БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 104

• 64 949
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
повечето гоблени шия като Джема Simple Smile но заради многото трудови злополуки и хленченето ми, че не мога да шия, миналата година любимият-ми-образ-безподобен ми купи 10 (десет) напръстника  Crazy

Скрит текст:
показалецът на лявата ми ръка е под панамата и "посреща" върха на иглата, а със средният пръст на дясната ръка подпирам иглата отзад за да я вкарам в дупчицата  Crazy

# 241
Здравейте! Честита Нова Година на всички!
Честит Имен Ден на всички именници. Нямаше ме три седмици и вие даже сте успели да пуснете нова тема. Прегледах набързо това, което сте публикували. Много силен старт на темата - от красиви по-красиви гоблени.
Докато бях при сина ми в Лондон уших молитвата за дома и даже вече го подарих, но в България. Всички подаръци, които бях ушила много се харесаха на притежателите, за което огромно благодаря на всички вас, които ми помогнаха със схеми и съвети относно кръстчетата и видовете панами.   bouquet
Ето и молитвата:
Уших я на панама със златиста нишка. Стана много хубава.
Сега продължавам изостаналия си гоблен - Лещен. Видях, че днес го коментирате. Много е хубав, но съжалявам, че го бях започнала преди да ви познавам и го шия 4:1. 2:1 или 1:1 е по-хубав, но съм ушила доста и не ми се разваля.
Спирам да пиша, че стана дълго. Още веднъж - БЛАГОДАРЯ.

# 242
Бачийска, не пипай картичката, идеална е така!

# 243
И аз шия като Джемма, за това не ползвам гергеф.
Обаче да ви кажа, мн ми е трудно когато трябва да шия листа на дървета, няколко цвят преливащо се зелено.... голямо кьорене пада. Не знам вие как се оправяте, защото и разграфяването на панамата вече не си личи много?

# 244
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ  bouquet
бързото шиене идва преди всичко с много часове шиене , а не с от това как шиеш  Hug
прочетох мнения за конците МЕЦ и не мога да си обясня как така стигнахте до извода ,че старите конци мец са днешните анхор?
аз имам също подарени от една стара гобленарка оригинални конци мец , в момента шия основно с анхор защото фирмата лука комплектова с тези конци и вече имам над 200 разцветки но нямам нито едно съмпадение между мец и анхор  newsm78
ако трябва да се търсят прилики между мец и друга марка конци това е сръбската любица но не и анхор -нито баграта нито плътността е същата
МЕЦ си е МЕЦ той според мен  е недравним затова и няма таблици и доколкото съм информирана вече не се произвеждат   bouquet

# 245
Цът цът цът , ще ида при плетачките  Joy

# 246

Joy Joy Joy значи теб да питам като ми се доплете неистово Simple Smile Simple SmileSimple Smile

# 247
Здравейте момичета  Simple Smile

# 248
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

Сещам се за един виц, ама не е за форума. Mr. Green

Аз затова съм от бродирачките!  bowuu bowuu Чат - пат и от плетачките Wink

Бачийска, не пипай картичката, идеална е така!

Да ти кажа и аз се замислих след като пробвах глитерчетата на един лист - определено не ми хареса.

# 249
 Joy ba4iiska за хастара  ли .... фъц, фъц, фъц........... цъф, цъф, цъф

# 250
  • София
И аз шия като Джемма, за това не ползвам гергеф.
Обаче да ви кажа, мн ми е трудно когато трябва да шия листа на дървета, няколко цвят преливащо се зелено.... голямо кьорене пада. Не знам вие как се оправяте, защото и разграфяването на панамата вече не си личи много?

Аз изобщо не разграфявам, само следвам схемата  Simple Smile

# 251
Добро утро .

Жак , дадох два линка , от които се вижда , че Мец са някакви древни  конци , аз не съм виждала такива и после Анхор са изкупили производството на Мец.От което следва , че не може да са същите естествено , аз бих ги използвала за нещо , но не бих ги сравнявала ....
Имам анхор ,цялата цветова гама от и бей , ами цветовете с един и същ номер също се различават и като качество се различават от тези , които се продават тук .
Ама нямах време вчера  толкова да пиша  Tired

# 252

не спиш ли бре слънчо

аз ще сравня моите МЕЗ с наличните анхори и ще пиша  Peace

# 253

Мерси за кафето ,драго ми е да те видя сутрин толкова рано на линия Hug

Спорен ден на всички !

# 254
Ох ина като ти видя снимчицата на ника така топличко ми става в тия студени дни - плаж, море, разголен красив млад мъж сред вълните.......... Joy..... Flutter
Иначе конците МЕЦ/МЕЗ newsm78 не са ми познати  Thinking.

Общи условия

Активация на акаунт