На море в Гърция 2013 - 1

• 123 961
  • 765
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Благодаря ти, Murbouquet Тези наноси във водата нещо ме притесняват. На снимките на Psarogiannis плажът изглежда много добре, ама може само на снимката да е така.
Аз съм ходила на Кариди и то около един 06.09. Лудницата беше неописуема и то само българи. Ако няма хора там ще е супер, ама няма шанс.

# 361
Страхотно е в темичката  Peace благодарение на Параход и всички които споделят отзиви  bouquet направо ми замириса на море, вълни и красиви спокойни плажове!
С удоволствие ще следя защото последния път докато се наканим за 06.09 за никъде нямаше места искам по с време да се организирам! И макар и малко лаишки да произвучи дали ще става морето още за майските празници- няма ли да е студено, защото като чета сякаш все  летни почивки избирате, а на мен ми се иска да съберем празниците и 2-3 дни допълнително newsm78
 Връщам се да ви чета отначало -Намерих няколко мнения, че може и да не е толкова топла водата по това време и преосмислям дестинацията - поне да е наблизо...може би Керамоти Hug

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 00:10 от ahat

# 362
Здравейте момичета Laughing
С радост започнах да чета всичките Ви коментари относно 'почивка в Гърция' преди да установя, че темите са десетина...  Shocked От 2 години отлагам варианта с море там, тъй като бях малко скептична към обслужването на съседите ни, на фона на Турция например. Но пък чарът им не може да се замени с нищо, затова тази година реших да се задействам  Mr. Green Търся всякакви оферти и засега съм се спряла на Истион. Четох доста от коментарите ви, но имам конкретни питанки за него, на които се надявам някой да даде отговор Crazy
Плажът много ли е тесен, досадно ли е плажуването или е спокойно и приятно? Питам понеже на снимките плажната ивица изглежда направо залепена за територията на хотела...  Thinking Има ли наоколо къде да се правят разходки с / без кола? Как е спа центърът?

Отворена съм за всякакви съвети при избирането на хотел и предварително Ви благодаря Hug

# 363
  • Варна
peterky и аз го гледам това за дион от няколко дни, хотелът не е пуснат само в буено, мисля го има в още 3 сайта, поне толкова видях. разгледах го през букинг, коментарите за хотела са позитивни, НО плажа е доста далече, нищо, че има снимано някакво прекрасно плажче.
виж на картата през букинг:
http://www.booking.com/hotel/gr/dion-palace.en-gb.html?sid=b773c … b26bdbe8e4;dcid=1

пише, че е "наблизо" плажа, без реални метри или км в случая...не знам хем е хубаво, хем с тези деца ние да се носим, багажи и прочие, с кола до плажа...кофти! няма пълно щастие!

Парадоксалното е , че на една от снимките се вижда как от басейна (около който са вилите)почва плажа!!!
Никой ли не го е виждал наяве???

# 364
  • София
Според мен просто са направили пясъчен плаж около басейна. Не че е до морето.  Simple Smile

# 365
Препоръчайте места за хранене, ресторант-таверна във Вурвуру
Горгона. След нея има и един ресторант до басейн към хотел (помненето на имена не е моята стихия Crazy). До единия от супермаркетите.
Можеш да потърсиш и в старите теми. Мисля, Мур също беше препоръчвала.
А сега, zvanche, падна ли ми  Grinning, аз пък да те поразпитам за Вурвуру. Набелязала съм там няколко места, но искам да са до най-хубавата част на плажа, та ако може малко помощ.
Още не съм сигурна, че ще отидем във Вурвуру, то ми е едно от места, за които се колебая.
Как да се ориентирам в коя част плажа е най-добър? Те къщите са си отбелязани на картата къде се намират, ама плажът в северната, средната или южната си част е по- хубав?
Ако може и Mur да се включи, ще съм благодарна.
Ето ги и къщите, които съм набелязала:
1.http://www.villa-ioannis.eu/
2.http://www.hausplatanos.com/Location.aspx
3.http://www.at-psarogiannis.com/
4.http://www.villa-vasiliadi.gr/

Мога да ти дам отзиви за 2 места от посечените :
1. Вила Йоанис има страхотна градина, но също така там има железни правила, след 22ч не се вдига  никаква шум на територията на вилата . Тихо ,спокойно,  и определено не за шумни компании, няма детски  кът също - реално няма къде да тичат/играят деца (освен на плажа).
2. Къща Платонос   - е пълна със сърби и 80 % от резервациите са от тях , съответно те са много шумни и не се съобразяват с хората наоколо! Именно те  ни развалиха почивката с непрестанните крясъци и и хилене  и то денонощно. Там също няма детски кът за игра, а и другото което паркинга е вътре и коли си минават свободно (та ако си с дете си на тръни постоянно )
Двете предложение са през 2-3 къщи , така че плажа е еднакъв, има малко кейче , на места има камъни и доста водорасли на няколко метра навътре във водата. Иначе и двете места са с почти ново обзавеждане.

Едит: не са през няколко къщи, моя грешка!

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 14:38 от Ragga

# 366
  • софия
dechy, Мур е написала много хубаво. Аз, както няколко пъти писах, не харесах Вурвуру и не съм се оглеждала по хотелите. Но запомних кръчмите  Sunglasses Ние бяхме в хотел, който не беше на първа линия и ходехме на плаж основно на Кариди. Rolling Eyes

# 367
  • София
Благодаря, Ragga и zvanche! Hug Ragga е направила много хубав разбор и точно се зарадвах за villa Ioannis , ама като видях какво пише за плажа и май ще взема да се преориентирам тотално към Тасос и Керамоти... newsm78 Чудя се и за плажовете в западната част на Касандра - Фурка, Посиди, Неа Скиони. Отзиви за тези места има ли? Интересува ме основно плажа - дълбочина и чистота на морето.

# 368
  • София
peterky и аз го гледам това за дион от няколко дни, хотелът не е пуснат само в буено, мисля го има в още 3 сайта, поне толкова видях. разгледах го през букинг, коментарите за хотела са позитивни, НО плажа е доста далече, нищо, че има снимано някакво прекрасно плажче.
виж на картата през букинг:
http://www.booking.com/hotel/gr/dion-palace.en-gb.html?sid=b773c … b26bdbe8e4;dcid=1

пише, че е "наблизо" плажа, без реални метри или км в случая...не знам хем е хубаво, хем с тези деца ние да се носим, багажи и прочие, с кола до плажа...кофти! няма пълно щастие!

Парадоксалното е , че на една от снимките се вижда как от басейна (около който са вилите)почва плажа!!!
Никой ли не го е виждал наяве???
На плажа е.  http://www.reahotels.com/

# 369
  • На гарата
Параход пиши нещо за Керамоти.Всичко настаняване, плаж,комари,цени абе всичко ще ми е от полза за първи път ще ходим с бебето та се интересувам за прилични места за нощувка  bouquet

# 370
Интересни са ми различните отзиви за Керамоти, някой да препоръча нещо изпробвано там ?

dechy Плаж хубав може да се намери винаги, ако ти харесва конкретна вила и е цената и е ОК, може съвсем спокойно да не седите точно на плажа отпред ако не ви допада . Винаги може с кратка разходка да си намерите и по - хубаво място където да поседнете . Във Вурвуру  има  ивици които са почистени от камъни и водорасли пред определени скъпарски къщи, на  плажа пред тях може и никой да не го ползва, никой няма да те изгони ако седнеш там  за разлика от България Simple Smile
Иначе Кариди и класика за там, но миналата година беше такава навалица Юли, че кърпата ти за повече от 2 мин  нямаше как да не бъде зарината с пясък и това в средата на седмицата, през укенда идваха и Гърците там .и колко народ имаше на сушата токова и във водата  #Crazy

# 371
  • София
Здравейте момичета  Hug Аз продължавам с планирането на нашето приказно пътешествие до Скиатос и Скопелос това лято. В крайна сметка след като разгледахме една камара видеа и изчетохме толкова много коментари решихме, че Скоплеос повече подхожда на нашата представа за почивка и решихме там да резервираме студио. Харесах няколко предложения, но всички те са извън град Скопелос, а в малко градче от западната страна на острова - Нео Клима (не знам дали правилно го изписвам). Ако някой е ходил, моля, да разкаже дали си заслужава градчето - има ли хубави тавернички, магазини. Някъде прочетох, че плажът на самото градче е каменист, но в близост има няколко хубави плажа, обаче повече от тях били достъпни само по море, това дали е вярно? Изобщо кои плажове ви харесват на вас на Скопелос??
И малко отклонение  Laughing Колкото повече разглеждам, толкова повече се замислям за голямата си мечта Кефалония, обаче милото тотално отказва да шофира до там Sad Та ми хрумна дали има ферибот от Игуменица до Кефалония  newsm78 Това най-вероятно би удължило самото пътуване и може би ще е доста по-скъп вариант, но пък мога да мина с номера, че ще съкрати километрите за шофиране  Laughing

# 372
Параход пиши нещо за Керамоти.Всичко настаняване, плаж,комари,цени абе всичко ще ми е от полза за първи път ще ходим с бебето та се интересувам за прилични места за нощувка  bouquet

Естрея, малко ми е неудобно, че въпроса ти е отправен към Параход, а аз се намесвам. За Керамоти има назад  в темите барем 100 страници постове. От А до Я. Включително и за комарите. Някак не е етично да караш някой да ти поднесе всичко в една публикация. Преди 10 страници се разправяхме по този въпрос. Четете! Не бъдете мързеливи. И търсачки има.

# 373
  • София
Aз съм ходила в Керамоти в оплютите Bellevue apartmets, които на мен много ми харесаха. Плажът, спокойствието, всичко ми хареса там. Ние бяхме в края на май и комари нямаше, от което много се притеснявах. От останалите места за настаняване май само хотел Афродита е реновиран и изглежда добре. Ето тук можете да ги разгледате http://www.feelgreece.com/bg/keramoti/accommodations
Моharet, на Скопелос съм ходила само на обиколка с лодка, но плажовете там не могат да се сравнят с тези на Скиатос. Зависи де, ако обичате по-скалисти и ветровити плажове, може би ще ви харесат. А за Кефалония защо не направите междинна почивка и да преспите някъде по средата на пътя. Иначе дори и да има ферибот от Игуменица, което не ми се вярва, той ще е безумно скъп, особено за кола. От Лефкада има ферибот до Кефалония, но само в сезона. Когато ние бяхме на Лефкада след 20.09. той вече не функционираше. До Лефкада са 660 км

# 374
  • София
Много от нас са били в Керамоти. Ние бяхме в Голдън сендс, доволна съм. Последната седмица на юни, за 60 евро със закуска, за 4ма, в тристаен. За същия период в Белвю, за двустаен и без закуска ми искаха 85 евро  Crazy
Много хубави изглеждаха и най-близо до плажа - апартаменти Ирини, новички и приятни /Белвю са 2 преки по-нагоре, т.е. около 300 м от плажа.
Плажът е страхотен, пясък, плитко, чисто, много дълъг и много широк. Ето част от него http://tpetkova.snimka.bg/travel/keramoti-2012.687866.27742456

Вечер до 8-8,30 сме били на плажа. Само подгответе всичко, което намерите на пазара за комарите.....

Общи условия

Активация на акаунт