MAC & Sephora - 9 тема

• 36 998
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Направих днес обещаното сравнение между двете спирали на Lancôme - HYPNOSE STAR и HYPNOSE DOLL LASHES. Тук е :  http://coquelicotta.com/?p=1976
Beautyholicа, bouquet ! Ценна информация! Сега вече напълно се отказах от спиралите на Lancôme.  Crossing Arms

# 256
  • Бургас
На Кларинс Instant Light Natural Lip Perfector е най- новата ми любов, страхотно е, омекотява устните и при мен е дълготрайно, изглажда даже сложено и върху друго червило. А за аромата  Heart Eyes докарваt на едни коледни козуначени сладки  Crazy
И днес ми донесоха пудрата на Too Faced шоколадовата, нямам търпение да я видя и изпробвам  Crazy
Червилата на YSL и аз ги заглеждам, но до там ще си остана не са моя търсен ефект за червило, предпочитам другите им сериии и глоси стейна, който го определят като "лак за устни".  Само да споделя ,че новите червила на Шанел Rouge Allure имат разлика с първите им, сега са по- сухички и дълготрайни, направи ми впечатление още като го гледах в магазина и пробвах върху ръката си.

# 257
Направих днес обещаното сравнение между двете спирали на Lancôme - HYPNOSE STAR и HYPNOSE DOLL LASHES. Тук е :  http://coquelicotta.com/?p=1976

Благодаря за сравнението!

# 258
определено не лепка Кларинс
балсамите и подобните са ми страст, тоъи продукт определям като топ Peaceще си въема и Nude разцветката

# 259
Направих днес обещаното сравнение между двете спирали на Lancôme - HYPNOSE STAR и HYPNOSE DOLL LASHES. Тук е :  http://coquelicotta.com/?p=1976
Beautyholicа, bouquet ! Ценна информация! Сега вече напълно се отказах от спиралите на Lancôme.  Crossing Arms

Защо така? По мое скромно мнение, са доста добри.

Благодаря за сравнението!

Моля.

# 260
  • София
Червенокоске, много благодаря. Спести ми едни 60лв... всъщност не ми ги спести, но тотално ме убеди да ги дам за две червила на МАК вместо за едно на YSL  Mr. Green

Beautyholicа, на теб също благодаря  Hug Чудех се дали да не пробвам кукленския Ланком след разочарованието си от Стар, но явно и тя не е моята спирала.

# 261
  • USA, Steak State
Имайте предивид, че спиралите стоят различно на различни мигли. Имам и двете спирали и на мен не ми стоят като на Ралица. Simple Smile
При нея сякаш не е нанесено абсолютно нищо, а при мен само на един пласт без наслояване си личи силно, че имам спирала. Моите мигли са редки и къси и прави. Едни от най- лошите.

# 262
  • в 1001-та нощ
...Чудех се дали да не пробвам кукленския Ланком след разочарованието си от Стар, но явно и тя не е моята спирала.

Кукленският ланком е най-добрата спирала на всички времена, които съм имала, а съм ползвала не малко и от и от високия и от по-ниския клас  Peace

С тази четка - всяка гадна спирала става уникална  Mr. Green

# 263
http://www.youtube.com/watch?v=4syEQV3ide0 Ето една девойка в youtube със сериозна колекция от червила YSL Grinning Има доста цветове, може да ви се стори полезно Wink
Влюбена съм в гилзите и цветовете им, но не харесвам червила с такава консистенция, затова си оставам с MAC Heart Eyes Между другото кога ли ще има нещо ново от тях? Искам поне Ники Минаж 2 червилото да си купя скоро Mr. Green

# 264
Аууу сериозно ли ти харесва Ники 2 Dizzy Face мене много ме е яд, че тази година пак заложиха на нея вместо да пуснат нещо по-готино и като известна личност и като цвят Sad миналото беше супер, ама това.....супер странен, блед цвят, който по никакъв начин не подчертава красотата

Честно казано не мисля че този цвят отива на който и да било. Дори на самата Ники

Да бяха пуснали нещо стилно след тези Гаги, Синдита и Никита. Примерно Адел или на Бритни също бих се зарадвала Flutter

# 265
Трябва да го пробвам, за да видя, но от снимки ми е интересно Simple Smile Харесвам такива люлякови, но така и не мога да преценя дали ми отиват наистина хаха. Така и със Snob бях, уж много го харесвах, пък на живо никак Mr. Green Искам някакъв готин цвят червило ново. Абе въобще искам да си купя нещо от Mac и се чудя какво да е, тия дни нищо не харесвам значии Whistling
И имам един въпрос към който знае - към колко пари излизат четките на Саманта в Мориа? И толкова ли са добри Thinking

# 266
Доста са по-скъпи. Тази за пудра ако не се лъжа е 35 Thinking А сетовете са около 60, може и повече.
Аз за сега имам само голямата за пудра. Хубава е, но не е чак нещо невиждано. Обмислям да си купя и четката за руж

# 267
Оо, отказвам се да са оттук тогава Naughty Това е пълен абсурд. В сайта им са по 10$, пък тук 35-40 лева Tired Мерси, Жаки°  bouquet

# 268
Жалко, и аз загледах четките, но при таква разлика......не че мога да си ги поръчам от сайта...но там са по 17$ комплект 5 четки......

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 01:20 от LOSHKA

# 269
Да, няма смисъл. Моята излезе 10-11 долара с доставката. Имах някаква отстъпка за 1-ва поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт