MAC & Sephora - 9 тема

• 35 881
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
Ти си нямаше друга работа да кажеш това за Джей Ло и сега само за него мисля tooth
Мислех, че е нещо редовно и го има навсякъде

# 646
Беше редовно и си го имаше, но изненадващо вече го няма никъде. Нямало зареждания.

# 647
Значи би трябвало да пуснат нещо ново подобно на него.

# 648
Е Nude го били заменили. Нищо общо!

# 649
Mного обичат всички да махат или променят любими продукти. Голяма гадост Tired

# 650
  • USA, Steak State
При нас ги има и двата.  ooooh!
Ок имам един въпрос, как Денси успява да ме навие на продукти над които умувам с години? И с метеоритите стана така, сега със тези шимър палитри на Диор.  Mr. Green

Да взема да изброя още над какво умувам дълго време та да ме навие набързо и за тях.  Joy Луда работа.

# 651
  • в 1001-та нощ
аз да си кажа, че видях на живо стерео розата (денси   bouquet Flutter ) и мога да Ви кажа, че за мен е незабравима и ужасно впечаляваща, другото, което силно впечатли е пудрата на Мерилин, няма такава прелест, изискано и деликатно  newsm03

# 652
  • Отвъд алеята зад шкафа
Според вас продукти на МАС в ebay ментета ли са? Защото като цени повечето са по-скъпи дори от магазина тук?

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 09:39 от gadamer

# 653
  • София
Много обичам като пропускам форумски мании Simple Smile Особени за продукти, които не могат да се намерят  bowuu

# 654
  • Пловдив
При нас ги има и двата.  ooooh!
Ок имам един въпрос, как Денси успява да ме навие на продукти над които умувам с години? И с метеоритите стана така, сега със тези шимър палитри на Диор.  Mr. Green

Да взема да изброя още над какво умувам дълго време та да ме навие набързо и за тях.  Joy Луда работа.

мен Денси ме навива за секунди Joy Много ми е слаб ангела Mr. Green

Денси, каква е разликата между роуз дайманд и розата на ланком? Според теб кое от двете да предпочета?
Вече се сдобих с кремчето на Рачев,много ти благодаря за съдействието Hug Hug

# 655
Алена, ще ти донеса да видиш Style колко подобен ефект като Стерео розата придава.

В ибей има и оригинални неща, но и доста ментета. Гледайте за позитивни отзиви и четете коментарите на купувачите Peace

# 656
Розата е много по-блестяща и заскрежена. Не знам какво да избереш чесно. Аз нямам розовия Диор, имам Розата и си я харесвам.
Крема на Д-р Рачев е вълшебен за доста неща.

Момичета, навивате се по-лесно, може би, защото знаете, че се занимавам с козметика и парфюмерия много сериозно от доста години и пробвам и познавам наистина много продукти. Благодаря ви, че ми имате някакво доверие! Hug  bouquet Опитвам се винаги да бъда коректна в описването, хваленето или отричането на някой козметичен продукт, особено ако той бърка дълбоко в джоба. Изкарваме си парите трудно, а сме пристрастени и трябва внимателно да се подбира, за да не се набълбуква човек с глупости. Обаче аз съм върл вещоман и си харесвам моите неща и там съм по-пристрастна, колкото и да се опитвам да бягам от това.
Хубавото е хубаво и му личи. За съжаление това обикновено се знае и от производителя и цената му е като за хубавостта.
Но продукти, които са се доказали в световен мащаб през годините и особено, които изчезват, си струва да се коментират и нагледат.
Благодаря ви още веднъж, ласкаете ме с доверие! Heart Eyes Hug  bouquet

# 657
  • Отвъд алеята зад шкафа
Алена, ще ти донеса да видиш Style колко подобен ефект като Стерео розата придава.

В ибей има и оригинални неща, но и доста ментета. Гледайте за позитивни отзиви и четете коментарите на купувачите Peace

Намерих някои от финишите на МАС, четох коментарите и прегледах другите обяви от продавачите, нямат други такива продукти, което ме навежда на мисълта, че трябва да са оригинални.

# 658
Скинфиниши със сигурност има оригинални, но са с доста по-висока цена. Особено ако са популярни лимитки.

# 659
Здравейте,
можете ли да ми препоръчате палитра с цветове-грим на прилична цена?  Peace

Общи условия

Активация на акаунт