Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 173

• 25 015
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Марица, ти се оплакваш че не знаеш английски, но се разхождаш свободно и при руските, и при американските фенове! Аферим! Simple Smile

Ми благодарение на чичко Гугъл. Simple Smile)) При англоговорящите, де. Simple Smile)) С рускините се разбираме на добра воля - те просто ми прощават българо-руския, с който ги заливам. Simple Smile))

# 526
Насочвам огъня към целта! Simple Smile))

Let the website of Dizzy be correct!

И слагам снимката с възмутения Енгин. Simple Smile))

Смятам отново да се разходя по ФК с този текст:

Why are abused face Engin?

Shame!

And whom was required ad for 20 minutes on the back of Engin Bey, who stood only a little while ago (until the start of the broadcast of the series!) Of http://www.ddizi.net/  ???

Incorrect both the performers and the spectators!

I'm angry! I'm not a fan of Tuba and when I realized that Engin will participate in 20 minutes I stopped to watch a series Novinha ... but what you can afford by Dizzy-net annoyed me! Audience gain back the popularity of Engin! Shame!
Me, however, as a spectator and fan interest me any news, which was involved on behalf of Engin. I do not agree to make fun of my interest in his presence on screen.

Advise me:
I guess Engin needs to say something about this as fans we protest everything...when comes to this kind of thing his PR and him should more active not to be abuse .I totally agreed with you Maria Micheva ...

But I say:
I think we have a right to protest this page Dizzy web. Nothing that has changed the advertising photo series ... many people were deceived and joined to watch online in hopes that Engin Bay participated in it.

Let the website of Dizzy be correct!

Да им нарушим малко рахатлъка на комшиите. Simple Smile

Мнения?

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 23:22 от marytza

# 527
Момичета,да ви кажа,че в анкетата разликата е 1000 гласа
в полза на Енгин. newsm44 newsm44 newsm44
Пускайте и по някой глас в анкетата за популярните,поне
да изпревари Кенан.

Ще! Сега зареждам нея! Да го и ... простиналия чай!!! Simple Smile))

Става дума за Кенан Имирзалиоглу  Simple Smile рекох да го съкратя,че е дълго името,
ама така стават грешки.

# 528
Лека нощ и от мен!

От утре започва новата работна година и е необходимо да сме в кондиция. Боже, след толкова празници как ще я започна, като знам , че така се отпуснах  в къщи и как ще си събера мислите
за началото не ми е ясно.

До скоро!

# 529
МАРИАНКА,ПОМОЩ!!-В темата на Сускунларите има анкета кой от мъжете актьори искаме да гледаме и там сме много назад-моля те прекопирай я и я постни-уф,кога ще ми оправят този copy paste.Срокът е до 15 януари

# 530
Лека нощ,Димана! Hug Hug

# 531
Dimana, лека нощ и успешна нова трудова година!

Марица, не съм добра в англ. език, но май е добре да съкратиш текста - кратко и ясно!

# 532
Dimana, лека нощ и успешна нова трудова година!

Марица, не съм добра в англ. език, но май е добре да съкратиш текста - кратко и ясно!

Краткото и ясното вече го постнах. Сега на дълго и на широко, щото им чета коментарите на разпръснатото постване. Simple Smile)

# 533
Божкеййййй за малко да пропусна Новата вчера, ако не ме бяхте подсетили, сега пък не усетих кога е дошло времето на вещиците. Simple Smile))

# 534
МАРИАНКА,ПОМОЩ!!-В темата на Сускунларите има анкета кой от мъжете актьори искаме да гледаме и там сме много назад-моля те прекопирай я и я постни-уф,кога ще ми оправят този copy paste.Срокът е до 15 януари

http://www.oyuncularsitesi.com/forum/hangi-erkek-oyuncunun-dizis … nuz-t47987.0.html

а кой е този Серхан Яваш, с най-много гласове?

Гласувах, но само 1 път.

# 535

Ох бееееее гюзел Енгин! Simple Smile))

Елинор, ти просто си решила да ме довършиш! Simple Smile)) Коя от коя по-разкошни снимки! Simple Smile))

# 536
Сега пък не ми е ясно как се гласува-при мен излизат направо резултатите.

# 537

поправих линка, кликни в моя пост

# 538

Ми начи е приключила... анкетата...  newsm78

# 539
Сега гласувах,но сме много назад.Маричка,срокът е дао 15 януари-ако я разпространите както си знаем,можем да ги убием.

Общи условия

Активация на акаунт