Баща му се намеси...

• 33 195
  • 631
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Примерно-кой плащаше разходите докато живеехте там?

newsm78 newsm78 newsm78 Да не се пропуска нещо

Разходите са делени, честно казано не ми е хрумвало да намесвам финансовата част. Както писах не сме зле финансово.

# 16
  • София

Разходите са делени, честно казано не ми е хрумвало да намесвам финансовата част. Както писах не сме зле финансово.

Финансовата страна е винаги най-важна  Mr. Green Mr. Green Опрели до пари, любовта излита през прозореца

# 17

Имах предвид да не би родителите му да са поемали разходите по ток, вода и др., и да им е дошло нанагорно.И това да е причината да се проведе разговора.

# 18
  • София
Или думам ти дъще, сещай се снахо  Mr. Green Mr. Green Има нещо скрито  newsm78 newsm78

# 19
Написала си ,че дори снощи не сте празнували заедно,това също доста ме учуди
И ако не е твърде лично каква е причината за това- пак ли е бил извън къщи или е друга причината

# 20
  • София
Аз не разбрах - първо трябвало да се пренесете в къщата на баща му, защото иначе се разделяте. После трябвало ПАК да се изнесете на квартира, защото баща му смятал, че ти си самотна. Тоест местоживеенето по адрес как променя самотата? Друго - малко вероятно е точно това да са си говорили баща и син, което са ти предали на теб. И преди мене са го казали - проблемът е другаде и едва ли е твоята "самота". Заблуждават те, логиката издиша. А защо не сте празнували заедно?

# 21
Ако той те обича, няма как баща му да застане на пътя ви Simple Smile Не търси вината в баща му ... по всяка вероятност нещо е станало и се е променил...сама казваш, че пътува доста ..представи си по време на тези пътувания е изживял нещо ... ако пък баща му му е повлиял значи не те е обичал достатъчно .

# 22
  • Варна
И ако не е твърде лично каква е причината за това- пак ли е бил извън къщи или е друга причината

Неговото празнуване на Нова Година бе определено да е тип "Бизнес Нова Година", с бизнес партньори. Не съм показала, че се сърдя. Да признавам си, може да би е било леко криво, но определено не съм се натискала да присъствам. Първоначално идеята беше и аз да ходя. Но прецених , че няма да се чувствам удобно и на място в тази обстановка. Може и да е било грешка от моя страна.

# 23
  • София
Честно ли? Не зная какъв е проблема, как да го призная, като не зная ( а не че не искам)  ?
Животът беше много добре до преди месец, преди да се състои този разговор ( който е факт, не е съчинение ) ! Дори и не сме затруднени финансово .
Ако вече я няма искрата м/у нас, ако иска да си тръгна, ако животът е решил да ни раздели, защо всичко да е по този заобиколен начин? И защо трябва да е намесен родителя в случая?
Не е ли редно АКО съществува някакъв проблем с нашите взаимоотношения , да си го разрешим сами?
А всичко (не само за мен) се преобърна след този разговор.
Това е моята гледна точка, не задължавам никой с нея. Всеки може да се изкаже свободно  Hug

Защо ли? защото така му е по-лесно - да си трайка и по заобиколния начин, за да не носи отговорност. Ако ти каже в прав текст, че не иска повече да те вижда и чува, това означава да бъде "лошият", и да изслуша целия водопад от емоционални изблици, сълзи, сополи, обвинения, да види разочарованието и болката. Затова гледа да те накара да си тръгнеш сама. Акоо това е целта. Ако ли пък не, значи е малодушен и се води по акъла на този, който в момента е по-близо до него. Днес може да си ти, но от един месец е баща бу. Кръвта вода не става, той цял живот ще е зависим от баща си, още повече, ако този човек е с дестопичен характер.
Не зная доколко си готова наистина да разбереш как стоят нещата и той да свали картите, и това ще трябва ти да го решиш. Ако отсега се влияе от баща си, така ще е цял живот и като родиш едно-две деца, животът ти ще стане ад, но тогава пъпят ти назад ще е отрязан заради децата. ОбмислИ много внимателно ситуацията и какво наистина, ама наистина си готова да понесеш в съвместния ви живот. Въпреки любовта ти към него.

# 24
Честита Нова година!
И аз смятам че има нещо,което ти или не знаеш, или не споделяш тук.
Съжалавам за това което ти се случва, аз бих преосмислила живота си с такъв мъж, ти имаш ли къде да отидеш, ако се разделите, или си от друг град?
Проблемът както другите са написали е с мъжа, не с баща му, бащата е помощното средство.
Гледай си професията, излизай с приятели, отиди на 3-4-5 купона, и виж каква реакция ще има.
На колко години си?

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 14:00 от Biskara

# 25

Неговото празнуване на Нова Година бе определено да е тип "Бизнес Нова Година", с бизнес партньори. Не съм показала, че се сърдя. Да признавам си, може да би е било леко криво, но определено не съм се натискала да присъствам. Първоначално идеята беше и аз да ходя. Но прецених , че няма да се чувствам удобно и на място в тази обстановка. Може и да е било грешка от моя страна.

Той ли взе това решение да е с бизнес партньори или беше задължително присъствието му
Тук вече започва да ме боде в очите ,че е предпочел другите пред теб и то точно на такъв празник
 Ти къде празнува
Когато му каза ,че няма да ходиш каква беше реакцията му

# 26
  • Варна
Ако той те обича, няма как баща му да застане на пътя ви Simple Smile Не търси вината в баща му ... по всяка вероятност нещо е станало и се е променил...сама казваш, че пътува доста ..представи си по време на тези пътувания е изживял нещо ... ако пък баща му му е повлиял значи не те е обичал достатъчно .

Склонна съм да мисля, че е второто. Колкото и да не искам да е така. Но баща му му влияе.
Аз не търся вината в баща му ! Вината е в мъжът, който позволява това да се случи и по някакъв начин да бъде манипулиран от родителя си ! Тъжно, но факт.

# 27
В крайна сметка знаем само едната страна на историята и не знаем нищо за авторката Simple Smile
В крайна сметка може да не е цвете за мирисане и бащата просто да не я одобрява...

# 28
  • София
Аз пък изобщо не мисля, че разговора с бащата и това местене по квартири и къщи има някакво значение.
Ултиматумът " местим се или се разделяме" е достатъчно красноречив. Проблемът е съществувал още тогава. Какво значение има ще се местите ли, ще се връщате ли... с кой е прекарал Нова Година.
Извинявай, че съм така директна. Ама ако някой държи на мен, ще се опита да ме убеди, че е по-добре да се преместим заедно някъде или нещо подобно. Как така ще ми заявява " местим се или се разделяме". Значи този някой изобщо не държи на мен.

# 29
  • София
Ми, ако не я одобрява, да й го каже направо, какви са тези к...ски номера!

Общи условия

Активация на акаунт