Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 173

• 25 079
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
Димана  smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 316
Ето, например, снимката от Велянчето на поздрава на Бербатов. Тази снимка ме кара да си задавам въпроси:
1 - Бербатов сам ли се е сетил да го направи, или някой му е дал идеята, че така може да зарадва феновете си?
2 - Ако се е сетил сам, значи той е наясно, че е със статут на звезда сред зрителите.
3 - Щом е публикувана тази снимка в нета, значи някой се е погрижил да я качи и популяризира поздрава...

А сега същите въпроси спрямо Енгин:
1 - Подсеща ли го някой, че има варианти да зарадва феновете си извън екрана, или са го оставили сам да мисли по въпроса (ако изобщо са го светнали, че има такива в цял свят вече. Щото твърде се съмнявам Енгин да се интересува особено много от своята личност - не прави впечатление на самобвлюбен)
2 - Наясно ли е изобщо Енгин, че вече е звезда много извън границите на Турция? Има ли представа в колко страни е разпространен КВФ и колко хора след запознанството с филма са пожелали да се запознаят с цялостното му творчество? Вестници чете - знаем... но дали рови из интернет, за да види какво става във виртуала и какви страсти се вихрят около неговото име? Не сме наясно... (А вестниците в Турция аз май не бих ги чела... Simple Smile)))
3 - Ами ако се е снимал, а някой още празнува и не е публикувал снимката му? Simple Smile))

И

4 -  Странни са преди всичко журналистите на комшиите, според мен. Гонят само сензация и скандал. Понеже Енгин не им предлага такива, не се и опитват да го намерят с покана за стойностна изява. В простотии той няма да се включи, това вече, мисля, че всички са го разбрали.

# 317
# 318
На прима виста..... Embarassed Embarassed

# 319
  • София
Здравейте,  wavey отново! Току-що си изпратих сурвакарчетата и се включвам в разговора!
Старата тема и в Новата година! Съгласна съм с Велияна и Валя, не съм склонна да извинявам непрекъснато Енгин!  Да не е пубер, някой да взема решенията за живота му вместо него  newsm78 Та той е на 31 години, моля ви се! Предполагам, че има някакво лично разочарование, напълно е вероятно и да няма предложения за работа  Thinking И въпреки това трябва да има поне професионално уважение към медиите, към публиката, особено пък към верните си луди фенове!  hahaha  Какво се е скрил в миша дупка, облича се и се държи като отшелник!  #Cussing out  Да не би да е първият, претърпял някакво разочарование  newsm78  Всяко чудо за три дни, казват хората! Rolling Eyes Сега все още го помнят, питат за него, интересуват се. Неусетно минаха 6 месеца от финала на КВФ, ще минат бързо и следващите дни и месеци. Ако продължава да се държи като сърдитко Петко, наистина торбичката му ще остане празна! ooooh!  Мъчно ми е за него, държи се объркано малко момче, имам чувството, че не знае какво да прави и няма кой да го посъветва!  Cry  Но трябва да се вземе в ръце най-сетне! Мен не ме интересува къде ходи и какво прави, просто трябва да започне да се показва! Да го видя!!!  Peace   Да го вижда и феновете му и конкуренцията му!   Naughty Вижте и феновете какви клипове правят - Жив съм...Какво говори това  newsm78

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 15:07 от Dilemi

# 320
Маричка,то ако чакаш някой журналист да те снима или популяризира ще има да почакаш-в цял свят(пък и турските актьори го правят) си имаш "свои" журналисти,които "случайно" се намират в ресторанта ,където вечеряш или на стадиона или дори под водата когато се гмуркаш.Ами какво ти пречи да си подготвиш сам смислени въпроси за интервюто и смислено да им отговориш.Пък и някой дребен скандалец да спретнеш пак не е грешно.Е сега няма да откриваме топлата вода.Но мисля,че доста дискутирахме нещо,което не можем да променим.Каквото такова.

# 321
Маричка,то ако чакаш някой журналист да те снима или популяризира ще има да почакаш-в цял свят(пък и турските актьори го правят) си имаш "свои" журналисти,които "случайно" се намират в ресторанта ,където вечеряш или на стадиона или дори под водата когато се гмуркаш.Ами какво ти пречи да си подготвиш сам смислени въпроси за интервюто и смислено да им отговориш.Пък и някой дребен скандалец да спретнеш пак не е грешно.Е сега няма да откриваме топлата вода.Но мисля,че доста дискутирахме нещо,което не можем да променим.Каквото такова.

newsm10

# 322
Охо, Дилеми  Hug Hug ти дойде с тежката артилерия, много ти се зарадвах! Тъкмо щях да отговоря на Марица, ама не защото искам да споря в празничния ден, а защото мързелувам и имам време за темата.  Simple Smile
Бербатов сам ли се е сетил за снимката и кой я е публикувал, не е толкова важно. Далече съм от спорта, но нали си има мениджър, има и фондация в подкрепа на даровити деца. Разбира се, че знае за статута си на звезда, и го използва за добро.

Нашето момче нито е малко, нито е глупаво. Много добре знае колко е известен, нали го преследват фенки и папараци. Ти самата, Марица, когато писа за Малкия принц, стигна до извода, че любовта е и задължение. На Енгин не му трябват нито журналисти, нито агенции и мениджър, за да зарадва феновете си. Може да се обади на Елош или друг свой познат, да пусне нещо във фейса, няколко думи поне.

Да, не може безкрайно да оправдаваме това странно мълчание. Дано само е добре, желая му физическо и психическо здраве, душевен комфорт и равновесие! Нека го закриля Бог и любовта на хората! Hug

# 323
Охо, Дилеми  Hug Hug ти дойде с тежката артилерия, много ти се зарадвах! Тъкмо щях да отговоря на Марица, ама не защото искам да споря в празничния ден, а защото мързелувам и имам време за темата.  Simple Smile
Бербатов сам ли се е сетил за снимката и кой я е публикувал, не е толкова важно. Далече съм от спорта, но нали си има мениджър, има и фондация в подкрепа на даровити деца. Разбира се, че знае за статута си на звезда, и го използва за добро.

Нашето момче нито е малко, нито е глупаво. Много добре знае колко е известен, нали го преследват фенки и папараци. Ти самата, Марица, когато писа за Малкия принц, стигна до извода, че любовта е и задължение. На Енгин не му трябват нито журналисти, нито агенции и мениджър, за да зарадва феновете си. Може да се обади на Елош или друг свой познат, да пусне нещо във фейса, няколко думи поне.

Да, не може безкрайно да оправдаваме това странно мълчание. Дано само е добре, желая му физическо и психическо здраве, душевен комфорт и равновесие! Нека го закриля Бог и любовта на хората! Hug

newsm10

# 324
На мен изобщо не ми пречи, че не го виждам постоянно в интернет как върви насам-натам. Напротив! Мисля си, че е супер, че си пази личното пространство. Помните ли как се молеше да не му снимат колата, а не спряхме да я виждаме. Радвам се, ако успява да запази личното си пространство!!!
Както писах и преди за мен Енгин е един много сложен актьор! Това не е Къванч, който може да се появи като всеки красив мачо, във всеки сериал!!! Ролите на Енгин съчетават в едно и страха от мъжа и любовта към него! Така, че аз лично съм спокойна, че скоро ще ни побърка с нова роля!!! (Както Мерал бе казала (лека й пръст), това е един невероятен талант, на който има да се радваме тепърва в най-различни роли!)
Турското кино в момента е в застой и аз лично не мисля, че на Енгин му е лесно да продължи със следващия филм! Но това е НЕВЕРОЯТЕН ТАЛАНТ, който дълго не може да остане скрит!!!  Peace

# 325
На мен изобщо не ми пречи, че не го виждам постоянно в интернет как върви насам-натам. Напротив! Мисля си, че е супер, че си пази личното пространство. Помните ли как се молеше да не му снимат колата, а не спряхме да я виждаме. Радвам се, ако успява да запази личното си пространство!!!
Както писах и преди за мен Енгин е един много сложен актьор! Това не е Къванч, който може да се появи като всеки красив мачо, във всеки сериал!!! Ролите на Енгин съчетават в едно и страха от мъжа и любовта към него! Така, че аз лично съм спокойна, че скоро ще ни побърка с нова роля!!! (Както Мерал бе казала (лека й пръст), това е един невероятен талант, на който има да се радваме тепърва в най-различни роли!)
Турското кино в момента е в застой и аз лично не мисля, че на Енгин му е лесно да продължи със следващия филм! Но това е НЕВЕРОЯТЕН ТАЛАНТ, който дълго не може да остане скрит!!!  Peace

И аз така мисля... И друго си мисля - това, че изглежда малко тъжен на последните снимки, според мен се дължи на факта, че не е натоварен до предела си с работа, както е свикнал да бъде. Simple Smile И почивката омръзва, ако нямаш след нея цел, която заслужава да бъде постигната...

# 326
  • София
Скрит текст:
Турското кино в момента е в застой и аз лично не мисля, че
на Енгин му е лесно да продължи със следващия филм! Но това е НЕВЕРОЯТЕН ТАЛАНТ, който дълго не може да остане скрит!!!  Peace

Точно за таланта става дума!  ooooh!  Как ще бъде открит, като не се показва, като хората и от гилдията и от публиката лека полека ще забравят за него?  newsm78 За съжаление въпреки две наистина грандиозни роли, май все още не е достатъчно утвърдено и популярно име в професията си в своята страна, за да чакат на опашка за неговото "Да" ...

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 16:19 от Dilemi

# 327

И аз така мисля... И друго си мисля - това, че изглежда малко тъжен на последните снимки, според мен се дължи на факта, че не е натоварен до предела си с работа, както е свикнал да бъде. Simple Smile И почивката омръзва, ако нямаш след нея цел, която заслужава да бъде постигната...
На мен не ми се е видял тъжен! Явно е субективна преценка! Не мисля, че работата му липсва! Той е актьор, който обича най-вече театъра! Може да се подготвя за нова постановка, нещо което не е комерсиално и ние незнаем за това! Всичко е възможно!!! Но аз отказвам да се поддавам на медиите и на тяхното изкривяване за един човек!!! (снощи по БТВ ми обясняваха, как върлува нов щам на грип, а ваксинациите (към които този щам няма никакво отношение) били едва само 5%)

# 328
Скрит текст:
Турското кино в момента е в застой и аз лично не мисля, че
на Енгин му е лесно да продължи със следващия филм! Но това е НЕВЕРОЯТЕН ТАЛАНТ, който дълго не може да остане скрит!!!  Peace

Точно за таланта става дума!  ooooh!  Как ще бъде открит, като не се показва, като хората и от гилдията и от публиката лека полека ще забравят за него?  newsm78
Изобщо не се тревожа, че някой ще го забрави! Толкова ми е забит в сърцето, че не мога да си представя да дишам без тези очи!!! Този човек е нещо уникално! Не бива да го подценяваме, като мислим, че ще остане забравен!   Hug

# 329

Една следобедна почерпка за уталожване на страстите! Joy

Общи условия

Активация на акаунт