Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 173

• 25 085
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!!!

Нека Новата 2013 г. ни радва с много здраве и късмет. Пожелавам на всяка от вас да постигне част от мечтите си , които не е успяла през 2012 г. и ги превърне в искана реалност.
Снощният купон бе наистина едно градивно начало както за човешките отношения, така и за усета ни към духовното. Явно ние пишещите тук в темата вече успешно се пренастройваме към новите вибрации на предстоящите духовни промени и извисявания и то благодарение на един гениален актьор и на един сериал шедьовър. Прекрасно и вълнуващо начало! Благодаря за тази красива нощ!!! txtloves txtloves txtloves

На именениците само здраве и хубави неща!!!
Гони, честито на рожбатата ти! Нека те радва със здраве и щастие, както ти го искаш!!!

# 301
Момичета, включвам се на тъгъдък.... Joy за кратичко .....колкото да не Ви изтърва от поглед!
От последната страничка, какво видях.... Joy Joy
Вале Thinking Thinking, но  Peace Peace

Благодаря на момичетата, които са съпричастни към семейният ми хубав повод!  Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51

# 302
Маричка,дано да не го мислиш сериозно,че Енгин може и да не знае колко много го обичат феновете-ако той не се интересува от чувствата и мнението на феновете си,то не знам той какъв артист е тогава-ами той прави изкуството си за хората,а не само да се прави на Нарцис и да се самолюбува.Извинявай,че съм по-остра,това не значи че не го обичам и не му се възхищавам на таланта,но когато не е прав,не е!

# 303
Маричка,дано да не го мислиш сериозно,че Енгин може и да не знае колко много го обичат феновете-ако той не се интересува от чувствата и мнението на феновете си,то не знам той какъв артист е тогава-ами той прави изкуството си за хората,а не само да се прави на Нарцис и да се самолюбува.Извинявай,че съм по-остра,това не значи че не го обичам и не му се възхищавам на таланта,но когато не е прав,не е!

Ти на това остро ли му викаш? Simple Smile)) Hug Не е самовлюбено момчето. Никак даже. Ако беше, щеше да проверява всеки ден с колко са се увеличили феновете му по фейсовете и да се фръцка пред тях, за да го ласкаят. Simple Smile))

Някой вчера търсеше това:

Аз пък го открих чак сега. Simple Smile

# 304
Именно-когато знаеш колко много хора мислят с обич за теб,тогава какво ти коства да направиш една новогодишна картичка и да я постнеш в мрежата.Не става въпрос да кокетничи и да се фръцка,а просто да отговори с нещо на любовта ни.Пък дори да няма какъвто и да е проект,просто може да каже,че в момента не работи над нищо,никой няма да му се разсърди.

# 305
Именно-когато знаеш колко много хора мислят с обич за теб,тогава какво ти коства да направиш една новогодишна картичка и да я постнеш в мрежата.Не става въпрос да кокетничи и да се фръцка,а просто да отговори с нещо на любовта ни.Пък дори да няма какъвто и да е проект,просто може да каже,че в момента не работи над нищо,никой няма да му се разсърди.

Мъ нямам представа изобщо какво му е отношението по повод подобна комуникация с фенове, бре. Как да изкажа мнение тогава? Simple Smile)) Може и на ум да не му идва, че е редно да направи нещо такова, пък и около него да няма кой да го посъветва кое е правилно в поведението спрямо феновете. Никаква информация нямаме в тази насока, как да съдя и отсъждам какво е направил, защо го е/не го е направил и прочее. Слагам под въпрос и това - когато знаеш... знаем ли какво знае? Simple Smile))
Доколкото знам, на Берен, например, мениджър и е собствената и майка, която, видно е, се интересува как се поддържа интерес у публиката...
Енгин, доколкото знам, не е поддържан от семейството си в избора му на професия. Професионализма на мениджъра му всички поставяме под въпрос... Е, как да го съдя момчето, като не съм наясно с нищо. Simple Smile

# 306
Ми като не знае и като не сменя тъй наречената си ПР-ка както казваше баба ми,ще има глава да пати!
Ей да ти кажа,някой път се вбесявам на тая т.н. мениджърка-ако бях аз на нейно място щеше да е по всички вестници,списания и TV-та-вервай ми!Няма не искам,няма не мога.Молчать не разсуждать.

# 307
Здравейте,момичета! Hug Hug Hug
Goni   bouquet  bouquet честит празник в семейството ти!
Именникът да е здрав,да сбъдва мечтите си и много да те радва!
Хриси  Hug Честита Нова Година!Да си здрава и много щастлива,
винаги ми е било приятно и забавно да те чета!

# 308
Ми като не знае и като не сменя тъй наречената си ПР-ка както казваше баба ми,ще има глава да пати!
Ей да ти кажа,някой път се вбесявам на тая т.н. мениджърка-ако бях аз на нейно място щеше да е по всички вестници,списания и TV-та-вервай ми!Няма не искам,няма не мога.Молчать не разсуждать.

newsm10 smile3501

# 309

Еми а, де! Simple Smile)) И мене ми иде да и откъсна главата, ама... Ако тя е  добър професионалист, би трябвало да насочва клиента си към най-изгодните за него прояви. Ако пък не може да се справи и популярността му надхвърля нейните възможности за мениджмънт, редно е сама да се оттегли и да го посъветва да намери нов мениджър... ама нямам представа как стоят в това отношение нещата при комшиите...

# 310
# 311
Маричке, никой не го съди момчето, всички сме луднали по него. Какво знае и какво не знае, кой какво го съветва, ние нямаме представа, ама поне признай, че има нещо странно, бе джанъм!

# 312
Ако тази г-жа Дурак му е била агент и при избора на АБО и при избора на КВФ -адмирации справила се е чудесно,но аз си мисля че тя прави това което иска Енгин т.е ако той не иска да комуникира с феновете/чрез фейсове  форуми и т.н/ или да е по страниците на  медиите тя ще се  съобрази.Но за мен необясним и до днес си остава  факта ,че нито едни от актьорите  в КВФ не даде интервю след края на сериала.Това е меко казано странно  newsm78
Но съм сигурна ,че той знае за истерията окло неговата особа.Даже  някой от нашата /БГ /група ,които се срещнаха с него го беше споделил,че г-н Акюрек знае за любовта на феновете.
Или най-малкото често сме виждали снимки в които чете преса ,а там имаше период в който той беше непрекъснато споменаван.Уф я!!!

# 313
# 314
Маричке, никой не го съди момчето, всички сме луднали по него. Какво знае и какво не знае, кой какво го съветва, ние нямаме представа, ама поне признай, че има нещо странно, бе джанъм!

Има, бе, мило... как да няма. Ама не мога на него да му се сърдя за тези странности, при положение, че нищо не е ясно. Може и негов избор да е да стои в мълчание, а може и просто да няма кой да го насочва, да му обяснява, че феновете се нуждаят и от проява на внимание, освен от добри роли на своя фаворит. Simple Smile Ами ако той смята, че добрите му екранни превъплъщения са единственото ценно нещо, което може да даде на феновете си?  newsm78 Ако е така, значи той е дал всичко от себе си, за да ги задоволи. Кой да го светне, че когато не е на екран, трябва да подава по една усмивка "ан офисиъл" Simple Smile, защото фенът има нужда и от това. ?  newsm78ф А може пък да е наясно и да смята, че това не е нужно... Странно е всичко, но обяснение (логично) може да даде само Енгин... ако има кой да му го поиска. Simple Smile)) Щот кът гледам журналистите в Турция рядко му задават смислени въпроси. Simple Smile А на безсмислените той определено отговаря с усмивка и дежурното "Благодаря, приятели".

Общи условия

Активация на акаунт