • На земята, която е всъщност звезда.
Момичета, с голямо удоволствие чета темата Simple Smile Имам един въпрос - до сега при резервация на Тасос или Халкидики винаги сме предплащали някакъв процент от цената, а останалите пари сме плащали на място. Нормално ли е за къща на Корфу да ни искат процент сега и цялата сума от 4 до 8 седмици преди датата на пътуване? Питахме на две места и на двете ни поискаха така. Дали е нещо специфично за Корфу или случайно сме попаднали на такива собственици?

Не мога да отговоря на въпроса, но категорично не бих платила предварително един- два месеца по- рано /говоря за над 5 нощувки/.

Общи условия

Активация на акаунт