Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 173

• 25 141
  • 731
  •   1
Отговори
# 285

ЧЕСТИТА ДА Е! УСПЕХ И БЛАГОДЕНСТВИЕ

# 286
Честита и на теб, Натали! Simple Smile Здрава и щастлива! Simple Smile

# 287
Момичета,аз като някакъв непоправим оптимист си мечтая,че Енгин все пак ще се прежали и ще каже някое пожелание за Новата година на милионите си фенове!Както казват французите-доброто възпитание задължава!

Абсолютно си права! Толкова мълчание минава границите дори на добрите обноски, да не говорим за професионална етика, добър PR и тем подобни. Това го казвам, но макар че го мисля, не се отразява на любовта ми към Енгин. Може би причините са съвсем други. Да е жив и здрав, много му се радвам!

А за много години!  Hug Току-що си изпих кафето, днес ще го давам яваш яваш.  Simple Smile

Гони, да ти е здраво момчето! Да си носи името с гордост и много да те радва! Да има добри приятели, весела компания, наздраве!

На всички с най-добри пожелания, каквото е имало лошо, да е останало в старата година, Новата нека дойде с радост и успехи! Пожелавам за всички нас една чудесна изненада от Енгин!!!
Всъщност, може да са повече от една!  Simple Smile

# 288
Аз пък се зачетох в прогнозите за 2013-а... Simple Smile

Скрит текст:

Ванга • е била пестелива по отношение на 2013-та и не е влизала в много детайли и подробности за самата година. 2013-та според нея ще бъде и тежка, и хубава. Информацията, която е дала за идните месеци е, че това е време на глобална промяна и изменения. Година на много раздори и в същото време – на много обединения, на скандали и кризи и в същото време – на ново мислене, водено от по-високо съзнание, от по-голяма духовност. Според Ванга ще се появи и ново учение за мир, което ще обедини много хора. 2013-та ще бъде трудна, защото ще е все още началото на този преход, в който все повече хора ще се обръщат към духовното, защото бележи първата част на пътя към съзидателното общество. Преходните години ще бъдат тежки, трудни и разрушителни (за старите, ненужни системи и окови), но необходими.

# 289
Марица не се коси джанъм!
Щом феновете на Мурат ги топли това че със шмекерлъци са първи-халал да им е !Истината не винаги е приятна и те явно не могат да я приемат Twisted Evil

# 290
Марица не се коси джанъм!
Щом феновете на Мурат ги топли това че със шмекерлъци са първи-халал да им е !Истината не винаги е приятна и те явно не могат да я приемат Twisted Evil

Не се кося - смешни са ми вече. Simple Smile))
В останалите анкети гласуването приключи, нали? Някой може ли пак да постне адресите, за да видим резултатите?

Впрочем, доволна съм от реакциите на нашите фенове към подетата от мен акция. Simple Smile Това ще ми остане като спомен от цялата патаклама. Simple Smile) Една от хърватките ми беше написала, че постваните от мен снимки и клипове с послания са и по-интересни от Новогодишното шоу по телевизията. Simple Smile))  hahaha

Я едно нахилено и разнежено гюзелище... Simple Smile))

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 12:58 от marytza

# 291
  • Бургас
Честита Нова година момичета!Желая на всички да бъдете здрави ,щастливи и обичани.На Goni да е жив и здрав именника .Благодаря на всички ,които пишете ,споделяте и творите прекрасни неща  bouquet

# 292

Едно приятно клипче за събуждане. Simple Smile)

# 293

Това било най-гледаното през миналата година видео...

Върховен в изразяването на емоции...

# 294
  • В Града на Липите

Честита 2013 година. Да е много успешна, здрава, щастлива и пълна със смях и радост.

Честит имен ден на именниците   bouquet

# 295
Честита да е и за теб, Хриска! Simple Smile

# 296
Ооооооооо, Хриси, ти се появи като една Снежанка! Радвам се, че не забравяш старите дружки.  Hug Честита Нова Година и на теб, да е здрава и благополучна!

Марица ни сподели прогнозите на Ванга. Макар че ще има трудности, хубавото е, че се обръщаме към духовното. Ние тук поне доста сме затънали  Joy може би ни трябва обръщане към материалното  newsm78 Аз май съм доста мързелива, защото търся наслада и в духовното, и в материалното.  newsm78 пък и я намирам. Grinning
Eдна голяма наслада за вас

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 13:37 от ValentinaP

# 297

Ето така се уважават феновете!

# 298
Ооооооооо, Хриси, ти се появи като една Снежанка! Радвам се, че не забравяш старите дружки.  Hug Честита Нова Година и на теб, да е здрава и благополучна!

Марица ни сподели прогнозите на Ванга. Макар че ще има трудности, хубавото е, че се обръщаме към духовното. Ние тук поне доста сме затънали  Joy може би ни трябва обръщане към материалното  newsm78 Аз май съм доста мързелива, защото търся наслада и в духовното, и в материалното.  newsm78 пък и я намирам. Grinning
Eдна голяма наслада за вас

Ех, брееееееее Simple Smile)))))))))

# 299

Ето така се уважават феновете!

Еми... секи си има виждане. Кво да се направи...  newsm78 Аз не съм склонна да му се сърдя, защото не знам основанията за изграждането на неговото виждане за това как се уважават феновете. Simple Smile  Освен това нямам представа дали изобщо проявява интерес към това колко народ лудее по него. Simple Smile) Ми ако хабер си няма момчето? Ако кротко си живее живота без да има представа какво се случва в умовете и сърцата на хиляди по цял свят заради неговите герои? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт