Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 173

• 25 103
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
Весела, Татянче! Simple Smile))

# 16

А така, Светле! Simple Smile))

С тая вдигната з агласуване ръчица направо заслепяваш! Simple Smile))

# 17
Еваллах! На стената и на арбския фен клуб във фейсбук ни качи Керим в действие. Simple Smile))

# 18

Екшън му е майката, Мустафа Булут! Simple Smile))

# 19
Аз пак забравих да ям. Simple Smile)))

Отивам да се подкрепя за следващи атаки. Simple Smile))

# 20
# 21
Мятайте подсещанки и вие. Разликата пак се стопява. Павета... калдъръми... бабуни...

# 22
Аз дали се изморих най-после? Или се наядох, па се отпуснах. Simple Smile)

# 23

Ей на това аз му викам качество... Перфектен! Simple Smile

# 24
Перфектен да, но с много тъжни очи! Предпочитам го със страстен пламък в очите  Joy

# 25
Здравейте момичета!!! wavey wavey wavey

Между печенето на баницата и питата влизам да ви зърна.Нищо не мога да кажа освен: Страхотни сте!!! Имало е завидна нощна смяна. Милка имам чувството, че е влязла на всяка една от нас в главите, чула е мислите ни и ги е обобщила кратко и ясно и много точно!
Аз пък искам да продължа нейните мисли или по-точно да изразя своите по отношение на нашата тема и пишещите в нея.
Малко е да кажа, че ви се възхищавам. При вас момичета, намерих своята духовна утеха и пристанище. Форумът за мен стана като въздухът и слънцето. Ставам сутрин влизам в темата, отивам на работа включвам РС-то и първото е пак да влеза в темата, след това по няколко пъти през деня и най-вече през обедната почивка. Цяла година вие за мен бяхте доброто утро, добрият ден и леката нощ. Не мога без вас! Колкото и да съм заета винаги намирам начин поне да чета. Излишно е да казвам, че ни събра магията КВФ и Енгин. Но вече половин година след финала, ние общуваме приятелски и имаме нужда от това общуване. Знам, че така ще бъде и занапред, винаги ще влизаме в нашия виртуален дом.
Искам много и с дълбока почит да благодаря на Марияна, която винаги ни създава домашен уют и на най-отдавна  пишешите в темата Марта и  Дива. С техните творения аз продължих да усещам сериала и да продължавам да мисля за сюжета, така добре описан от Милка. Професионалното ми виждане винаги преоткрива нещо ново и допълвам възприятията си за простото описание на сложните отношения между Фатмагюл и Керим, което прави този сериал гениален!!!
Пак си остава моето твърдение, че КВФ е  Библия за любовта.

Отиващата си година на мен специално ми донесе много нови неща, нов дом, запозна ме с друг народ, на 12,12,2012 имах специален рожден ден, който бе почти юбилеен, но най-вече ме запозна с вас, скъпи съфорумки. Считам, че придобих едно чудесно виртуално приятелство.  Благодаря ви, че ме приехте топло и радушно сред вас.
Благодаря ви, че ви има. Обичам ви!!! txtloves txtloves txtloves

Весело посрещане на Новата 2013 г. Да погледнем нейното начало с оптимизъм, радост и щастливи мигове! На всички ви желая здраве и късмет!!! Бъдете честити!!

Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 26
Перфектен да, но с много тъжни очи! Предпочитам го със страстен пламък в очите  Joy

Страстните кой знае защо не са с такова качество на изображението. Simple Smile)) Все са леко замъглени... сигурно обективът на камерата се е запотявал... Wink)))

От мен да мине - качествена снимка на две засмени влюбени очи. Simple Smile))

# 27
Диманче,  Hug Hug Hug

Само радост през Новата да те спохожда! Simple Smile

# 28
Сладурите вече танцуват... Simple Smile)

# 29
  • Пловдив

Поздрав от хърватките.....

Общи условия

Активация на акаунт