Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 173

• 24 997
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
След съобщението за година без Енгин май тръгва нова акция. Simple Smile)

"Forget me not" plant
Engin Akyurek , we never forgot about you ♥

# 706
# 707
А,какви са тези жални вопли-ние никога няма да забравим за теб-та той нито е умрял,нито пък нещо сигурно се знае какво ще става,какви са тези пораженчески работи!!! smile3514

# 708
А,какви са тези жални вопли-ние никога няма да забравим за теб-та той нито е умрял,нито пък нещо сигурно се знае какво ще става,какви са тези пораженчески работи!!! smile3514

Еми... така са решили... пеперудите. Simple Smile))

Ама съм гадна... калдъръми, бабочки...  Embarassed Нищо, де... така ги чувстват нещата... какво да се прави - шарен свят. Simple Smile Това му е интересното, нали? Simple Smile

# 709

newsm10 newsm51 newsm51

# 710
# 711
Велянче... за нали съм припряна, първо го постнах, после се сетих да консултирам... Simple Smile) Турих им коментар: Let it`s be: Engin, do not forget, expect you! Simple Smile) Дано съм го редактирала правилно от гугъл-превода. Simple Smile) Щото той гласеше: Let: Engin do not forget expect it!  newsm78 Simple Smile)

# 712
Маричке, не са пеперудите, други са, виж гълъбчето... Joy Joy Joy

Бе... се фъркат и те - като мен... Simple Smile)))

Ама все повече туркини отбелязват съобщението ме за дизи-то... се някоя от тях ще реагира на страниците на сайта, надам се... Simple Smile

# 713
  • Пловдив

Ама съм гадна... калдъръми, бабочки...  Embarassed Нищо, де... така ги чувстват нещата... какво да се прави - шарен свят. Simple Smile Това му е интересното, нали? Simple Smile

Ама май не разбрахте.... Сойе написа да не се вярва на тези работи...на тези постове. Някой го написал и вече всички охкат....Кой знае каква изненада ще ни плясне.

# 714

Ама май не разбрахте.... Сойе написа да не се вярва на тези работи...на тези постове. Някой го написал и вече всички охкат....Кой знае каква изненада ще ни плясне.

Бе тъгуват си и те като нас... нека си излеят чувствата, ще им мине... Simple Smile)

# 715
Я ги виж ти пакистанките!... Притча ли разправят, действителна случка ли... ама карат хората да мислят. Simple Smile)

Скрит текст:
*KNOCK KNOCK*
One time a girl followed Engin from his set but she didn't get the courage to speak to him but her friend gathered courage and knocked on Engin's house door. Engin was shocked to see fans outside his door but being a gentle soul and not to embarrass the girls smiled and politely asked them not to do it again.
what do you think, the girls were brave or ruining his privacy? what would you have done?

Не знам как го е превел гугъл, този път не го мислих много (то кога ли пък съм!...) ама пак се направих на мерудия... и постнах коментар. Simple Smile))

Скрит текст:

Are brave, but ruining his personal life. Simple Smile)) I would not have knocked on the door ... it is enough to be happy and to remove support beyond his privacy. Simple Smile

# 716
  • Пловдив

marytza, сръбкините те поздравяват на главната си страница. С клип на Marta_49:
http://www.dailymotion.com/video/xungk6_bir-bulut-olsam-forever_ … ilms#.UORt-uT2_N8

# 717

marytza, сръбкините те поздравяват на главната си страница. С клип на Marta_49:
http://www.dailymotion.com/video/xungk6_bir-bulut-olsam-forever_ … ilms#.UORt-uT2_N8

Цъъъъъъъъъ благодарят за клипа на Марта, който споделих с тях нощес. Simple Smile)) И го постват на стената си - да го видят всички... Simple Smile) Много се радвам. Този клип ми пълни душата, нищо че ме разплаква! Simple Smile

# 718
  • Пловдив

Какъв поглед....

# 719
Замислям се... Мартичка, да го споделим и с др. ФБ-клубове, м? придружен с превод на английски на текста... гугълчо памага - свърши тая работа.. преводът ми се струва задоволителен. Simple Smile)

Скрит текст:
forever
Remembering those days
Let the rain to remind you
how about me warm
while it's raining outside.
And how glad I wake up
I believed it would be
forever

2. forever
You can not sleep,
to say more times
I love you and my sunshine
or just be silent.
Now where to look for forces
delete all
forever

[Chorus:]
On their own time
today will now go to another world is
Nothing will be the same without you
Tomorrow we will not be two (we have two)
On their own time
today will now go to another world is
Anyway, but know that nothing will stop me
to love
forever

3. forever
Whatever divides us,
you'll be my girl that I breathe
Life is one, right?
With another you and I with another
they just lost
forever

И др. ти клип от АБО, Марта, с оригиналната музика от филма, са харесали и са го сложили на стената...

Общи условия

Активация на акаунт