Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 173

• 25 043
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Обясни ми с думи прости . Кой е до Туба ?!

Анкети ли, сериали ли - ЧОК РЕЗИЛ

И това е официален сайт - как може да допуснат  да започне сериал  - с колажна снимка

На какъв рейтинг разчитат
На този на който не участва

Направо съм възмутена как се  възползват от него докрай,до старта на филма. #2gunfire #2gunfire

# 451
Абе ще го гледам,че си обичам Туба,ама ако Енгин беше на мястото на Илкер щеше да се получи взрив.Е те този артист не ми харесва и не мога да разбера какво толкова се възторгват от него.Съдейки по надписите Фърат няма да има толкова важна роля колкото му приписваха.

# 452
Момичета,за сега се отказвам от 20 мин-ще чакам да го качат с превод-нищо не разбирам и няма смисъл да си губя времето после пак да го гледам с превод.Но като първоначално впечатление този Илкер ама въобще не си подхожда с Туба.
Joy
Поне 20 минути да беше издържала  Joy

rotfImao rotfImbo rotfImbo

# 453
  • Пловдив
Момичета,за сега се отказвам от 20 мин-ще чакам да го качат с превод-нищо не разбирам и няма смисъл да си губя времето после пак да го гледам с превод.Но като първоначално впечатление този Илкер ама въобще не си подхожда с Туба.За тези десетина минути които гледах,не че разбрах нещо ,но и Туба ми е леко скована-уфф! Да видим с превод как ще е?

Ето ти в You Tube първите 10 м. без рекламите...

# 454
Марианка,благодаря-то си се виждаше on-line прекрасно,аз се отказах по други причини.
А каква радост за моята душа можеше да е днес-Туба и Енгин-ееех!

# 455
  • София
Един ядосан Енгин  Joy Joy Joy

# 456
Момичета смениха вече снимката

# 457
# 458
Сменили са я, ама резила си остава. Simple Smile)) Са ше ги изтипосам в нета... Simple Smile))

Впрочем, относно 10-те минути.. Simple Smile) тоя утрепа трима човека и аз трябва да му съчувствам и да го разбирам? Цъ. Това май няма да е моят сериал. Simple Smile))

# 459
  • Пловдив
Марианка,благодаря-то си се виждаше on-line прекрасно,аз се отказах по други причини.
А каква радост за моята душа можеше да е днес-Туба и Енгин-ееех!

Ясно ми е. Ама пък толкова грозен професор - как можаха. Артистът си е добър - ама нещо като двойка не вървят. И доста нисък. То, че няма угодия е ясно...Нагласата беше една, истината чрез манипулации се оказа друга....

# 460
# 461
Момичета,на мен след три часа ми почва първата серия на 20мин с Туба(е и Фърат,де).Много се надявам да бъде успешен и интересен(а колко ми се искаше Енгин да играе в него)
Велянче,ако обичаш напиши ми адреса на който гледаш филма.
Предварително благодаря.

# 462
Палмира,влез в темата за 20 мин. на първа страница са и четирите адреса на които можеш да гледаш-извинявам се,че не ти ги пиша,но copy paste не ми работи.Приятно гледане.

# 463
  • Пловдив

Сменили са я, ама резила си остава. Simple Smile)) Са ше ги изтипосам в нета... Simple Smile))

Впрочем, относно 10-те минути.. Simple Smile) тоя утрепа трима човека и аз трябва да му съчувствам и да го разбирам? Цъ. Това май няма да е моят сериал. Simple Smile))

И моя не е. Отдавна ми е ясно. Дори за убиване на време докато излезе нещо с моите предпочитания - Енгин бей.

# 464
Палмира,влез в темата за 20 мин. на първа страница са и четирите адреса на които можеш да гледаш-извинявам се,че не ти ги пиша,но copy paste не ми работи.Приятно гледане.
OK,все пак благодаря,трябваше да се сетя за това преди да те попитам. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт