На море в Гърция 2013 - 1

• 123 938
  • 765
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Впечатления от този плаж : Psakoudia in Chalkidiki, на който са Philoxenia Bungalows и плажа на който са Крусо бунгала на Касандра (Chrousso)? Кой е по-читав (като плаж), по -ситен пясък, по- плитко в морето, по- чисто и топло юни?

# 541
  • София
Била съм на плажа Chrousso и мога да кажа, че е много хубав - плитко море, ситен пясък. Почивали сме там точно през юни. Chrousso village не са бунгала, а няколко 3-етажни сгради със студиа и апартаменти. От всичко съм много доволна там, единствено комарите бяха доста вечер, но в стаите нямаше. И е малко по-отдалечено от плажа, но не е страшно.

# 542
  • Пловдив
благодаря!   bouquet

# 543
  • софия
и аз препоръчвам Крузо,плажа е отдалечен но с кола си там за две минути  и е страхотен,ситен пясък,плитко море,без камъни,на Филоксения  е обществения плаж на Псакудия,не е лош,но е дълбоко и има камънчета,но пък там може да се ходи по други плажове и е НВ,на Крузо е АI

# 544
  • На гарата
Моля тези които са почивали в Керамоти да ми кажат има ли в близост до селището химичен завод?
Питам защото един наш познат грък ни каза че там имало химичен завод а аз не сам чела за такова нещо във форума до сега.Той има къща за гости в Тасос и ние с мъжа ми си мислим дали не ни будалка за да идем там.

# 545
  • София
Районът на север от Кавала е доста индустриализиран /всъщност и на изток - по морето/. За химически завод не мога да кажа със сигурност.

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 16:09 от Туцка

# 546
  • където и да е,само да не съм сама
Момичета, в момента има изгодна оферта за Касандра бей Криопиги.
Дали някой е посещавал хотела, защото рейтинга в букинга не му е мн добър?
Интересува ме конкретно храна и плажа там.
Благодаряяя Ви!

# 547
  • София
Има нефтена рафинерия близо до Неа Карвали, но е далече от Керамоти.

# 548
  • На гарата
Благодаря на всички   bouquet ако всичко живот и здраве е наред ще се насочим тази година към Керамоти явно

# 549
  • софия
Оооооо, "любимите" ми Philoxenia Bungalows Mr. Green Само ще кажа, за да не се повтарям - не бих повторила, а ако бях отишла там за първо море в Гърция не бих отишла и в Гърция пак. Но хората сме различни...

# 550
Здравейте и от мен .Тази година решихме да отидем на море в Гърция.Никога не сме били там. Харесах един хотел от booking.com  Kassandra Mare Hotel . Nea Moudinia.Дали е добър.  Предлагат закуска и обяд. Някакви отзиви за този хотел. Ще ви бъда много благодарна

# 551
ще опитам да те ориентирам доколкото мога  Rolling Eyes

Благодаря ти много за отговора, *2К*  Hug! Вече направихме резервацията, а като се върнем, ще публикувам снимки, за да има инфо  Party! Свързах се директно с хотела и ми дадоха значително по-ниски цени от посочените в различните туристически агенции. Дават допълнителна отстъпка при заплащане с кредитна карта, от което излезе доста на сметка за този хотел специално Simple Smile

Да се притеснявам ли обаче, че резервацията ни е за 15.05 Praynig ? Предполагам, че си е топличко....   Joy

# 552
Намерих малко снимки от тук натам има няколко    виж ги, ние бяхме 9-10 май - за плаж ставаше, но морето ми беше студено и за джапане, но пък имаше хора дето си плуваха, така, че е относително  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 10:48 от *2K*

# 553
Намерих малко снимки от тук натам има няколко виж ги, ние бяхме 9-10 май - за плаж ставаше, но морето ми беше студено и за джапане, но пък имаше хора дето си плуваха, така, че е относително  Rolling Eyes
  На мен не ми се отваря.

# 554
Намерих малко снимки от тук натам има няколко виж ги, ние бяхме 9-10 май - за плаж ставаше, но морето ми беше студено и за джапане, но пък имаше хора дето си плуваха, така, че е относително  Rolling Eyes

И на мен не ми отваря страницата ooooh! А водата в басейна как беше по това време Grinning

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 21:23 от luna2010

Общи условия

Активация на акаунт