БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 104

• 64 208
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
  • София
http://tranzit.dir.bg/load.php?id=P6lJu44TasPGlJaQ1454922
Момичета, ще може ли да се пробвате да свалите от този линк водениците? Опитвам вече два дни да ги изпратя на Азарея, но не успявам нито с пощата, нито с Докс. Аз пробвах и стана. Тъкмо който ги няма и ги иска да си ги дръпне. В jpg са.

Свалят се без проблем  Peace

# 301
  • София
И да покажа, още неизпрано и неизгладено, но пък приключено  Naughty

Снимката е ужасна, панамата изглежда оранжева, но това е от изкуствената светлина и не мога да го променя. Взе ми здравето контура  #2gunfire и накрая май малко го карах "пет за четири" Blush

# 302
  • София / Баня
А за пъшкането и моя мъж ми се смее, а снощи ми беше едно нервно и шия ли шия и с 5 ката като ми се върза един възел и като изпуфках и той ми вика "Еее споко бе нали така разпускаш, като шиеш не му се ядосвай!" и наистина поех дълбоко въздух оправих си бакиите и спрях - явно не ми беше ден за шиене  Thinking

Да се оплача - дано ми мине. Делфинче и на мен вчера май не ми е било ден. Ама кой да знае. Вчера уших почти цяло чиле. Ама днес установих че съм объркала цветовете. Добре че ми се свиди златната панама, че в ядът си сигурно щях да пратя всичко в коша.  smile3511 newsm45 smile3515
Днес бях бясна на себе си, а мъж ми най спокойно вика "Е кво толкова. Разший го де."

# 303
Съвсем скоро някой беше показал едни много свежи баба и дядо. Опитах се да ги намеря, но не успях.
Помните ли кой ги показва и дали имаше схема към тях?

Ох, и аз да се оплача....имах проблем с поръчката по интернет. Първия път  не я прие и след няколко дни направих нова.  В момента имам от всички конци за бебето-калинка двойно количество... Mr. Green

# 304
Добър вечер! Змията се е получила добре, какъв цвят е всъщност панамата? Лесно им е на мъжете да кажата "разший го", аз лично много ме мразя да разшивам. Сега ми се налага да разшия един участък, не ми хареса цвета, но все го отлагам. Един въпрос - някоя срещала ли е схеми на тези цветя https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2788024935785&set=o. … ;size=2048%2C1536 Много ми харесаха, някакви насоки къде да ги търся?

# 305
  • София
Hrisi панамата на змията е червена и самата змия всъщност е основно в червено. Ще покажа пак като реша как да го оформя и на дневна светлина

# 306
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добър вечер! Змията се е получила добре, какъв цвят е всъщност панамата? Лесно им е на мъжете да кажата "разший го", аз лично много ме мразя да разшивам. Сега ми се налага да разшия един участък, не ми хареса цвета, но все го отлагам. Един въпрос - някоя срещала ли е схеми на тези цветя https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2788024935785&set=o. … ;size=2048%2C1536 Много ми харесаха, някакви насоки къде да ги търся?

дай адрес  Blush  всъщност имам само тези 4    Blush

# 307
Добри, да не би да ги имаш. Много ти благодаря!

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 08:31 от Hrisi

# 308
  • Ловеч
teddybearm, като гледам колко е хубава змията, се чудя на себе си защо ме е страх от тези гадинки..
А сега имам и аз една изненада.Ако си спомняте в коледната игра Бяло цвете не искаше да затваряме темата, а то защото милата ми е изпратила изненада.Благодаря ти много мила.Днес ми носят пакетче, а аз така .
Дано успея да кача снимките
прекрасна картичка , с чудесни пожелания и още по-чудно стихотворение.
едно прекрасно пиленце.
а това е цялата изненада .
Още веднъж Благодаря ти мила .
   Извинявам се, че побликувам в тази тема, но в коледната едва ли ще влезете.

# 309
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добри, да не би да ги имаш, ако е така имейлът ми е ...... Много ти благодаря!

пускам веднага и ще добавя малко цветни книгоразделителчета Simple Smile

Blush махни си адреса, а?

# 310
darinaia , радвам се, че най-после си получи и последната изненадваща изненада! Grinning
Много се надявах да пристигне по-бързо. Изпратих го в деня, в който ти бе изпратен подаръка от Бачийска и компания. Но както знаеш - моите пратки напоследък пътуват с един вид по-особени животни.  Mr. Green 
Да ти е сладко!  Hug Hug

# 311
Е добре ще го шия с кръстчета ,но просто се чудех дали да не го променя.ФинЕти  благодаря за схемите и съветите smile3525
Както винаги всички сте показали страхотни красоти.

# 312
Хриси, аз общувам във фейсбук с жената, направила тези картички. Ако държиш да ги имаш всичките, ще я помоля да ми даде и останалите. Ако ги пази, няма да откаже, много е мила.

# 313
Инат, благодаря, но Добри ми прати доста схемички на цветенца. Ще има да си шия.
Добри, не разбрах кое да махна.
Дариная, прекрасна изненада си получила.

# 314
Инат, благодаря, но Добри ми прати доста схемички на цветенца. Ще има да си шия.
Добри, не разбрах кое да махна.
Дариная, прекрасна изненада си получила.
Добри има предвид да редактираш предния си пост и да си изтриеш мейла от там, за да не спекулира някой.

Общи условия

Активация на акаунт