MAC & Sephora - 9 тема

• 35 854
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Temptalia е пуснала ревю за Оз палитрите, светлата за мен лично е страхотна - http://www.temptalia.com/urban-decay-oz-the-glinda-palette-revie … atches#more-37787 и ако успея някъде да я намеря по сайтовете с нормална доставка, ще си я купя. Аз нямам подобни цветове, имам Naked, но нямат нищо общо цветово. Рокстар моливът вътре е страхотен, ще ми се повтори, но нямам нищо против да имам втори, защото сегашният доста го ползвам.

Аз предпочитам да купувам палитри (малки и средни), вместо единични сенки.

И на мен много, много ми хареса  Heart Eyes Пък и с Naked не се дублира. Дано се появи на нормална цена.

Тук не се надявам да се появи, но не знам в другите европейски държави (освен УК) как е положението и дали се продават в Сефора  Simple Smile Бих пробвала да я намеря като пътувам.

# 691
  • в 1001-та нощ
Имам много много палитри на UD и не ми трябват повече. Харесва ми лилавата от Оз, но трябва да я видя наживо, за да се навия да я купя евентуално.
Обаче вече да виждам нищо в кафяво и злато, имам за цял живот! Simple Smile
Вече ми е супер трудно да купувам палитри и предпочитам напоследък еднинични цветове, защото цветовете в палитрите се повтарят, а аз нямам нужда от еднакви неща въобще.

Bon Bons е страхотна палитра и много си я ползвам.

до колкото си спомням - в Сефора има Too Faced, обаче - какво има? Има ли палитри, единички?

Бонбоните бяха лимитка, нали?  Rolling Eyes

# 692
Бонбоните бяха лимитка да. Има единици и въобще хубави неща на щанда на TF. Червилата са хубави, огромната спирала, която се намира само при този бранд също.
Има например една палитра, тройка отделни палитрички с по 5 цветя вътре, все тъмни и наситени. Много е хубава. Заслужава да и се обърне внимание.

# 693
  • в 1001-та нощ
Супер, аз трябва да спра да се съпротивлявам да ходя там, а и вече имам мотив  bowuu

А какво значи огромна спирала?  Rolling Eyes Като четка или като флакон  newsm78 Rolling Eyes   bouquet

# 694
Много ме е яд, че тук в София нямам възможност да се докопам до някоя от тези палитри на UD - тези за по 19 долара са чудесни и направо за без пари, а двете OZ са... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Абсолютно!  
Много харесвам и Too faced и  UD  Heart Eyes

Имаме ли шанс да ги видим в БГ?  Rolling Eyes

# 695
Ето това е огромна спирала. Никога не сте виждали такава четка. Grinning
http://coquelicotta.com/?p=1740

# 696
  • в 1001-та нощ
лелеееее  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

иначе готино са станали миглите  Flutter но за моите не знам дали ще е добре, май са много рехафи космите на четката  newsm78

# 697
  • Бургас
Малко не по темата ама да ви питам , какво вие мнението на червилата Lankome Rouge in Love, че съм си харесала ето този цвят 381В Violette Coquette
И дали клиентската карта на Дъглас става и за БЗ, че една от продавачките ми каза Да ама аз много вяра им нямам.

# 698
И аз съм харесала едно лилаво, може би е точно това, но като го пробвам няма цвят, само лилав блясък и е като глос.

# 699
  • София

Ох, много коварно съкращение... Laughing Разтупка ми се сърцето....!  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 700
Картата важи и за двата магазина.

А от червилата на Ланком аз съм доволна.

# 701
Ох, много коварно съкращение... Laughing Разтупка ми се сърцето....!  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Ох да, де да беше......ох! Леле Ноарче, е това ако стане наистина, смятам че ще се разорим наведнъж и тотално! Mr. Green Просто се плаша от мисълта! Да си стоят там далеч!

# 702
  • София
Ще настане криза... Money
Аз съм им разглеждала щанд с декоративната козметика, положението е доста лошо... ooooh! Shocked Crazy

# 703
  • в 1001-та нощ
И аз съм харесала едно лилаво, може би е точно това, но като го пробвам няма цвят, само лилав блясък и е като глос.

някое от тези? (аз тях загледах, има и по-меки цветове)

има и по-тъмен,

както и този лак  newsm03 newsm76 Heart Eyes

със сигурност имам такива, но цветът ме напива  Heart Eyes

# 704
  • Бургас
нещо такова го дават, но разбира се ще се отскочи хубаво да се види, че обичам наситени цветове. Че това лилаво  Heart Eyes
Благодаря за отговора за клиентската карта   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт