MAC & Sephora - 9 тема

• 35 862
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз като Адри ще пропусна Оз палитрите. Пропуснах и Бейсикс ( не харесвам матов грим). Сега мисля да закупя една китайска палитра, която ми привлчече вниманието.

Пропускаш УД палитри,при това на смешни цени за качеството си,но ще купиш китайско менте с незнаен състав.Сладурана. Grinning

# 676
  • в 1001-та нощ

ах, ах, ах  Embarassed Rolling Eyes Heart Eyes  Whistling Whistling Whistling Whistling

поне на гледане ми харесват повече от UD,  не знам с ползването как е  newsm78

# 677
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много ме е яд, че тук в София нямам възможност да се докопам до някоя от тези палитри на UD - тези за по 19 долара са чудесни и направо за без пари, а двете OZ са... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 678

ах, ах, ах  Embarassed Rolling Eyes Heart Eyes  Whistling Whistling Whistling Whistling

поне на гледане ми харесват повече от UD,  не знам с ползването как е  newsm78

Благодаря.
Много хубав грим. Peace

# 679
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Чак след няколко месеца ще пътувам за Бг,иначе бих донесла на желаещите.Просто ще чакате дълго време и докато пристигнем,ще сте си накупили други. Simple Smile

# 680
  • USA, Steak State
И аз като Адри ще пропусна Оз палитрите. Пропуснах и Бейсикс ( не харесвам матов грим). Сега мисля да закупя една китайска палитра, която ми привлчече вниманието.

Пропускаш УД палитри,при това на смешни цени за качеството си,но ще купиш китайско менте с незнаен състав.Сладурана. Grinning

Ами след като ще ми се повтарят цветово или няма да ми вършат работа за какво са ми? ( Имам много палитри на марката и повечето цветове се повтарят в тях)
Не робувам на марки. И не се хвърлям на всичко, което има намаления.
Имам много евтина както и скъпа козметика.

# 681
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Браво на китайците тогава,създават палитри с цветове,които никоя друга прилична марка с име,от стотиците на пазара,не е измислила.  Simple Smile

# 682
  • USA, Steak State
Човешкото око различава 2,4 милиона цветове, нормално е да съществуват все още цветови комбинации, които доста марки не продават.  Mr. Green

# 683

Брех, аз пък ми мислех, че човек може да си купува каквото си иска  Whistling Защо е нужен този язвителен тон?  Peace

И на мен Оз палитрите не ми харесват. И слава богу, имам толкова сенки на UD вече, че ще си ги ползвам цяли живот  Mr. Green

# 684
Да, и аз мисля, че заяждането е излишно, както и споровете "скъпа-евтина козметка" и "маркова-немаркова козметика". Форумът освен писани, има и неписани правила, които изключват този тип спорове.

# 685
  • Отвъд алеята зад шкафа
Temptalia е пуснала ревю за Оз палитрите, светлата за мен лично е страхотна - http://www.temptalia.com/urban-decay-oz-the-glinda-palette-revie … atches#more-37787 и ако успея някъде да я намеря по сайтовете с нормална доставка, ще си я купя. Аз нямам подобни цветове, имам Naked, но нямат нищо общо цветово. Рокстар моливът вътре е страхотен, ще ми се повтори, но нямам нищо против да имам втори, защото сегашният доста го ползвам.

Аз предпочитам да купувам палитри (малки и средни), вместо единични сенки.

# 686
  • София
Видях, че палитрите струват по 49 долара. Не знам, на мен ми се струва много. Тоест много като си предтавя каква ще бъде цената за Европа. Добре, че не ме блазнят тези палитри.

CHANEL SUMMER 2013 -LE VERNIS-

# 687
  • в 1001-та нощ
Temptalia е пуснала ревю за Оз палитрите, светлата за мен лично е страхотна - http://www.temptalia.com/urban-decay-oz-the-glinda-palette-revie … atches#more-37787 и ако успея някъде да я намеря по сайтовете с нормална доставка, ще си я купя. Аз нямам подобни цветове, имам Naked, но нямат нищо общо цветово. Рокстар моливът вътре е страхотен, ще ми се повтори, но нямам нищо против да имам втори, защото сегашният доста го ползвам.

Аз предпочитам да купувам палитри (малки и средни), вместо единични сенки.

на мен и двете ми харесват  Blush .... но няма да "изкопая" света, заради тях, като ги няма - няма ги  Peace защо да се ядосвам  bowuu човек не може да имам всичко  Blush

# 688
  • Бургас
Не съм фен на UD поради простата причина , че не съм пробвала нищо тяхно  Grinning. Нооо Too faced ей там съм аз, от много време ги чакам да пристигнат  в България. И преди концерта на Слаш мисля да по овършея малко и скромно в Сефора  Laughing. А тази палитра Bon Bons е страхотна.

# 689
Имам много много палитри на UD и не ми трябват повече. Харесва ми лилавата от Оз, но трябва да я видя наживо, за да се навия да я купя евентуално.
Обаче вече да виждам нищо в кафяво и злато, имам за цял живот! Simple Smile
Вече ми е супер трудно да купувам палитри и предпочитам напоследък еднинични цветове, защото цветовете в палитрите се повтарят, а аз нямам нужда от еднакви неща въобще.

Bon Bons е страхотна палитра и много си я ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт