MAC & Sephora - 9 тема

• 35 856
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
  • в 1001-та нощ
всичките са разкош, първите два бих носила много, четвъртия също, труден избор  Peace

тук има ли ги? на каква цена? къде са заредени  Rolling Eyes

# 706
  • Бургас
заредени са в Дъглас, БЗ мисля че цената им беше 45лв, . Една приятелка вече второ ползва от червените доста е наситено и хубаво.

# 707
  • в 1001-та нощ
еми, това е  ooooh! ooooh! ooooh! в събора ще ги гледам в БЗ  Peace

# 708
  • Бургас
хехе аз мисля още днес след работа  Crazy, а пропуснах и в Сефора трябва да ги има   bouquet

# 709
  • Бургас
заредени са в Дъглас, БЗ мисля че цената им беше 45лв, . Една приятелка вече второ ползва от червените доста е наситено и хубаво.

Аз ли нещо не доразбрах,  заредили са новата колекция на Ланком ли?

# 710
  • Бургас
Не , просто нова серия червила е колко нова от миналата година са  Simple Smile по спомени

# 711
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Въобще не се чудете за Руж ин Лов,имам 4 тяхни - 377,353,106,146 номера и са трайни и мега пигментирани.
Имам готови снимки само на #353 http://coquelicotta.com/?p=2765, другите - когато успея да ги вмъкна във времето  33uu

# 712
  • Бургас
Ходих и нямаше такъв цвят и може би с моя късмет няма да има, но си тръгнах с друго Spellbinding Violet бяха го харесала преди година още  Heart Eyes хем е наситено хем е като балсам и трайно. Бижу  Heart Eyes

# 713
Нейкид стана индустрия  Laughing

# 714
  • София
Лаковете са много гадни, някъде гледах суочове  Sick

А сета за лице ми е много любопитен, но сякаш бронзъра е много оранжев. Ако беше по-убит със сигурност щях да го искам  Mr. Green

# 715
  • в 1001-та нощ
Ходих и нямаше такъв цвят и може би с моя късмет няма да има, но си тръгнах с друго
Скрит текст:
Spellbinding Violet бяха го харесала преди година още  Heart Eyes хем е наситено хем е като балсам и трайно. Бижу  Heart Eyes

отзиви суоч и т.н. по реда на номерата  Peace

къде провери и какво имаше, като цветове?

# 716
  • Бургас
Проверих в БЗ, но предполагам , че в Дъгласа ще е същата работа. Все си мисля, че на Ланком е или било вече част от колекция или предстои да бъдат. Повечето ги имаше на Ланкомте са 24 цвята, но от Дъглас преди време ми каза, че не зареждат всички цветове както и лаковете им за нокти от тази серия , политика на фимата. Само лилавото го нямаше.
На YSL  изглежда така
Скрит текст:
не е моя снимката само където на моята кожа седи малко по лилаво на ръката
http://www.luxuryonthelips.com/2012/01/ysl-volupte-lipsticks-review.html тука се вижда в гилзата и пак мацнато.  След като го изпапкам ми остава лек цвят върху устните като естествено оцветени устни.

# 717
  • в 1001-та нощ
т.е. по-отровно мръсно лилаво, без брокат  Peace

# 718
  • Бургас
перла е  няма никакъв брокат , студен цвят Simple Smile

# 719
Момичета, в БЗ В Мол София има една останала бройка на палитрата-руж Камелии на Шисейдо. Вече го няма почти никъде и ако някой го иска да отива/ да се обажда още утре. Hug  bouquet Моята е купих за 70 лв. от Сефора. Тук не съм питала колко точно е, но би трябвало цената да е една и съща.
Дано зарадвам някого!

Пробвах хвалените червила на Ланком и моя мъж страшно много хареса цвета 146B Miss Coquelicot (Bright Coral)  и ще си го купя, за да го радвам. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 22:39 от densi

Общи условия

Активация на акаунт