Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 173

• 25 011
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Сега гласувах,но сме много назад.Маричка,срокът е дао 15 януари-ако я разпространите както си знаем,можем да ги убием.

Това е пак нещо към Ана Сайфа или както там се чете - под нейна егида е и анкетата, на която се борим с калдъръма... а тя, както вече знаем, не е много наред... анкетата, де. За ана нищо не знам. Simple Smile)

# 541
Да,но от както Валя качи линка веднага дръпнахме с 1 процент.

# 542
  • Пловдив
Сега гласувах,но сме много назад.Маричка,срокът е дао 15 януари-ако я разпространите както си знаем,можем да ги убием.

Това са актьори, които вече са свободни. Или така си мислим. Сега ще се задвижим...по фейсовете...

# 543
Марианка,слънчице си ти!

# 544

Това са актьори, които вече са свободни. Или така си мислим. Сега ще се задвижим...по фейсовете...

Дай ти... аз да не стана досадна. Simple Smile)) Подлудих ги с една анкета, сега ги ръчкам с протест... ще ме зачеркнат от клубовете си вече. Simple Smile)

# 545

Това е пак нещо към Ана Сайфа или както там се чете - под нейна егида е и анкетата, на която се борим с калдъръма... а тя, както вече знаем, не е много наред... анкетата, де. За ана нищо не знам. Simple Smile)

ana sayfa  май означава начало, главна страница или начална страница, нещо подобно, не е човек.

Аз анкетата вече я пуснах в няколко фейса, Иванка Максимова и тя се е задействала.

# 546
  • София
Момичета, и аз ви казвам лека нощ!  Laughing

# 547

ana sayfa  май означава начало, главна страница или начална страница, нещо подобно, не е човек.

Може. Нищо им не разбирам. Simple Smile) А като дам на превод се получават едни... Simple Smile) още по-неразбираеми. Simple Smile))

# 548
Момичета, и аз ви казвам лека нощ!  Laughing

Лека, Дилеми! Simple Smile

# 549
  • Пловдив

Слагах анкетата, тя и Валя слага...Взехме да растем бавничко...може да се гласува през браузерите - но само по веднъж. Феновете са наред....

# 550
Обаче няма реакция за реакцията към дизитата)))
Не щат да се карат с тях ли? Simple Smilenewsm78 Аз ако можех да напиша, до сега да съм госторила, ама не ми даде, пущината...

# 551

Слагах анкетата, тя и Валя слага...Взехме да растем бавничко...може да се гласува през браузерите - но само по веднъж. Феновете са наред....

newsm10 Супер сте! Simple Smile Феновете си знаят работата. Simple Smile

# 552
  • Пловдив

Ще се опитам, ама с това будуване и гласуване последните дни. И празнуване....Едното око в темата...

# 553

Ще се опитам, ама с това будуване и гласуване последните дни. И празнуване....Едното око в темата...

Искаш да кажеш, че вече си разногледа? Simple Smile) Лягай да спиш, че да ти се наместят очетата! Simple Smile Аз още съм във ваканция - мене ми е лесно. Simple Smile

# 554
Момичета,лека нощ-сладки сънища!

Общи условия

Активация на акаунт