Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 173

• 25 029
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Сега ще видя за другата българка, но това много ме радва!

Маричке, пусни същото запитване при хайранкте, американките, сърби, араби, хървати...........цял свят!

Добре! И без това се чудя как да си изкарам беса! Simple Smile))

само пиши къде да те следваме за подкрепа, протестите са ефикасни, когато са масови.

Ами на страницата на дизи-нет ще трябва да се реагира. Опитах, но не успях да пратя протеста си там. Излезе ми някакво съобщение с отказ...

# 496
  • Пловдив
Ей, опасно нещо сме българите!  Joy Joy Joy не случайно във всички световни конспирации има замесен българин!  Laughing
Още една българка /предполагам по името!/ освен нашата Маричка е постнала снимката на Туба и Енгин в Engin Akyurek Universal Fans Club
с коментар " It is very strange-to begin a new dizi with the photo of Engin instead of the photo of the main actor!!"

Само така! Стига са трупали дивиденти на негов гръб!

Дивидентите ще отпаднат, но гледам, че с толкова умни фенове - това си е чиста реклама за Енгин.

# 497
Установявам, обаче, едно:

НАЙ-ДОБРЕ ИНФОРМИРАНИЯТ ФОРУМ Е НАШИЯТ! Simple Smile))

Марианка, Марта, браво на вас, момичета! Страхотни сте! Винаги в час.
Simple Smile 

Hug Hug Hug

bouquet  bouquet  bouquet

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 498
Ей, опасно нещо сме българите!  Joy Joy Joy не случайно във всички световни конспирации има замесен българин!  Laughing
Още една българка /предполагам по името!/ освен нашата Маричка е постнала снимката на Туба и Енгин в Engin Akyurek Universal Fans Club
с коментар " It is very strange-to begin a new dizi with the photo of Engin instead of the photo of the main actor!!"

Само така! Стига са трупали дивиденти на негов гръб!

Дивидентите ще отпаднат, но гледам, че с толкова умни фенове - това си е чиста реклама за Енгин.

хихи
Вместо да извадят очи, ще изпишат вежди? Simple Smile)) Кеф! Simple Smile)))

# 499
# 500

Уф, беееееееее
Много се дразня от овчедушие... Sad

"Mmm, I too think this was done on purpose. I guess his picture attracts attention. They are pathetic. :sign42:
But I'm not angry - this wouldn't harm our cupcake, I guess he doesn't care."

На което отговорих:

Мене, обаче, като зрител и фен ме интересува всяка новина, в която е намесено името на Енгин. Не съм съгласна да се подиграват с интереса ми към неговото присъствие на екран.

Избеснявам от "пеперудщини".  Thinking Naughty

# 501
Момичета,попрочетох малко коментари за 20 мин,за да си направя извод дали си заслужава да му отделя време-нещо коментарите са доста вяли,ьвно ще трябва да изгледам една две серии за да си видя дали ще има шанс.На мен винаги ми е било странно как от една серия другите успяват да преценят,че някой прави страхотна роля,а аз не мога-явно съм доста тъпичка.

# 502
От Щатския клуб...

I guess Engin needs to say something about this as fans we protest everything...when comes to this kind of thing his PR and him should more active not to be abuse .I totally agreed with you Maria Micheva ...

Правилно ли схващам, че ме подкрепят? Да не ме укоряват?

# 503
Момичета,да ви кажа,че в анкетата разликата е 1000 гласа
в полза на Енгин. newsm44 newsm44 newsm44
Пускайте и по някой глас в анкетата за популярните,поне
да изпревари Кенан.

# 504

Марица, подкрепят те! Хайде, момичета, да подкрепим и ние всички поста на марица!

# 505
Момичета,попрочетох малко коментари за 20 мин,за да си направя извод дали си заслужава да му отделя време-нещо коментарите са доста вяли,ьвно ще трябва да изгледам една две серии за да си видя дали ще има шанс.На мен винаги ми е било странно как от една серия другите успяват да преценят,че някой прави страхотна роля,а аз не мога-явно съм доста тъпичка.

Я па ти! Що трябва да ги слушаш тях. Гледай си и си съставяй свое мнение. Simple Smile На вкус и цвет... Нали има такива, дето не траят Енгин? Тях ли да слушам? Simple Smile) Дреме ти. Ако ти хареса, гледай си с кеф! Simple Smile

# 506
да изпревари Кенан.

Ще! Сега зареждам нея! Да го и ... простиналия чай!!! Simple Smile))

# 507
да изпревари Кенан.

Бях в анкетата и дори писах, че не е коректна. Муратките също протестират, че не им отчита гласовете.
Изчезвам към Шатите.

PP Супер, админа е споделил поста на Марица, това е подкрепа, много се радвам. Международна подкрепа  Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 22:44 от ValentinaP

# 508
  • София
Не, Маричке!  Hug Казват, че Енгин трябва да каже нещо за това...като фенове ние протестираме, когато става въпрос за такива неща, неговият PR и той трябва да реагират, за да не се злоупотребява. Изцяло са съгласни с теб, Мария Мичева  Laughing Laughing Laughing

реакция от Engin Akyurek USA Fans - here we go... Engin or his manger need to take care of this ...

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 22:44 от Dilemi

# 509
От Щатския клуб...

I guess Engin needs to say something about this as fans we protest everything...when comes to this kind of thing his PR and him should more active not to be abuse .I totally agreed with you Maria Micheva ...

Правилно ли схващам, че ме подкрепят? Да не ме укоряват?

Съгласни са - даже искат и нужното обяснение.

Те си коригираха веднага снимката в дизито, но ... гафа си  е гаф.

Енгин изчезна и на негово място се появи пеперудата !

Общи условия

Активация на акаунт