Баща му се намеси...

• 33 321
  • 631
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аман с тоя брак, бе! Сто пъти казах, че не е въпросът в брака като подпис! В отношението, в заявяването на това какви са тези двамата, дето живеят заедно - как самите те се представят пред себе си и околните!

Отиди в някой университет и виж докторантите, също виж и младите хора по фирмите! Който на 30 години живее при майка си, няма изгледи скоро да се отдели. Който се е отделил след гимназия и по време на студенстване - отделил се е! Едно е да се отделиш на 20+, друго е на 30, нали се сещаш!

# 361
Най-вероятно той отказва да порасне  Tired

И на мене ми се струва, че му идват на нагорнище отговорностите и гледа да се свре на топло пак при мама и тати. На няколко пъти споменаваш финансовата страна - по-малки разходи за пътуване от тези за наем.

# 362
Аман с тоя брак, бе! Сто пъти казах, че не е въпросът в брака като подпис! В отношението, в заявяването на това какви са тези двамата, дето живеят заедно - как самите те се представят пред себе си и околните!

И това им гарантира нераздяла???? ooooh!

# 363
  • София
Не не гарантира нераздяла, но увеличава шансовете двойката да се запази и да изгради семейство. Мотивация е ключовата дума тук.

# 364
И аз  продължавам да не разбирам какво е това представяне пред околните.

# 365
Не не гарантира нераздяла, но увеличава шансовете двойката да се запази и да изгради семейство. Мотивация е ключовата дума тук.
Нищо не увеличава.Всичко е тото, шанс.Ако ви е писано да сте заедно, ще сте.

# 366
  • София
Съвсем буквално - вербално и невербално. Как представяш човека до себе си, как представяш отношенията ви пред трети лица. Едно е да кажеш "това е жена ми/мъжът ми", съвсем друго е "това е приятелката ми/приятелят ми". При първото е съвсем ясно, че говориш за семейство и смяташ партньора си за официален, така да се каже. При второто е по-нисък ранг - приятелката днес я има, утре я няма.

Джиз, ти се събери с някоого, който гледа на живеенето ви заедно като на задоволяване на битовите му нужди, пък пак сметни дали шансовете са 0 или 1, а не някъде между двете!
Ох, омръзна ми да обяснявам очевидни неща! Инатите се и дори не искате да обмислите това, което казвам! Като не искате да научите нищо ново, много ви здраве! Аз бях дотук!

# 367
Никак не си представям човека до мен-човек като човек, със своите недостатъци и качества.Това не ми пречи да съм с него почти 20 години.На доста приятелки съпрузите им един ден просто изчезнаха също така.Та..... Whistling

# 368
И аз  продължавам да не разбирам какво е това представяне пред околните.

Ми например като във фейса - обвързан. Или - живеем заедно, ама да не си помислиш, че съм обвързан, всеки си прави каквото си иска и тя няма нищо против да те изчукам.

# 369
Съвсем буквално - вербално и невербално. Как представяш човека до себе си, как представяш отношенията ви пред трети лица. Едно е да кажеш "това е жена ми/мъжът ми", съвсем друго е "това е приятелката ми/приятелят ми". При първото е съвсем ясно, че говориш за семейство и смяташ партньора си за официален, така да се каже. При второто е по-нисък ранг - приятелката днес я има, утре я няма.

Ето че пак вкарваш субективното си усещане. Нищо не пречи двама човека да живеят заедно дълго време, да имат прекрасна връзка и да се възприемат, като "приятел/приятелка" или ако искаш "гаджета". Тази глупост за представяне на приятелката, като "жена ми" я помня от тийнейджърските си години. Много беше популярно и нелепо.

# 370
Мога ли само да вметна,че тук не става въпрос за усещанията и разбиранията на Jizzlobber или на Andariel,а за ставащото от един безименен мъж във връзка с потребителка ШоШ . Няма нужда от квалификации и опити да си разбираме позициите ,защото това е невъзможна мисия.
Към авторката-  защо не взехте ипотеката преди да се преместите при техните? Отговаряйки си на този въпрос ще ти стане ясна ситуацията ви по ясно,според мен.  Hug

# 371
Мога ли само да вметна,че тук не става въпрос за усещанията и разбиранията на Jizzlobber или на Andariel,а за ставащото от един безименен мъж във връзка с потребителка ШоШ . Няма нужда от квалификации и опити да си разбираме позициите ,защото това е невъзможна мисия.

Точно това казвам на Андариел, да не им квалифицира връзката.Каква ще е тя-само времето ще покаже.Не тя.

# 372
  • До морето :)
Това, че някой представя човека до себе си "Това е приятеля/ка ми!" няма никакво значение в днешно време. Да, ние сме гаджета, на този етап ни е по-добре да живеем заедно, вместо всяка вечер да спим ту при единия, ту при другия, сутринта да бягаме да вкъщи, за да се преоблечем и в нас вечно да си носим четките за зъби, за всеки случай. Не, нямам планове още за дете, сега ни е добре просто да се забавляваме, да излизаме заедно, да се прибираме заедно, пък каквото стане.  Grinning

# 373

Ето че пак вкарваш субективното си усещане. Нищо не пречи двама човека да живеят заедно дълго време, да имат прекрасна връзка и да се възприемат, като "приятел/приятелка" или ако искаш "гаджета". Тази глупост за представяне на приятелката, като "жена ми" я помня от тийнейджърските си години. Много беше популярно и нелепо.

Не мисля, че е толкова важно как го наричат. Сега модерно е партньорът ми. Ако живееш с някого години, имаш и деца, но не си женен, как го наричаш?

# 374
  • До морето :)
Бащата/майката на детето ми!  hahaha
Въпрос на личен избор и усещане.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт