Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 173

• 25 033
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Марта, и аз мисля, че е време да ги осъди.

Марица, къде си сложила тоя въпрос, нека всички го споделим, само тебе няма да те забележат. Ето, нека се обединим и действаме в интерес на Енгин.

Между другото, ровя се в интернет по друг повод, и непрекъснато попадам на новината, че Берен се е омъжила. Та да попитам и аз - омъжена ли е, или не? Защото медиите, които разпространяват новината, са съвсем официални и неслучайни.
Същото беше и с бабата на Енгин - първо съболезнования, после била жива и здрава. Струва ми се, че понякога приемаме за офиц. инф. нещо, публикувано в уважавана медия, но това не е гаранция, че е вярно.
Като казвате, че има официално отричане ЕА да играе в 20 минути, какво имате предвид? Кой го е казал? Не беше ли пак някаква медия? Защото на мен ми се струва, че никой от неговата агенция не се е изказал по въпроса, разбира се, може да бъркам.

На моята страница във фейсбук. Откакто ме помоли админа на бг-клуба да не замесвам името на клуба в свои публикации, не смея да го направя от страницата на някой фен-клуб.

Маричке, в твоята стр. навярно влизат само приятелите ти, аз напр. не я знам. А ти можеш от свое име да постваш на всяка фен стр. във ФБ, тогава ще те видя и аз, и всички останали, и ще можем да те подкрепим. Не е нужно да намесваш някого, от свое име, джанъм.

ОК. Поствам го тогава на стр. на Универсал клуба.

# 481
  • Пловдив

Сладури, та сладури.
Само като клюка - Фърат в "20 минути" - все едно си е Мустафа Налчалъ. Това момче не може като Енгин да е различен - Мустафа Булут/Керим Ългаз. За това се иска нещо, ние знаем какво - талант и втора кожа.

# 482
Сега вероятно можете да го видите и да го коментирате...

# 483
Маричке,ще има и снимчици   Kissing Heart Heart Eyes

Страхотна снимка! Някоя от нас под подобна снимка бе писала, че не е виждала по-хубав кюрд.

Аз,а не е ли така Laughing

100% е така!!! newsm10 newsm10 newsm10 newsm51

# 484
  • София

Момичета, да попитам нещо. Кога виждате момента да си продължим с преговора на КВФ. Предлагам отново 2 варианта:
1. От утре - три серии - 50, 51 и 52.
2. От понеделник - петте серии - от 50 до 54 вкл.

Аз съм за 2 вариант...

И аз!  newsm10
Да си починем от празниците!  
 Joy Joy Joy

# 485
Малиииииии  

Марианка, както сме се засилили, ще трябва най-късно утре да подготвиш новата къща. Simple Smile))

Дилеми, релакс след празниците е нужен. ЧОК. Simple Smile))

# 486
Вале, а за приятелите във фейса - на разположение съм на всички от темата. Simple Smile)) Не знам как става търсенето и добавянето там, но съм регистрирана с името си

Скрит текст:
Maria Micheva

Ако на търсачката ти цъфне една ухилена физиономия с червена дреха, мое ми пратиш покана. Simple Smile)) На поканите знам как да отговарям. Simple Smile))

# 487
Марта,не си ли противоречиш  newsm78 хем да ги съди,
хем да си мълчи,как става така.... newsm78 newsm78

Ако иска да ги съди,тъкмо и ние ще разберем поне,че нещо прави.... hahaha

Аз казвам . че ако бях аз !!! бих ги съдила  - далеч съм от мисълта да му вменявам нещо на него

Но ги фотнах !!!

Марта,разбрах те ,че ако беше ти,но в същото време го приветстваш
да мълчи .
Няма значение,сигурно не съм се изказала точно. Hug

# 488
  • София
Ей, опасно нещо сме българите!  Joy Joy Joy не случайно във всички световни конспирации има замесен българин!  Laughing
Още една българка /предполагам по името!/ освен нашата Маричка е постнала снимката на Туба и Енгин в Engin Akyurek Universal Fans Club с коментар " It is very strange-to begin a new dizi with the photo of Engin instead of the photo of the main actor!!"

# 489
Ей, опасно нещо сме българите!  Joy Joy Joy не случайно във всички световни конспирации има замесен българин!  Laughing
Още една българка /предполагам по името!/ освен нашата Маричка е постнала снимката на Туба и Енгин в Engin Akyurek Universal Fans Club
с коментар " It is very strange-to begin a new dizi with the photo of Engin instead of the photo of the main actor!!"

Само така! Стига са трупали дивиденти на негов гръб!

# 490
Уффффффф
С анкетата се забавлявах, но това действително ме ядоса! Аман от простотиите им. Една новина нямат като хората, ама волни съчинения правят на поразия! Много от бг-зрителките са загледали сериала с надеждата, че Енгин наистина участва там.... чета го в коментарите към снимките и др. неща, които съм поствала...

Crossing Arms

# 491
Сега ще видя за другата българка, но това много ме радва!

Маричке, пусни същото запитване при хайранкте, американките, сърби, араби, хървати...........цял свят!

# 492
Марианка,и аз съм за втория вариант за преговора. Simple Smile Rolling Eyes

# 493

Маричке, пусни същото запитване при хайранкте, американките, сърби, араби, хървати...........цял свят!

Добре! И без това се чудя как да си изкарам беса! Simple Smile))

Понеже видях, че в малките бележки излиза първия ред, префасонирах малко посланието, но го запокитих вече в повечето ФК

Why are abused face Engin?

Shame!

And whom was required ad for 20 minutes on the back of Engin Bey, who stood only a little while ago (until the start of the broadcast of the series!) Of http://www.ddizi.net/???

Incorrect both the performers and the spectators!

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 22:07 от marytza

# 494

Добре! И без това се чудя как да си изкарам беса! Simple Smile))

само пиши къде да те следваме за подкрепа, протестите са ефикасни, когато са масови.

Общи условия

Активация на акаунт