Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 173

• 25 065
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
В Универсал клуба пък се прехласват по устните му... пеперуди! Simple Smile)

Сега забелязвам, че на анкетата за популярност имаме да преборваме пак калдърама. Simple Smile))

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 13:06 от marytza

# 616
Марианка ,този сюрприз никак не е хубав .Ако съм разбрала правилно може би година без Енгин п.т без негов нов филм.  Sad
 А тези хайранки и Елош ли беше от тях или бъркам ,защото и тя ни вопъл ни стон Twisted Evil

# 617
Марианка ,този сюрприз никак не е хубав .Ако съм разбрала правилно може би година без Енгин п.т без негов нов филм.  Sad
 А тези хайранки и Елош ли беше от тях или бъркам ,защото и тя ни вопъл ни стон Twisted Evil

Елош май управлява др. страница - Мимиклерин ефендилим - или както там се чете... Това е клуба на трурските му почитателки... май. Simple Smile)) Кво ли разбирам пък и аз. Simple Smile
Но посланието е точно такова - бъдете готови за всичко, включително и за година без Енгин на екран...  Cry

Скрит текст:

Как може някой да избере да не чака за такова хубаво нещо? Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 13:28 от marytza

# 618
Скрит текст:
Сега ,ще споделя нещо,което не ми се струваше достоверно ,но то  пък кое ли е Close
Преди 2 месеца колеги от търг отдел на фирмата бяха на изложение в Италия и там се срещнаха с наши партньори от Турция .Колежката подвластна и тя на чара на Енгин използвала факта че нашите партньори са живели и завършили в Б/я и говорят бълг ги попитала директно за Енгин за мнение ,за инфо и т.н .Първо са се направили че не зная т кой е .След споменаването на КВФ и АБО са се "сетили",но определено с досада или п.т неодобрение .Попитала ги защо и отговорът е бил -че във КВФ образът на Керим е обида за  турският мъж #Crazy хленчеш и лигав.А АБо прдставял Турция като изостанала страна.Те се изказали ласкаво за ВВ и този актьор ,който играе гл роля/не нам кой е/,но са споделили че се носел слухът ,че Енгин искал да  учи в САЩ и най-вероятно 1-2 години няма да се снима активно.Затвърдиха ми се подозренията,че Енгин не е приет добре в Турция  и това се потвърждава и до ден днешен.

# 619
Скрит текст:
Сега ,ще споделя нещо,което не ми се струваше достоверно ,но то  пък кое ли е Close
Преди 2 месеца колеги от търг отдел на фирмата бяха на изложение в Италия и там се срещнаха с наши партньори от Турция .Колежката подвластна и тя на чара на Енгин използвала факта че нашите партньори са живели и завършили в Б/я и говорят бълг ги попитала директно за Енгин за мнение ,за инфо и т.н .Първо са се направили че не зная т кой е .След споменаването на КВФ и АБО са се "сетили",но определено с досада или п.т неодобрение .Попитала ги защо и отговорът е бил -че във КВФ образът на Керим е обида за  турският мъж #Crazy хленчеш и лигав.А АБо прдставял Турция като изостанала страна.Те се изказали ласкаво за ВВ и този актьор ,който играе гл роля/не нам кой е/,но са споделили че се носел слухът ,че Енгин искал да  учи в САЩ и най-вероятно 1-2 години няма да се снима активно.Затвърдиха ми се подозренията,че Енгин не е приет добре в Турция  и това се потвърждава и до ден днешен.

Споделям мнението ти. Това потвърждава усещането ни, че има нещо гнило в Турция. Simple Smile И че никой не е пророк в собственото си село. Simple Smile)) Затова пък в чужбина оценката и славата и на двата филма растат. В Турция вероятно се срамуват от образите, представени на екрана, но творците, създали КВФ и АБО са искали да провокират нещо и го постигат, въпреки мълчанието в страната по изложените във филмите проблеми. Чуждестранния зрител оценява посланието. И това стига... засега. Simple Smile)) Един ден и в Турция ще се гордеят с международната оценка на тези два сериала. Сигурна съм. Просто там нещата винаги стават бавно... Пък и винаги е болезнено да те настъпят по мазола... Simple Smile)) Когато осъзнаят, че филмите всъщност са градивна критика на проблеми, които не засягат само турското общество, ще се поуспокоят и ще си оценят творците. Simple Smile

Някоя от вас написа нещо за принадлежността на Енгин към новото поколение на турските творци и тяхната мисия... Е, мисията им ще бъде изпълнена. Работят здраво и качествено. Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 13:43 от marytza

# 620
  • София
Скрит текст:
Сега ,ще споделя нещо,което не ми се струваше достоверно ,но то  пък кое ли е Close
Преди 2 месеца колеги от търг отдел на фирмата бяха на изложение в Италия и там се срещнаха с наши партньори от Турция .Колежката подвластна и тя на чара на Енгин използвала факта че нашите партньори са живели и завършили в Б/я и говорят бълг ги попитала директно за Енгин за мнение ,за инфо и т.н .Първо са се направили че не зная т кой е .След споменаването на КВФ и АБО са се "сетили",но определено с досада или п.т неодобрение .Попитала ги защо и отговорът е бил -че във КВФ образът на Керим е обида за  турският мъж #Crazy хленчеш и лигав.А АБо прдставял Турция като изостанала страна.Те се изказали ласкаво за ВВ и този актьор ,който играе гл роля/не нам кой е/,но са споделили че се носел слухът ,че Енгин искал да  учи в САЩ и най-вероятно 1-2 години няма да се снима активно.Затвърдиха ми се подозренията,че Енгин не е приет добре в Турция  и това се потвърждава и до ден днешен.

