MAC & Sephora - 9 тема

• 35 873
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Съншайн, дай малко насоки и дамите тук ще помогнат. Например в каква гама, матови или блестящи, гримове - сенки за очи или и ружове.. Малко е общо питането, за да получи адекватен отговор  Peace

# 661
  • в 1001-та нощ
Алена, ще ти донеса да видиш Style колко подобен ефект като Стерео розата придава.
...

непременно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes мое и още съкровища да вземеш  Rolling Eyes

Здравейте,
можете ли да ми препоръчате палитра с цветове-грим на прилична цена?  Peace

разгледай BHCosmetics - имат много разнообразни палитри в различни цветови посоки - топли, студени, неутрални .... мат или перлени ... имат и много кодове за отстъпка

# 662
Съншайн, дай малко насоки и дамите тук ще помогнат. Например в каква гама, матови или блестящи, гримове - сенки за очи или и ружове.. Малко е общо питането, за да получи адекватен отговор  Peace
Извинявай, както писах и в другата тема:
Скрит текст:
Да имат добър пигмент, да си заслужават парите и ако е възможно да не са прекалено скъпи от рода на 100-200 лв.  Peace
Скрит текст:
И повече като брой цветове.
Благодаря за отговора. Peace
Някой ползвал ли е сенките на ELF?

разгледай BHCosmetics - имат много разнообразни палитри в различни цветови посоки - топли, студени, неутрални .... мат или перлени ... имат и много кодове за отстъпка
Здравей,
писах ти и в другата тема извинявам се за което просто имах нужда от бърз отговор и затова. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=699234.msg24138323#msg24138323  Peace
Много съм благодарна за отговорите. Peace

# 663
  • Пловдив
Тъй като не се справям добре с гримирането ( но съм упорита и ще се науча) имам питане-
ако  отида в Мак за да ме консултират и гримират трябва да си запиша час ? Или просто отивам,казвам ,че искам да си взема някои неща и те ми помагат в избора и ме учат кое и как се слага ?  По принцип съм страмежлива и ми е  по лесно да знам какво да кажа..  Blush

# 664
  • Бургас
За феновете на UD
палитри "по случай"  филма Магьосникът от Оз
Скрит текст:

# 665
  • София
Тъй като не се справям добре с гримирането ( но съм упорита и ще се науча) имам питане-
ако  отида в Мак за да ме консултират и гримират трябва да си запиша час ? Или просто отивам,казвам ,че искам да си взема някои неща и те ми помагат в избора и ме учат кое и как се слага ?  По принцип съм страмежлива и ми е  по лесно да знам какво да кажа..  Blush

Можеш да им кажеш какво търсиш и да помолиш да ти покажат как да го нанесеш и да видиш дали ти отива. Много са мили всички и са чудесни професионалисти  Peace Няма натиск непременно да купиш.
Има и услуга - Урок по грим - мисля, че е около 150 лв, но накрая получаваш продукти на тази стойност, по твой избор.

# 666
  • София
Аз съм сред феновете на UD, но тези палитри със сигурност ще пропусна, както и Нейкед Бейсикс. Не ми харесват цветовете.
След малко отивам да пробвам още 1-2 вариации със Smoked палитрата  Heart Eyes

# 667
Армирка, отварям си картата на Мас и пиша дословно у-ята за грим.

Меню за професионален грим

Makeup Application
(60 мин. 100 лв. под формата на закупени продукти)
Безупречно и страхотно. Вски ден и при специален повод. От основата до устните и миглите. Влючва Face Chart, така че да можете да го направите  и сами вкъщи.

Makeup Lesson
(90 мин. 150 лв. под формата на закупени продукти)
Стъпка по стъпка, черта по черта на лицето. Пълен урок по грим, в който научавате перфектно да владеете лицето си.

Поставяне на изкуствени мигли
(15 мин., безплатно при закупуване на изкуствени мигли)

# 668
  • Пловдив
densi , RумиK ,благодаря ви момичета Hug Hug Звучи много добре Party

# 669
deadly_vesi, благодаря!       bouquet
Може би и аз ще пропусна.   Blush

Въпреки нощите, които не спах по Vice, Alice in Wonderland си остава моята слабост.   Heart Eyes
И, признавам си, ми е по-лесна за комбиниране сякаш. С нея нещата просто се получават сами. Това е и причината да я ползвам много по-често.   Heart Eyes

Адри, честита Smoked!      Hug

# 670
  • USA, Steak State
И аз като Адри ще пропусна Оз палитрите. Пропуснах и Бейсикс ( не харесвам матов грим). Сега мисля да закупя една китайска палитра, която ми привлчече вниманието.

# 671
  • в 1001-та нощ
Съншайн  Peace писах в другата тема

вчера видях една палитра на too faced  и е направо незабравима, densi - помагай коя беше, има едно розово - много перлено-брокатено (много по-захаросано от инглотското), което направо ми е влязло под кожата

# 672
Bon-Bons Too Faced. Heart Eyes

# 673
  • в 1001-та нощ
мммм  bowuu bowuu bowuu а продават ли се единички или рефили?  Rolling Eyes

# 674

Общи условия

Активация на акаунт