MAC & Sephora - 9 тема

• 37 008
  • 722
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Извинявам се за спама, но само да кажа на Денси, че проверих в Колета в Плевен и има Пастел 77. Мога да помогна.
Къде е този магазин в Плевен? Изненадвам се, че не го знам. За козметика ли е?
Не съм bambi, но ще отговоря  Simple Smile Намира се на старата главна, малко над кафе Мария. В магазина се продават аксесоари за коса, пръстени и козметика.

# 226
  • София
Епона, и аз добавям още един глас за Lancôme Hypnose Star. Ето какво открих (на немски е, но все пак суочовете са очевидни):

http://fabforties.de/2012/07/lancome-hypnose-star/

Много сладка е и рекламата. Първата снимка е без спирала, втората - след двупластово нанасяне с дългите власинки на четката, а третата - след още едно нанасяне с късата страна на четката за повече обем.

Хм, мацката хвали в поста си една спирала на Essense - I love Mascara. Тръгнах да търся и намерих интересна статия за една друга на Essense - I love Extreme Volume Mascara. Мисля, че е доста по-евтина, но като гледам четката е доста пухкава, което значи че нанасянето на спиралата ще е по-трудно.

http://blush-affair.blogspot.com/2012/02/review-essence-i-love-e … treme-volume.html

# 227
Уау...какви мигли. Моите са къси и каквато и спирала да сложа, пак няма да получа такъв ефект както от снимките на Hypnose Star. Имам спиралата, подарък към поръчка, но все още не съм я пробвала.

# 228
Scintillia, мерси и на теб за включването. Прочетох писанията да момичето, доста я хвали, а снимките са поразителни.

Днес доста гледах, сравнявах, пробвах, избирах... Иии в кайна сметка взех Le 2 на Герлен. Дано оправдае очакванията ми. Пък след време може и Стар-а да си взема.

# 229
Тази мацка си е с с дълги мигли, само че руси, каквато и спирала да сложи ефекта е същия  Wink
Аз съм най-доволна от Doll eyes на Ланком, носила съм Клиник, Ести лаудер, Шанел и Герлен и от средния клас доста.
Днес бях в Мак, взех си нюд червило и четката 109  Heart Eyes

# 230
  • София
Аз и на челна стойка да застана, със Стар не мога да направя такива мигли, а моите са бая дълги и гъсти по принцип.
 За мен тя е ежедневна спирала за естествено подчертаване, но драматична дължина или обем просто не прави. Все пак я започна да ми харесва след 10 дни употреба, но определено не е това, което очаквах.

# 231
Хм, мацката хвали в поста си една спирала на Essense - I love Mascara. Тръгнах да търся и намерих интересна статия за една друга на Essense - I love Extreme Volume Mascara. Мисля, че е доста по-евтина, но като гледам четката е доста пухкава, което значи че нанасянето на спиралата ще е по-трудно.
Аз съм я ползвала става, но нищо особено.

След колебания дали да си купя Коледното червило на Герлен или Синия час си взех Коледното, защото е по-светло и с повече златни частици, а и е лимитирано. Много се радвам. Heart Eyes

О Алиена честито, тази четка е разкошна. Heart Eyes

# 232
Одеве си открих една паитра на Ланком и в нея спиралата Хипноуз. И си спомних, че преди като я ползвах няколко пъти и изобщо не ми хареса. Доколко версиите й,  стар, дол айс и т.н приличат на нея? Цащото ако а сходпи, сигурно и те няма да ми допаднат. Тази някак си ми спастяваше миглите и изглеждаха все е дно имам пет тънки косъма. А са ми доста и гъсти. Ако си спомням правилно, че то тома ще за е било преди роне две години. Сега и да я пробвам, най-вероятно е изсъхнала.

# 233
  • София
Как са като трайност червилата на YSL Rouge Volupte? Много съм си харесала един цвят, но ако ще го изяждам за половин час май не си струва  Thinking

# 234
Моето Red Muse, което взех онзи ден, два дни подред ми издържа по три часа солидно и след това започва да избледнява и чак към шестия час остава лееек нюанс само.

# 235
  • София
Това звучи добре, но твоето е тъмен нюанс, а аз съм хвърлила око на нюд  Thinking
Истината е, че го искам най-вече заради гилзата  hahaha , а тя няма много отношение към трайността, та май ще се метна утре  Laughing

# 236
Аз имам #7. На моите устни не е особено трайно. След 2 часа носене, трябва подновяване.

Сега видях, че имам и спиралата Дол Лашис.Пак подарък, дори не помня откъде. Ще ги сравня с Хипноуз Стар тези дни и ще направя снимки.

# 237
Момичета, знаете ли кога ще пристигне при нас пролетната колекция на Clarins?
http://www.chicprofile.com/2012/11/clarins-spring-2013-rouge-ecl … -info-photos.html

# 238
Аз имам #7. На моите устни не е особено трайно. След 2 часа носене, трябва подновяване.

Сега видях, че имам и спиралата Дол Лашис.Пак подарък, дори не помня откъде. Ще ги сравня с Хипноуз Стар тези дни и ще направя снимки.
Аз го нося плътно 4, че и 5. Адри, обаче е писала, че изяжда бързо червила и ще бъде с трайност 2 часа явно. Кой цвят си харесала?

# 239
  • София
Днес бях в Мак, взех си нюд червило и четката 109  Heart Eyes
Честито и от мен, Алиена!  Hug Това е най-добрата четка (според мен) за руж и контуриране!
Кое е червилото?

Момичета, знаете ли кога ще пристигне при нас пролетната колекция на Clarins?
http://www.chicprofile.com/2012/11/clarins-spring-2013-rouge-ecl … -info-photos.html

Аууу, разкошна е!  Heart Eyes От декоративната козметика на Clarins имам само една палитра и съм много доволна. А пък ружовете и глосовете въобще не съм им ползвала.  Rolling Eyes Вие какво ще кажете? Стават ли?

Последна редакция: нд, 06 яну 2013, 10:56 от Scintillia

Общи условия

Активация на акаунт