Кики,  Laughing благодаря за споделената информация! На мен ми звучи доста правдоподобно, отчасти обяснява поведението на Енгин и нежеланието му да се появява на публични места.  Naughty Жалко! Жалко, ако е истина.  Embarassed Предразсъдъците мачкат, потискат и много често побеждават таланта!  ooooh!

# 621
Марица ,явно  балканският манталитет е такъв,защото и в Б/я смея да твърдя е така!
Но пък минава време и хоп нов бетселър в САЩ и на афиша  в гл роля Енгин Акюрек.Айде отнесох се на червеният келим #Crazy

# 622
Но още  ме учудва факта ,защо само към Енгин се отнасят така.В този филм играха доста добри актьори и те представиха лошите герои/богати  с власт с връзки ит.н/,но за тях нищо.Е и М са и до днес уважавани ,а те са сценаристки вс епак на отзи филм,защо само Енгин питам аз ,ама отговор йок Twisted Evil

# 623
Марица ,явно  балканският манталитет е такъв,защото и в Б/я смея да твърдя е така!
Но пък минава време и хоп нов бетселър в САЩ и на афиша  в гл роля Енгин Акюрек.Айде отнесох се на червеният келим #Crazy

Там му е мястото! На червения килим. Simple Smile))

Нужен е само мъничко късмет и верността на феновете! Simple Smile Божия дар на таланта Енгин притежава в излишък. Simple Smile

Като се замислиш, Бандерас не е по-талантлив. А отдавна се разхожда по килимчето. Simple Smile Въпреки че много го харесвам, сравнявайки наскоро играта на Антинио (на възрастта на Енгин) в онзи филм на Алмодовар с изпълнението на Енгин в АБО, Бандерас пасти да яде! Simple Smile) От Кухнята на розата. Wink

# 624
  • Пловдив
Марианка ,този сюрприз никак не е хубав .Ако съм разбрала правилно може би година без Енгин п.т без негов нов филм.  Sad

Ох момичета - Елош е на хайранките -ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFAS.

Сойето е сложила един смесен пост между турски и английски - един ред на турски, един на английски.
А аз разбрах така написаното - да не вярват на всичко чуто и писано. Ето го...

"Good morning dear friends ,maybe a surprise, maybe a year without Engin Sad ,we will be prepared for everything.
Lütfen bu konuda başka birşey sormayın ben de siz ne biliyorsanız onu biliyorum.I know what you know about him

Ancak şu var ki bizim için gel-git li zor bir dönem olacak böyle her kafadan ses çıkmaya devam eder ve herkes birşeyler yazmaya devam ederse daha da zor olacak.This sezon will be dificult for us.Lütfen her yazılana inanmayın.Pls,Do not believe every post.Bekleyin gözünüzle görün sonra hayal kırıklığı yaşamayın.Wait and see for yourself without disappointed.Wish a nice day.Gününüz güzel geçsin..Soie"

# 625
  • София
Скрит текст:
Направо не ми се вярва!  newsm78 Единици са артистите като Омар Шариф /"Доктор Живаго" (Doctor Zhivago), 1965г /, които успяват в САЩ.  Thinking Виж, ако е от Англия, може и да пробие по-лесно.  Naughty Там сега е пълно с латино-артисти, просто има много население  с произход от Латинска Америка и Карибите.  Peace Американците според мен не си падат по сложните душевни драми и дилеми, по сложните образи. Публиката и феновете са му в Европа и Арабските страни, тук го разбираме и ценим.  Hug

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 14:03 от Dilemi

# 626
Дилеми просто така ми се иска Hug

# 627
  • Пловдив
Но още  ме учудва факта ,защо само към Енгин се отнасят така.В този филм играха доста добри актьори и те представиха лошите герои/богати  с власт с връзки ит.н/,но за тях нищо.Е и М са и до днес уважавани ,а те са сценаристки вс епак на отзи филм,защо само Енгин питам аз ,ама отговор йок Twisted Evil

Ако не могат да разграничат образ от човек - комшиите са зле. Та Енгин е творец. Такъв е героят - така е показан. Но анкетите говорят друго...Хората го харесват именно от образите които е изиграл. То затова им западат сериалите - бози от горе до долу. Той си знае. Тези образи се помнят...Все ще научим нещо ново. Сериалът е закупен от 35 страни...Нали си им носи приходите...За какво харесване тогава говорим...А режисьори и продуценти се интересуват от приходи. Те да си правят сметката.

# 628

Ами защото неговите роли са на хората, които сочат проблема. Simple Smile) Керим няма нищо общо със "същинския турчин" Мустафа Булут. Simple Smile Но и двамата се развиват и променят в посока, която приближава турския мъж към "цивилизованото и хуманно" отношение към околните и жените в частност. Енгин 100% е бил наясно с това, приемайки да изиграе тези герои. Бил е наясно, че ще го заклеймяват като характер... но си изпълнява мисията момчето. Еваллах!

# 629
Скрит текст:
Направо не ми се вярва!  newsm78 Единици са артистите като Омар Шариф /"Доктор Живаго" (Doctor Zhivago), 1965г /, които успяват в САЩ.  Thinking Виж, ако е от Англия, може и да пробие по-лесно.  Naughty Там сега е пълно с латино-артисти, просто има много население  с произход от Латинска Америка и Карибите.  Peace

Бог знае кое и как... но ние можем да помечтаем и да му го пожелаем, нали? Simple Smile) Въпреки че Холивуд има много слабости, той все пак си остава Мека на киното... Искам световна слава за Енгин. Simple Smile Искам го на червения килим. Моля се за това, съдействам, доколкото ми е по силите да се сбъдне! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт