На море в Гърция 2013 - 1

• 124 172
  • 765
  •   1
Отговори
# 270
Josefin,
като свалиш pdf-а с цените, в екстрите на мобилната къща за четирима пише "баня, WC" - всъщност свали го и разгледай сама. Иначе и аз видях в 3d-презентацията, че се вижда само баня, но ми се видя абсурдно. Всъщност нищо не ти пречи да ги питаш по мейл.

В интерес на истината съм била в хотели, където стаите имат само баня, а тоалетната е встрани... но това са били в разни стари, средновековни сгради, исторически паметници и пр., където не може да се изгради лесно мръсен канал. Абе, накратко, тъпо ми се вижда да няма тоалетна в банята, най-добре огледай внимателно и ако имаш съмнения, им пиши. Аз тези къщи не съм ги виждала на живо отвътре, както казах моите ходят с каравана.
Но има хора във форума, които са почивали на Талата, дано се включи и някой от тях. Друго, което се сетих, е че доста по-оживено е от Арети, малко по-младежко сякаш. Арети е малко заспало.

# 271
Aз отново да попитам има ли в Паралия Катерини или в близост някакъв Аква Парк?

# 272
  • София
Mисля, че pontes беше препоръчала това http://www.amethyst-limnos.com/bienvenue-1-fr.html на Лимнос. Изглежда страхотно. Записала съм си го в плановете, май вече за догодина...

# 273
Mисля, че pontes беше препоръчала това http://www.amethyst-limnos.com/bienvenue-1-fr.html на Лимнос. Изглежда страхотно. Записала съм си го в плановете, май вече за догодина...
  Закинтос и Кефалония твърдо ли ги отсвири?  Защото аз и за септември трябва да мисля, та събирам информация.

# 274
Момичета, моля, препоръчайте ми вила за голяма компния на о. Лефкада... Praynig

# 275
  • София
  Закинтос и Кефалония твърдо ли ги отсвири?  Защото аз и за септември трябва да мисля, та събирам информация.
A, не съм ги отсвирила. Те са ми на дневен ред. Ама не знам дали за юни или за септември.

# 276
  • София
Josefin,

била съм в къща на Арети и мобилна къща на Талата.И в двете имаше вътре и баня, и тоалетна.В мобилните къщи на Талата просто са много малки,а в Арети са двете в едно помещение нормално голямо.На Арети има желязна дисциплина и ред и след 23 часа е тишина и спокойствие,на Талата не е точно така, но пък на моето семейство на Талата ни хареса повече: къмпинга е комунално устроен идеално, плажа е огромен, бара на плажа е супер, коктейлите също ... Писала съм в темите от предишни години и за двата къмпинга.

# 277
  • София
dechy, Anna bel, много ви благодаря за отговорите  Hug Вече се ориентирах в обстановката и сега ще трябва да пусна запитване за цени на къщите, които съм си харесала и ще ви пиша на какво съм се спряла. Много ви благодаря, момичета Hug  Това ще е наистина много важно пътешествие за мен и искам всичко да е идеално, а вие много ми помогнахте   bouquet

Преди две години бях последователно на Арети и на Талата след това. Като цяло Талата много ми хареса. В петък вечер Арети се напълни с гръцки тинейджъри и целият къмпинг миришеше на смесица от парфюми, а през останалото време други гръцки тинейджъри висяха на бара на плажа и си правеха постоянно парти; на моменти се чувствах като на Ибиса Laughing Като цяло Талата е по-хубав и по-добре устроен къмпинг, но плажът на Арети е незаменим.И все пак, ако трябва пак да отида, бих се върнала на Талата  Hug Обаче и на двата къмпинга съм била на палатка и не мога да дам мнение за друг вид настаняване  Hug

# 278
  • Пловдив
Josefin,

била съм в къща на Арети и мобилна къща на Талата.И в двете имаше вътре и баня, и тоалетна.В мобилните къщи на Талата просто са много малки,а в Арети са двете в едно помещение нормално голямо.На Арети има желязна дисциплина и ред и след 23 часа е тишина и спокойствие,на Талата не е точно така, но пък на моето семейство на Талата ни хареса повече: къмпинга е комунално устроен идеално, плажа е огромен, бара на плажа е супер, коктейлите също ... Писала съм в темите от предишни години и за двата къмпинга.

Благодаря ви за мненията!
в cottage ли имаш предвид на Арети?
Също относно плажа - и на двата къмпинга ли се влиза постепенно, плитко в началото или има рязко потъване? все пак деца на 2 и 3, луди, най-добре за нас е да е полегато и се до колене водата поне няколко метра в морето? относно кошарата, която ще си носим, можем да я сложим без проблем в мобилна къща нали? смисъл да не е тясно, в хола е ок също, виждам, че спалнята е супер малка. Арети има ли столова, магазин за храни, гръцки ресторант? Виждам, че талата е доста уреден в това отношение и няма за какво да се притеснява човек! Храната в столовата на талати нормални цени ли е?  Hug
Гледайки ценоразписа на Талата - какво ще рече мобилна къща за 4-ма, примерно 45 евро с вкл ток, вода, кола, но отдолу added adult per overnight and child 2-12  с отделни цени на нощ, т.е ние сме двама с дете, трябва ли и това да добавя или до 4-ма ми е вклч в цената, а над 4-ма вече се добавя това?
И още един хотел:http://www.oceanview-beachhotel.gr/

препоръчаха ни го - плажът му бил страхотен, самия хотел приятен, другия ни вариант нали е до кавала и той отговаря на изискванията, освен, че реално си забутан и разходки из алеи и селца...няма къде, все палиш колата

Четох за плажовете до кавала и искам да питам има ли къща/студио на Амолофи (на самия плаж или зад него, примерно най много на 150 метра от морето?) Има улица зад плажа нали, пресича се и тогава плажа, както при нашия къмпинг каваци?

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 16:01 от Josefin

# 279
  • София
Четох за плажовете до кавала и искам да питам има ли къща/студио на Амолофи (на самия плаж или зад него, примерно най много на 150 метра от морето?) Има улица зад плажа нали, пресича се и тогава плажа, както при нашия къмпинг каваци?
Около Амолофи няма къщи и студиа, имаше в близост някакъв хотел, но му забравих името. Плажът Амолофи е извън градчета и села. Улицата зад плажа всъщност е пътя, който води до Неа Перамос - това е най-близкото градче.  Но от него трябва да се ходи с кола до плажа.

# 280
  • Пловдив
отпадна ми този хубав плаж, сега да видя следващите ми в класацията, там дали има студиа в непосредствена близост  Mr. Green

досега съм за къмпингите, никаква улица пред тях, хубав плаж, устройва ни като цени и спане, само пътя до тях...

сега видях още един, който вече е близо до кавала...MULTIPLEX Batis
отзиви за него, спрямо тези на ситония много по-зле ли е, не виждам има ли къщи/вили под наем, в цените липсват?

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 17:01 от Josefin

# 281
  • София
Josefin,

на Арети бях 2010, а на Талата 2011.Не зная как е точно сега,но тогава на Арети имаше магазин за хранителни стоки с всичко необходимо, пък и Неос Мармарас не е толкова далеч.В кръчмето на къмпинга готвеха само за вечеря, по обяд имаше само салати и скара.Влиза се супер плавно поне на единия плаж,защото те са два малки.Бяхме там в къща, мисля че се водят stonebuilding bungalow.
На Талата има хранителен магазин, таверна, пици на пещ вечер, закуски и сандвичи и не зная как се казва на самообслужване с готвени неща - цените са като навсякъде в Гърция.Цената на мобилните къщи се определя както от наема,така и от броя хора, включва се и такса за автомобила,но крайната цена я определят в мейл като си дадеш данните.Плажът е хубав,но в началото тогава имаше една ивица 1.50-2  метра, беше дълбочко и после става доста плитко.Стаичките наистина са доста миниатюрни,но в т.нар. всекидневна ще имаш място за кошарата,но пък там е климатика за цялото бунгало и ако го ползвате да не простудите бебето, знам ли.

# 282
  • софия
Здравейте.
Бихте ли ми препоръчали кой хотел за избера, за празниците около 24.5- Possidi Paradise или Theoxenia? И за двамата ми дадоха цена 73 евро на вечер, АИ.
Ще се таздвам ако споделите лични мнения. Мерси  bouquet

# 283
  • София
Здравейте и от мен! Записвам се и аз да мечтая с вас и да събирам идеи.   bouquet

# 284
  • Пловдив
Josefin,

на Арети бях 2010, а на Талата 2011.Не зная как е точно сега,но тогава на Арети имаше магазин за хранителни стоки с всичко необходимо, пък и Неос Мармарас не е толкова далеч.В кръчмето на къмпинга готвеха само за вечеря, по обяд имаше само салати и скара.Влиза се супер плавно поне на единия плаж,защото те са два малки.Бяхме там в къща, мисля че се водят stonebuilding bungalow.
На Талата има хранителен магазин, таверна, пици на пещ вечер, закуски и сандвичи и не зная как се казва на самообслужване с готвени неща - цените са като навсякъде в Гърция.Цената на мобилните къщи се определя както от наема,така и от броя хора, включва се и такса за автомобила,но крайната цена я определят в мейл като си дадеш данните.Плажът е хубав,но в началото тогава имаше една ивица 1.50-2  метра, беше дълбочко и после става доста плитко.Стаичките наистина са доста миниатюрни,но в т.нар. всекидневна ще имаш място за кошарата,но пък там е климатика за цялото бунгало и ако го ползвате да не простудите бебето, знам ли.

bouquet
Благодаря, беше много изчерпателна! Ние сме с още едно семейство, аз ще дам данните на къмпинга, искам да съм подготвена, а и смятам, че е малко рано сега да пиша, те още "спят" зимен сън, писах на 1 хотел и чакам чакам...
талата изглежда доста по-уредено, а арети - закътанко, райско кътче и по-скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт