Баща му се намеси...

• 33 228
  • 631
  •   1
Отговори
# 90
Така или иначе, до момента заа 4 години нещата във връзката са в застой - нито се разделят, нито се женят. Моля, привържениците на съжителството без брак да не ме погват, но на мен ми се струва нередно един мъж след три години връзка да заведе партньорката си в родния си дом, да живее тя там година и половина, и да няма предложение илли решение за женитба. ...

Живели са заедно 4 г. и чак после са отишли да живеят на село още 1,5 г. Т.е. заедно са от близо 6 г.
А това с бизнес-вечерите на НГ и живеенето в къщата на родителите са сладки приказки. По-скоро пичът е искал да отидат да празнуват със семействата на негови колеги, с които му е приятно /бизнесът не е оправдание/, а авторката се е врътнала, че не иска и толкова.  Sunglasses

# 91
Рядко на хората им е приятно да чуват истината. Особено от непознати.
Но пък те дават доста точна преценка за нещата и могат да се изкажат от  позицията на опит, преживявания и т.н.
Авторката си личи и че е млада, връзката и е достатъчно дълга за тези години.
Донякъде и тя е наясно, че се самозалъгва, но това трудно се признава.

# 92
  • София
Мисля, че бащата е казал, че на авторката не й е мястото там, защото е с мисленето на по-старото поколение. Тоест, неговите очаквания са, че ще живееш в къщата или като годеница, или като съпруга. Тъй като това за година и половина не се е случило, той се е опитал да инициира нещата.
Наистина не звучи приятно, но аз също съм на мнение, че партньорът на авторката търси по-безболезнен начин за раздяла. Не е задължително да има намесена жена, може да е размислил, любовта да се е изпарила и прочие. Не виждам смисъл да се прави събиране тип "открито партийно", нито да се вика бащата за очна ставка и потвърждение на думите. В случая думите са интерпретирани с цел намиране на някакъв  претекст за "undo" на местоживеенето.

# 93
  • София

Мила, не казвай на никого че е бил на бизнес-среща на връх Нова година ако не искаш да чуваш че  кръшка любимия ти заедно с подобаващите подигравки към свещенната ти наивност. Wink

Точно така.

# 94
Рядко на хората им е приятно да чуват истината. Особено от непознати.
Но пък те дават доста точна преценка за нещата и могат да се изкажат от  позицията на опит, преживявания и т.н.
Авторката си личи и че е млада, връзката и е достатъчно дълга за тези години.
Донякъде и тя е наясно, че се самозалъгва, но това трудно се признава.

Когато не искаш да чуваш истината и ти харесва да се замозалъгваш, не питаш.

Аз не я разбирам тази реакция на щраус с главата в пясъка, но на някои хора явно много си им харесва.

Това, че е млада не и оправдава наивната глупост. Сегашните млади са по-трезвомислещи и от старите. Знаеш ли коя ще иде на село подир някой мърльо дето хем няма "ни кол, ни двор", ами и не се и прибира вкъщи? Аз лично такива будали не познавам.

# 95
  • София
Е вие произнесохте присъдата  Mr. Green Mr. Green, сега времето ще покаже дали сте били прави  Mr. Green Mr. Green

Авторката има думата  Laughing Laughing

# 96
  • София
Шош, както се казва "нова година - нов късмет"! Я, се изнасяй самичка и си гледай живота! За почти 6 години си изкарала един брак, а доникъде не си я докарала - ни брак като брак, ни мъж като мъж, ни дете, ни общ дом, ни нищо! Щом те яде и гризе, че нещата не са добре, най-вероятно наистина не са добре и едва ли ще станат добре. На практика нищо, освен еемоции не те задържа при този мъж, той ти поставя ултиматуми, а ти седиш и чакаш! какво чакаш, Годо ли? възползвай се от положението, тегли им една майна на цялото му домочадие и си търсИ късмета по широкия свят! Варна е достатъчно голям град, ти си достатъчно млада, вече имаш и опит, и имаш всички шансове да си по-щастлива нататък, но със сигурност без този мъж.

# 97
Допълвам само, че е хубаво и да се замислиш за себе си (и изборите, които правиш), защото мъжът лесно ще смениш, но нищо не ти гарантира, че няма да се окажеш в точно същата ситуация с някой друг. Случвало се е хиляди пъти....

Уважавайте се бе момичета! Никой няма да го направи вместо вас!!!  Peace

# 98
Шош това е форум,а не гадателски център.
Отговорите са на базата на твоя пост,много потребители,много хипотези и теории.
Дали виждаш правилния отговор само ти си знаеш.
И на боб да ти гледаме и на кафе все тая.
За ситуацията имате вина и двамата,бащата е само катализатор,не му вменявай някаква вина,защото той няма нищо общо с двама ви.
Какво ви е миналото или бъдещето заедно със сина му си знаеш само ти и той.

# 99
Връзката е изчерпана и емоционално.

# 100
  • Varna
Подобна история.....
Момчето казва на момичето, че баща му иска те да живеят в града от където е момчето иначе...раздяла. При това те са туко що оженени.  Момчето не е от Варна, но работата му е там. Там е завършило, специфична му е професията с перспектива да расте в работата, и много добри доходи. Не може да работи такова нещо в града от където е.  Но момичето трябвало да живее в града от където е момчето, #Crazy а то да си ходи в края на седмицата. ГлеЙ кВи условия ШоШ...и познай кака, дали това момче се е повлияло от това, че баща му е тропнал по масата и поискал такава глупост. Голяма работа, че бащата е бил и деспотичен.

И до сега си живеят мирно и сговорно тия двамата.  Така, че замисли се, кой ще се повлияне от майка и татко които поставят такива условия...и защо ще се повлияе Naughty или на него му отърва така. Бих искала да ти напиша, че си губиш времето с това момче, ама хайде да не съм толкова крайна Hug И още нещо,....твоят Убавец е страхливец! Тука може и да съм крайна.

Абе верно ли има на връх Нова Година....бизнес Нова Година newsm78 Аз на тВа му казвам Ай сиктЬОр....тВа шЪЙ ново нЯщУ.

# 101
  • Варна
Всъщност темата изобщо не се развива типично по форумски - та тук всички мнения са единодушни! И, уви, Шош, и аз се присъединявам към тях. Късмет през новата година!

# 102
Шош, както се казва "нова година - нов късмет"! Я, се изнасяй самичка и си гледай живота! За почти 6 години си изкарала един брак, а доникъде не си я докарала - ни брак като брак, ни мъж като мъж, ни дете, ни общ дом, ни нищо! Щом те яде и гризе, че нещата не са добре, най-вероятно наистина не са добре и едва ли ще станат добре. На практика нищо, освен еемоции не те задържа при този мъж, той ти поставя ултиматуми, а ти седиш и чакаш! какво чакаш, Годо ли? възползвай се от положението, тегли им една майна на цялото му домочадие и си търсИ късмета по широкия свят! Варна е достатъчно голям град, ти си достатъчно млада, вече имаш и опит, и имаш всички шансове да си по-щастлива нататък, но със сигурност без този мъж.
+1, много вярно казано  Peace

Шош, ти защо си с него? И защо за 6,5 г. не се оженихте и/или не си родихте дете?

# 103
  • София
Макар да съм съгласна с общото мнение, не мисля, че годините връзка влияят на женитбата и децата.
Имам безброй примери около себе си, включително личен, за много по-дълги връзки, в които сватбите и бебета се появяват след 7мата, дори 10тата година  Peace

# 104
  • София
Авторката, избирай удобна за тебе квартира във Варна. Това съжителство и да продължи е безсмислено. Не си много млада вече, помисли за раждане на дете. Присъствието на бащата във живота ви с детето не е решаващо.
Всички мнения водят само  до един  възможен извод.
Било, каквото било - помисли за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт