Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 173

• 25 215
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Хайде пак към мойта слабост. Simple Smile))

# 31

На мама гюзелището. Simple Smile)

# 32
# 33
  • Пловдив

При нас вече поединично се гърми.....та и ние да гръмнем....

# 34
В навечерието на новата 2013година ме обземат чувства като dimana
И аз не мога да се сдържа да благодаря на всички пишещи, четящи, всички които бяха тук , но вече ги няма , като Хриси например и много други, които ми доставяха страхотни емоции с думи, снимки, гифчета, клипчета
Мъчех се да запазвам доста неща,  но папките се пълнеха и станаха с огромни размери
Не мога да Ви насмогна
Не бях ставала в 6 сутринта да гледам филм, но го направих за АБО
И двата сериала, КВФ и АБО ми доставиха огромно удоволствие ,не мога да им се наситя
На Енгин , който ме радва така, както никой не ме е радвал през последните 10 години пожелавам да е здрав и сбъдне всичко което си е пожелал
На Вас прекрасни мили дами много лично щастие  и бъдете същите и през Новата 2013 година !

# 35
[/img]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQxm6gUruZySTz0EIb9nt_vIxKOGe7rfTWAw5anHLH2t9WKhUBrDKd1cX7E4w[/img][/url
За нашето момче умора няма.

# 36
  • Пловдив
milkaradeva, предполагам, че това е снимката...

# 37
# 38
Нали съм още аджамия ,правя гафове .Тази вечер ми се падна учението,дано се ошлайфам.

# 39
# 40
# 41
  • Пловдив
- Mutlu Yillar!/Честита Нова година!

Ще караме и НГ без сняг. В дизифорума, по фейсове - пожелания, пожелания към Енгин.

# 42
# 43
  • София
Милка,  Hug

Обичам да виждам Енгин щастлив, с това пламъче в очите! Пожелавам му много щастие и успехи през новата година!

# 44
  • София

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт